Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Telefon nece da se puni  (Pročitano 12223 puta)
30. Jul 2013, 21:30:54
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13
Zastava
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
E ovako: telefon mi je radio normalno do pre par meseci, dok mu, sasvim slucajno, dok sam popravljao zvucnike nisam spalio napajanje, bravo za mene   Smile  Inace imam Samsung Galaxy Ace Plus i uzeo sam ga u telenoru pre 6 ili 7 meseci tako nesto... I posle tog unistavanja napajanja odneo sam ga u telenor pa su ga oni poslali u servis i tako to... telefon je popravljen, i sad posle te popravke telefon je "normalno radio" a u stvari nije hteo da se puni, pa sam gledao online resenja za takve probleme sa punjenjem, i negde je pisalo da mozda pinovi od ulaza trebaju malo da se pomere na gore, a i primetio sam da je onaj ulaz bio malo klimav... pa sam malo pomerio u gore i posle toga se punio kao normalno par dana. I ponovo je prestao da se puni i onda sam opet uzeo da pomeram onaj ulaz i skroz sam ga unistio  Smile , pa sam posle toga opet odneo u servis da ga poprave i zamenili su mu ulaz, i sad se puni do 17% i nece vise... pa sam provalio da kad ga ugasim napuni se vise kao... ne znam zasto nece da se puni kad je upaljen? Mozda je do baterije ali nisam siguran... Ima li neko, neko resenje ili nesto?
Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Usb ti je ponovo otisao. Ja sam vec jednom zamenio, ali ponovo je poceo da zeza posle mesec dana, nece uopste na punjacu da se puni, nece ni na samsung usb kabelu vec samo na nokia usb kabelu. Nemam pojma koji mu je, ali me mrzi da ponovo placam menjanje usb ulaza.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2013, 21:37:05 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Telefon mi se puni normalno kad je iskljucen...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Sony Z2
-ako se puni kad je ugašen, najverovatnije se puni i upaljen , samo sporije. Skini neku od app za bateriju sa detaljnijim pregledom, pa vidi .
     Jednom kad se zezne usb konektor, uvek će da pravi problem , bez obzira na zamenu , u to sam siguran. Naknadna zamena ili popravka dosta kraće traje. Imao sam taj problem sa Titn II telefonom. Ne mogu naći sad te postove, a ako nadjem okačiću ti link...
« Poslednja izmena: 30. Jul 2013, 21:58:02 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Ok hvala  Smile , ali kad je upaljen stoji na istom procentu pa posle nekog vremena pocne da se prazni, mislim da je to mozda zbog baterije, ono kad sam unistio napajanje mozda se i bateriji nesto dogodilo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Sony Z2
-a kad ga spojiš na PC i odabereš samo punjenje u opcijama, kako se tad ponaša ? Dok je "screen on" , vidiš li negde indentifikaciju punjača, tj. da se puni fon ?

Probaj sa rekalibracijom baterije, mada sumljam da će pomoći (neće ni da odmogne) ...

1. Discharge the device. Absolutely.
2. Take out battery to 40-60 sec.
3. Put the battery to the place. Don't switch on the device!
4. Charge the device by normal way (not by usb!) to the full state (green LED).
5. Take out battery again for 40-60 sec.
6. Put the battery to the place.
7. Switch on the device.
That's all.

Ako imaš AMP klešta, probaj da izmeriš, koliko struje vuče baterija , tj. startnu struju punjenja kad je ugašen, pa onda kad je upaljen i znaćeš šta se dešava. Ako je startna struja punjenja mala pri praznoj bateriji (meriš odmah posle konektovanja na punjač) dok je fon ugašen, onda imaš problem na kontaktima tj. usb-u ponovo.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2013, 22:17:03 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Na sta god ga prikljucim prikazuje da ga puni, ali ga ne puni... hvala za savet  Smiley , sad ce skoro skroz da mi se napuni pa kad se bude ispraznio pokusacu to da uradim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Ne verujem da je do USB ulaza, danas sam uzeo telefon...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
-a kad ga spojiš na PC i odabereš samo punjenje u opcijama, kako se tad ponaša ? Dok je "screen on" , vidiš li negde indentifikaciju punjača, tj. da se puni fon ?

Probaj sa rekalibracijom baterije, mada sumljam da će pomoći (neće ni da odmogne) ...

1. Discharge the device. Absolutely.
2. Take out battery to 40-60 sec.
3. Put the battery to the place. Don't switch on the device!
4. Charge the device by normal way (not by usb!) to the full state (green LED).
5. Take out battery again for 40-60 sec.
6. Put the battery to the place.
7. Switch on the device.
That's all.

Ako imaš AMP klešta, probaj da izmeriš, koliko struje vuče baterija , tj. startnu struju punjenja kad je ugašen, pa onda kad je upaljen i znaćeš šta se dešava. Ako je startna struja punjenja mala pri praznoj bateriji (meriš odmah posle konektovanja na punjač) dok je fon ugašen, onda imaš problem na kontaktima tj. usb-u ponovo.

Nije pomoglo, ali hvala u svakom slucaju Smiley kupicu novu bateriju pa pa cu onda znati da li je problem sa telefonom...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1
Zastava Padej
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Postovanje. Imam telefon sony ericsson j230i i imam problem nece da puni ni na punjacu ni na usb kabel. neznam vise sta da radim sa njim.   Smile ako neko zna u cemu je problen neka ni javi. HVALA u napred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.