Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 442 443 445 446 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 972020 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
Citat: Srbin! link=topic=294824. msg9078430#msg9078430 date=1291287782
Dobio sam instalaciju za PES, a ne znam instalirati, jer kada krenem da odma instaliram na autorun mi se pojavi sledeće obaveštenje:

˘The installation package could not be opened.  
Contact the application vendor to verify that this is a valid Windows Installer package. ˘

A kada uđem na folder za instalaciju. . .

hxxp:|| img822. imageshack. us/img822/8557/93729172. jpg

Ali ja ne znam ništa dalje, ni raspakivati, ni otpakivati, ni praviti foldere, ni instalirati, molim vas, pomozite mi, tako želim igrati PES. . .  :cry:

probaj samo pokrenut setup a i ja imam pitane zna li ko kad izlazi crack za hawx2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 760
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
e ljudi, kako da izvucem sto vise FPS u emulatoru??? ako ima neko resenje , moze mi javiti?? hvala  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
Da li je neko nasao odgovor i resenje za sve cesce javljene greske kod FM 2011 koje se ticu izbacivanja iz igrice. To mi se desavalo i na 2010, a evo nastavilo se i na 2011. Odigram utakmicu-dve i onda odjednom izleti greska i kaze da je detaljan opis smesten u crash dumps. Ako neko zna bilo kakvo resenje,molim vas pomagajte, ovo postaje frustrirajuce. Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S24
e ljudi, kako da izvucem sto vise FPS u emulatoru??? ako ima neko resenje , moze mi javiti?? hvala  Smile 

Mijenjaj plugin za grafiku.

Da li je neko nasao odgovor i resenje za sve cesce javljene greske kod FM 2011 koje se ticu izbacivanja iz igrice. To mi se desavalo i na 2010, a evo nastavilo se i na 2011. Odigram utakmicu-dve i onda odjednom izleti greska i kaze da je detaljan opis smesten u crash dumps. Ako neko zna bilo kakvo resenje,molim vas pomagajte, ovo postaje frustrirajuce. Hvala

Kopiraj taj detaljan opis na Burek.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 6131
Ja ne znam kako da nainstaliram igru  sims 2 fashion factory...skinula sam je sa torenta ali je u VLC formatu...Sta treba da uradim? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
Ne znam kako da ga kopiram ovde, jer mi se u tom folderu nalazi smo jedan DMP fajl od 8,5mb. Ne znam ni kao se otvara takav fajl, probao sam sa notepad-om,nece.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Je l' zna neko gde mogu kupiti napajanje za Xbox 360 (ona cigla - ac power supply adapter)?
IP sačuvana
social share
Warning: May not be true.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ja ne skidam torente ja kupujem programe :):):):)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 294
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung C3050
e ljudi igram sad malo mount and blade i dok igram pojavljuju mi se crvene teksture po ekranu,tj npr nalazim se u krcmi i svi stolovi su crveni,ili sam u bitci i livada je crvena,promeni sam verziju igrice i opet isto,nije do graficke jer mi ostale igre rade,doduse zadnjih par dana samo dota,ali cepa nema nista da me zajebava,
p.s imam ATI Radeon 4650HD na 512mb,a igra nije zahtevna da bi se tako ponasala graficka
(inace igrao sam i pre ovu igru na ovoj  grafickoj i nije bil;o problema) sta da radim ljudi?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
ej ne radi mi sims2 ja ga instaliram i krekujem i udjem u igricu i pojavi se samo crno i odma izadje kako da normalno igran?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja ne znam kako da nainstaliram igru  sims 2 fashion factory...skinula sam je sa torenta ali je u VLC formatu...Sta treba da uradim? Smile
Skini Deamon Tools pa mountuj image file(sličicu demon tulsa kad instaliraš kod sata, desni klik add image ili tako nešto pa onda nadješ taj vlc fajl i otvoriš tako).

Zna li neko ima li "lek" za Bioshock 2 jer sam krenuo da igram i sejvovao sve normalno a kada sam ponovo ušao u igru traži mi da imam online akaunt(neće iako je internet isključen). Napominjem da sam napravio Offline i igrao neko vreme ali me opet baca na ono odvratno Sing in.
 Ima li rešenja?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 442 443 445 446 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.