Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 440 441 443 444 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 973696 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Pozdrav svima. Treba da instaliram PES 2008 i imam gomilu flt fajlova koje Deamon ne moze da otvori. Zna li neko koji program to otvara?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung SGH-E590
Pozdrav svima. Treba da instaliram PES 2008 i imam gomilu flt fajlova koje Deamon ne moze da otvori. Zna li neko koji program to otvara?
Brobaj sa winrar-om ili 7zip-om da extraktujes fajlove i napravis image za daemon tools!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 760
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
nisu oni uopste imali extenziju...  Smile Smile  jbg...skinucu opet, pa cu pokusati...u svakom slucaju, hvala  Smile Smile Smile

Imaju extenziju...kao sto je rekao, mozda je 7zip fajl, ali ako ne upali sa tim, a trebalo bi, probaj sa HjSplit-om  http://www.freebyte.com/hjsplit/ .
uradio sam sve...i sada mi je dao joined file???  Smile Smile   nzm s kojim programom da ga otvorim???  Smile Smile  sta trebam uradit??? hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 760
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
ma najbolje je da ja skinem igricu opet    Smile Smile  da bzv ne smaram  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
ma najbolje je da ja skinem igricu opet    Smile Smile  da bzv ne smaram  Smile Smile

Sa 7zip mozda? Smile Ma da, ali gledaj da je .rar ubuduce.I mene je tako 7zip zeznuo, nije hteo da otvori uopste fajl, jbg.
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 760
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44

Sa 7zip mozda? Smile Ma da, ali gledaj da je .rar ubuduce.I mene je tako 7zip zeznuo, nije hteo da otvori uopste fajl, jbg.
pokusao sam sa 7zip...al nist...pazicu sledeci put sta skidam  Smile Smile  hvala vam  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC m9
poz
probaj desni klik i otvori pomocu i izaberes winrar mozda mogne
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

pokusao sam sa 7zip...al nist...pazicu sledeci put sta skidam  Smile Smile  hvala vam  Smile Smile

A jel si pokusao sa 7zip kad si spojio fajlove? Smile Tako ja skinuo jedan film, i pise lepo sa 7zip-om se otvara, ali 7zip kaze da nema nista unutra, tako da izbegavam te fajlove Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 760
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44

A jel si pokusao sa 7zip kad si spojio fajlove? Smile Tako ja skinuo jedan film, i pise lepo sa 7zip-om se otvara, ali 7zip kaze da nema nista unutra, tako da izbegavam te fajlove Smile
pokusao sam sve  Smile Smile  al nece opet  Smile Smile  nea veze, skinucu je opet sa drugih linkova. hvala na pomoci   Smile Smile   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia N73
Trebao bih pomoc oko Starcraft 2,naime skinuo sam igru pustio je da se sama updatuje,skinuo crack i sve odradio medjutim ne mogu da igram ofline,naime kada udjem u igru ima ono pise play as a guest i kada kliknem kaze da treba neka autorizacija da mi se odobri na batlle.net,gde inace imam account,ako je iko igrao skinutu igru neka mi se javi ako moze da pomogne....
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 440 441 443 444 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.