Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 433 434 436 437 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 969534 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b6
Zna li neko kako da povecam performanse automobilima u GTA San Andreasu, konkretno me zanima model "Euros".

Trazio sam po stranim sajtovima, svi savetuju obradu handlinga, ali niko da konkretno objasni kako se to radi
  Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2010, 02:21:13 od Milanno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Chrome 4.0.249.30
mob
Nokia N95 8GB
Imam Mass Effect,ali je rip...presao sam ga juce,pa sad hocu da skinem DLC da nastavim igru,ali nisam siguran da li moze da se instalira na rip...posto mi je i patchovanje pravilo problem,morao sam nekako rucno da ga patchujem,pa sam jedva to nekako odradio.... Zna li neko da li moze tako i DLC da se instalira,ili moram da imam u registry ubacen mass effect... i moze li neko da mi posalje reg fajl,posto ga nigde na netu ne nalazim...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Apple Iphone 3g
Treba mi pomoc oko instalacije "Empire Total war"
Skinuo sam igricu sa neta i dobio foldere DVD 1 i DVD 2
Pokrenem preko daemon tools-a prvi DVD i dobijem sledecu sliku
http://i51.tinypic.com/6pudzb.jpg
Promenim "Destination Folder" na H/program files/Empre total war
A ono ispod ostavim isto

Posle namestim G:\Empire Total War_disk1_0.sid
tu ima taj neki fajl koji trazi i sve ide normalno dok ne trazi za drugi DVD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Sony xperia
Automatski odgovor: Piraterija na forumu nije dozvoljena. Za vise informacija posetite ovu temu i konsultujte pravilnik foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
U vezi PS2
Ovako imam PS2 koji (vjerovatno) moze samo da ocitava PS2 originalne igrice. Da li postoji neka mogucnost da od pirata napravim original ili da skinem negdje originalne igrice za PS2 .... U pitanju je tanki PS2 i da li ga mogu cipovati ili tako nesto.
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
U vezi PS2
Ovako imam PS2 koji (vjerovatno) moze samo da ocitava PS2 originalne igrice. Da li postoji neka mogucnost da od pirata napravim original ili da skinem negdje originalne igrice za PS2 .... U pitanju je tanki PS2 i da li ga mogu cipovati ili tako nesto.
Hvala

Mislim da si promašio temu. Sony Playstation 2 bi trebao da ima svoju temu. Ovde ti daljem link za Sony Playstation 3.
http://forum.burek.com/sony-playstation-3-t204567.html
http://forum.burek.com/playstation-3-komentari-igrice-news-t157079.html

Ukratko ne razumem kako da od pirata napraviš original. Može da se čipuje konzola da čita piratske diskove i koštalo je 50 evrića.
Preko interneta možeš da kupiš na sajtovima izdavača originale, ali ne vidim što bi to radio kad je kod nas u prodavnicama jeftinije. Kupovina na nekim nepoznatim sajtovima može da te košta ušteđevine na kreditnoj kartici.

Za ostalo vidi post iznad i pročitaj Pravila ovog Foruma.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2010, 20:58:55 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Dok u nama srce bije,pravicemo pizdarije!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava "Brave New World"
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
SonyEricsson w810i
instalirao sam igricu Fallout 3 i kad udjem u nju krenem da igram i odmah na pocetku price (kad se radja) zablokira i to je to.... zna li neko u cemu je problem?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Jutros sam instalirao Age of Empires 3. Igra sasvim normalno radi, ali nakon nekih 25-30 minuta, ekran se zacrni, a muzika se prekine i pocne da zuji. Ni alt-F4 ni Task menadzer ne pomazu, morao sam da restartujem komp. Mislio sam da je do bagova, pa sam skinuo i instalirao najnoviji pec, ali opet ista prica, nakon pola sata se desilo isto. Trazio sam do sada na netu, mnogi ljudi pisu da imaju isti problem, a na nekoliko mesta sam procitao da su neki nasli razlog zasto igra crash-uje, zbog pregrejanosti kucista! I stvarno, kad sam opet ukljucio igru, primetio sam da je kuciste barem 5 puta toplije nego obicno. Ali da li je moguce da je to problem sto igra crash-uje, zbog pregrejanosti?  Smile  Smile I sta da radim sad?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
SonyEricsson K610i
Smanji nivo detalja u igri, smanji rezoluciju (1024x768 piksela je najbolje), pa probaj opet. To bi trebalo da smanji opterećenje.

Meni se na mom matorom hardveru nikada nije crashovala, iako sam je igrao po 4-5 sati. Smile

Na duže staze promeni kuler na procesoru. A mogao bi i da ugradiš još jedan na kućištu. Smiley
« Poslednja izmena: 22. Okt 2010, 10:49:32 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Smanji nivo detalja u igri, smanji rezoluciju (1024x768 piksela je najbolje), pa probaj opet. To bi trebalo da smanji opterećenje.

Meni se na mom matorom hardveru nikada nije crashovala, iako sam je igrao po 4-5 sati. Smile

Na duže staze promeni kuler na procesoru. A mogao bi i da ugradiš još jedan na kućištu. Smiley

Smanjio sam rezoluciju, izgleda da je sad sve u redu. Mada mi je sa 1440x960 bilo bolje.  Smile Hvala na pomoci.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 433 434 436 437 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.