Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 396 397 399 400 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 976139 puta)
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson K610i
POmagajte prijatelji juce sam umrezio 2 racunara kod kuce na njih sam instalirao counter strike 1. 6 ali imam jedan problem neznam kako da igru podesim da radi kako bi se igralo jedan racunar protiv drugog. Racunari se vide mogu se slati fajlovi sa jednog na drugi ali igra neradi kada udjem u igri u LAN stalno izbacuje:
There are no ervers running on your local network
Ako neko zna sta da radim neka mi postupno objasni HVALA

Jedan od računara treba da ti bude host, tj. da pokrene server. Ideš tamo gde kreiraš server (mislim da je "Host Server", ne mogu da se setim, dugo nisam ulazio u CS  Smile ), odrediš da li će da bude LAN ili internet, koliko igrača oćeš da bude, koja mapa, kinta i pokreneš igru. Iz igre NE SMEŠ da izlaziš kao host, jer tada server nestaje i drugi neće moći da igra.

Mislim da tako ide  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
e,ljudi,lepo je sto tako lepo caskate,i razmenjujete iskustva,ovo,ono,al jel moze neko napokon da mi kaze kako mogu da proverim dal igra moze da se moduje il ne?  Smile Smile
mislim,bilo bi lepo od vas...  Smile Smile  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson K610i
e,ljudi,lepo je sto tako lepo caskate,i razmenjujete iskustva,ovo,ono,al jel moze neko napokon da mi kaze kako mogu da proverim dal igra moze da se moduje il ne?  Smile Smile
mislim,bilo bi lepo od vas...  Smile Smile  Smile Smile Smile

Svaka igra može da se moduje.
Kako? E, u tom grmu leži zec.  Smile

Možda postoji neki program koji može da moduje tu igru(tačnije napravljen baš za tu igru), a sigurno postoje programi koji prave programe(igre), koje ćeš moći da koristiš kao alternativu, mada ćeš se obeshrabriti u drugom slučaju, jer tu treba mnooooogo da učiš  Smile

Ali ne očekuj da dobiješ neki program sa kojim ćeš moći ultra lako da moduješ igru. Svuda ćeš trebati da preturaš po linijama koda ne bili napravio ono što želiš...

Koji program, ne znam. Izguglaj malo, možda naiđeš na nešto.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Knjga je svetinja....Svetinja se ne dira

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava Osecina.To je kod Valjeva
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Imam problem sa Flight Gear v 1.9.1!
Igricu sam skinuo preko torrenta i normalno instalirao.Ova igra je besplatna pa i na njihovom sajtu je full verzija.
JA udjem u igru i pojavi mi se prozor za biranje letelica.Pa u sredini njega mi se pojavi drugi prozor
na kome mogu da samo pritisnem"Send error report" ili "Don't send"
Igra u opste nemoze da se pokrene.
Patchevi i crackovi ne postoje.

PlEaSe  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The next time you think your having a bad day,imagine this:
You're a siamese twin,your brother is gay.......
your not.
He has a date coming over tonight.
Your only have one Ass
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson K610i
Ako je besplatno, što si skidao preko torrenta? Smiley

Igra je mnogo stara, možda ima problem sa kopatibilnoću.
Probaj ovo: Ideš na ikonicu igre, desni klik, pa properties. Onda ideš na "compatibility", označiš "run this program in compatibility mod for" i izabereš windows 98.

Imao sam sličnih problema sa igricama, pa mi je to pomoglo. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Svaka igra može da se moduje.
naravno,ali,ja sam mislio na ono "da se uspesno moduje"...   Smile Smile

nema veze,ionako sam odustao.prosto mi neverovatno izgleda da danas,u vreme kad se pravi sve i svasta,je nemoguce (uspesno) modovati 2D igru od pre 10 godina ,ali,jbg,sta ces...

naravno,ja bih pre toga naucio da programiram i modujem,naravno,ali,ocekivao sam da ce danas to biti lakse nego ranije,a u stvari ostade isto.(ne mislim na przenje ociju citanjem i kucanjem sintaksi i komandi,nego sam ocekivao da danas vec postoje gotovi programi ili pomocni programi za to.)a i sem toga,ja bih verovatno jedino uspeo da izmenim teksture,i to je sve,a ja bih hteo vise od toga,a posto nemam sada vremena da se toliko posvetim time,batalicu to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Убацих Старкрафт матори на Седмицу, и ево ради сад иако сам морао мало да се помучим да наместим боје. Е сад фрка је што након минимизације и враћања у игру има звука ал нема слике, и то могу и даље да кликћем и све то, значи игра је активна ал само слике нема. И онда морам да гасим и да поново покрећем игрицу.

Значи зна ли неко неку фору, типа притиснеш esc+tab+f10 и реши се проблем Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson K610i
Citat
naravno,ja bih pre toga naucio da programiram i modujem,naravno,ali,ocekivao sam da ce danas to biti lakse nego ranije

Što se dalje ide, to se teže moduje Smile a za igre od pre 10 godina način modovanja se ne bi promenio.

Citat
(ne mislim na przenje ociju citanjem i kucanjem sintaksi i komandi,nego sam ocekivao da danas vec postoje gotovi programi ili pomocni programi za to.)

Pojavljivanje tih gotovih programa kod pojedinih igara jednako je pojavljivanju Halejeve komete  Smile

Mogao bi ovo da probaš ovo: Otkrij koji endžin pokreće tu igru, pa onda pokušaj da pronađeš program koji može da koristi taj endžin. Kad već guglaš, mogao bi i da izguglaš neko englesko uputsvo kako se koristi, tek da ti pomogne malo u modovanju.

I nemoj da se obeshrabriš kada vidiš koliko muke ima kod modovanja... Neka ti to bude sporedni hobi Smiley Kada imaš vremena, dosadno ti je, uzmi malko pa vežbaj.
« Poslednja izmena: 22. Jan 2010, 22:27:03 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
I nemoj da se obeshrabriš kada vidiš koliko muke ima kod modovanja...
necu... znas zasto? zato sto cu vec da se obeshrabrim kada budem bezuspesno pokusavao samo da otkrijem na kom engine-u radi ta igra...  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson K610i
Na muci se poznaju junaci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 396 397 399 400 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.