Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 187 188 190 191 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 974788 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2195
Zastava Pirot,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a2pr
mob
Samsung S8
da li je neko kupovao nesta preko sajta 29dinara
ako jeste da li mu je posiljka stigla i koliko dana ju je cekao

koliko znam ovakva pitanja se ovde ne postavljaju...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone
sta ce n00bovi? moraju i oni da zive Smile sala, ja sam gledao taj sajt, sranje zivo. bre ako imas dobar net skini sa torrenta igrice ili nadji na rapidu itd
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
skinuo sam sa neta igricu american qoncuest instalirao sam je  medjutim kada je pokrenem nista se ne desava samo crn ekran nekoliko min. i posto kliknem da mi vrati na desktop onda se pojavi program not respond i skroy mi promeni boje na monitoru kao da je u pitanju grafika ,,,imam nvidiu8600gt,,,ali mnogo zahtevnije igrice od ove rade bez problema. . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 455
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Jel moguce da zbog codecka nece da mi startuje igricu? Smile Smile
Uspeo sam da resim problem tako sto sam skinuo sve codecke i instalirao samo K-Lite Codec Pack,i sad sve radi kako treba,za ubuduce ako neko bude imao problem slican,ovo je resenje;). Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Feb 2008, 19:52:56 od Cezar-Roma »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uzeo sam od druga igricu "All Star Strip Poker Girls at Work" ali imam neki problem,
instaliram igru i pokrenem i sve radi kako treba, ali kada izaberem protivnicu i pocnem da igram poker sve se pojavi osim videa, vidim karte, ulog i sve ostalo, imam i zvuk samo ne vidim protivnicu.
Da li neko moze da li kaze kako da resim taj problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6600
Uspeo sam da resim problem tako sto sam skinuo sve codecke i instalirao samo K-Lite Codec Pack,i sad sve radi kako treba,za ubuduce ako neko bude imao problem slican,ovo je resenje;). Smile Smile
Može da se desi....obično zbog toga što neke igre imaju glupo odrađen intro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
ako si instalirao k-lite codec pack i neradi onda je to do graficke ali ne do njenih drivera nego do modela predpostavljam da imas ATI 9250 ili neku njenog kalibra  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 455
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Instalirao sam k-lite i radi;),a sto se graficke tice imam 8600 gts,samo je bilo do drajvera i to samo neke igrice kao sto je  rekao @Lucky Grim Reaper imaju glupavo odradjen intro.Hvala svima i veliki pozdrav. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Out of sight, out of time, away from all lies

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
OK...ovako...imam veliki problem koji me je umalo kostao compa...naime, rec je o WC3-TFT...skoro sam se resio Dial-Up-a i uveo SBB-ov net...e sad...u pocetku je sve radilo OK...dok pre nekih 10-ak dana nisam dobio prvi disconnect...rekoh OK nista cudno, nije ni prvi ni poslednji put...ali od tada 95% svih partija se zavrsi discom...igra pocinje lepo, radi savrseno od 5-15min...ali u nekom trenutku sve samo stane, uglavnom bez ikakvog laga pre toga...znaci samo zakuca i kad prodju onih 45 sec You Were Disconnected...e...chudna stvar oko svega ovoga je da kada me izbaci ne puca veza sa B.netom....vec me samo vrati u chat i ja mogu o5 da trazim igru...sad...posto ja delim net sa sestrom mi mislio sam da je do rutera...sto je delimicno i tacno...reboot pomaze za narednih 15-ak min...ali nije to reshenje...DMZ je ukljucen ali ni to ne pomaze...ima li neko bilo kakvu ideju? Sta da probam, ili to uopste nije do mene nego je ovaj SBB zaista useless...
IP sačuvana
social share
man...this sux... :/
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson 
kako da resim ovaj problem. kada pokusam da se konektujem na neki server pocne da pise download sprites/scope_ arc_ sw . tg, a ustvari samo stoji uopste ne skida taj fajl i ne mogu da se konektujem na server  (igra je counter strike 1.6)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 187 188 190 191 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.