Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 533 534 536 537 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 971927 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Zanzibar
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Nokia 701
Pozdrav ljudi mozda je neko pisao vec ovome ako jeste izvinjavam se!Kad instaliram PES 2014 stalno mi izbacuje
"The file is either damaged, or it was not installed correctly. Pleas unistall before installing it again."
U cemu je problem?
Jesi li probao ovo → https://www.youtube.com/watch?v=Fs2fW2IlVzA ?
Jesam opet ne radi
Jesi li radio uinstalaciju? Izbriši sve KONAMI-jeve fajlove što imaš na računaru, znači sve, pa tek onda instaliraj.
Igra mi sad radi,ali imam novi problem igraci su mi sa nepoznatim imenima..npr umesto Bane Ivanovic pise Sabri Akselman.Sta mu je sad? Smiley
E da mu jebeš mater, to ne znam. Smile Probaj opet isto uraditi, mora jednom upaliti Smile
IP sačuvana
social share
Treat her like a queen, fuck her like a slut!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
"Зашто не бит' обичан, вољет' мале ствари, зашто свако мора бити главни?..."
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Нико није бескористан. Свако може послужити бар као лош примјер.
"За Партизан ништа није готово. Партизанов рекорд није не знам колико побеђених утакмица, него 13 узастопних титула."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Pozdrav.  Imam FIFU 14 na PS3 i interesuje me da li postoji kakav update ili patch da mogu da skinem ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svi smo mi melem za drzavni budzet.

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Gejmeri, ako moze pomoc u vezi igre koja radi?   

Hocu da uninstal COD4, ali je ne prikazuje nijedan uninstaler program...Ni windows-ov, ni tuneup-ov, ni ccleaner-ov.

Ako nesto znaci, instalirao sam na (D:), Win7/64.

Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 161
Zastava Бачка Топола
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Pozdrav ljudi mozda je neko pisao vec ovome ako jeste izvinjavam se!Kad instaliram PES 2014 stalno mi izbacuje
"The file is either damaged, or it was not installed correctly. Pleas unistall before installing it again."
U cemu je problem?
Jesi li probao ovo → https://www.youtube.com/watch?v=Fs2fW2IlVzA ?
Jesam opet ne radi
Jesi li radio uinstalaciju? Izbriši sve KONAMI-jeve fajlove što imaš na računaru, znači sve, pa tek onda instaliraj.
Igra mi sad radi,ali imam novi problem igraci su mi sa nepoznatim imenima..npr umesto Bane Ivanovic pise Sabri Akselman.Sta mu je sad? Smiley
E da mu jebeš mater, to ne znam. Smile Probaj opet isto uraditi, mora jednom upaliti Smile
To je zato sto nemaju licencu za vecinu liga, probaj pesedit patch da skines tamo imas sve na jedan exe file stavljeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Igram Europa Universalis IV vec duze vreme.  .  .   Igra mi radi sa svim dodacima oficijalnim koje skidam preko torrenta.   Posto sam vec vecinu stvari probao, nasao sam na steamu ,,Extended Timeline 58-9999" godine.   Naravno, skinula su i moja dva ortaka, svi smo uradili isti postupak, njima radi bez problema, a meni udje u igru i kada namestim opcije crash-uje.  .  .   Da li neko ima nekakve sugestije, ako vec uzmete u obzir da sam reinstalirao, skinuo opet, pregledao da li na istu verziju ubacujemo mod i ja i ortaci.  .  .   
Pozdrav, Hvala!  :wave:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
as3sp.exe

kad treba da pokrenem igru ovo mi izlazi i moram da idem close program.  i tako skoro na svakoj igri koju skinem. sta se desava?krekovana je i pokusavao sam da pokrenem kao administrator i nista. hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 231
Zastava Kraljevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Imam ja Pes12 radi on sve fino dobro, ali kad god ulazim u igricu npr. poslije paljenja kopma, kad ulazim u Pes nece da mi udje nego prvo izbaci ovo http://prntscr.com/5698ft
i iskljuci se i nista se ne desava, medjutim shvatio sam u cemu je stvar, udje tamo gdje se nalazi folder od pesa na C lokaciju i vidim Pes onaj fajl za start igre bijele boje nije uopste kakav bi trebao da bude evo vidite kakvo je to http://prntscr.com/56995l .... ja reko ajd ponovo cu ga krekovati, krekujem i moze fino, ali svaki drugi put kad ugasim i upalim kopm ja moram ponovo krekovati, ne shvatam u cemu je fora? da mozda ne treba nesto u registriju promijeniti, evo ko se razumije da vidi jel ovo ok/e ? http://prntscr.com/5699lv
Moram postavi jos dva pitanja, slicna..
Imam Age of Mythology, intaliram i Titan ekspanziju da igram preko game rendzera, i instaliram verziju 1.03 preko koje svi i igraju i kad udje u igru izbaci da mi verzija nije kao kod ostalih, a jeste verzija 1.03.
To mi se isto desava i sa igricom Warcraft 3, instaliram onaj novi batlnet da igram preko njega i verziju 1,26 udje u bat net i kliknem ono     g proxy gateway     udje u igricu automatski fino sve idem na battle net i opet sere da verzija nije dobra a jeste dobra 1,26 je, evo ko ne vjeruje http://prntscr.com/569e2j
Ne shvatam u cemu je fazon, igrao sam sve ove igrice milon puta i preko GR, i preko Bneta i sad se nesto ujebalo, jedino sto imam reci da sam sistem nedavno instalirao, ali nije mi to prvi put da ga instliram i uvijek je sve fino islo, samo sad neki problem....i jos jedna stvar imali kakav update ili neki pec za pes12 da su svjezi transferi od ove 14/15 godine?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Dakle ovako.  Problem je sledeci.

Radi se o online igranju CSa.  Imam internet brzine 10mbps i sve sto se tice pinga u igrici je ok sve dok se ostali uredjaji u mom domacinstvu ne prikace na mrezu, sto putem kabla, sto putem wireless-a.
Stvar je u tome da ne mogu nikome od njih da zabranim pristup ali bih stvarno voleo da igram CS bez LAG-a i gubljenja paketa.
Zanima me da li postoji nacin da se jedan "deo interneta" nekako izoluje iz paketa i da ga koristim samo kada igram CS ili neko slicno resenje.  Nisam bas siguran ni kako to ide ali je frustrirajuce.
Molim za pomoc.

p. s.  model rutera je Huawei HG531 V1 (ako je to uopste bitno)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
HTC Sensation
Dakle ovako.  Problem je sledeci.

Radi se o online igranju CSa.  Imam internet brzine 10mbps i sve sto se tice pinga u igrici je ok sve dok se ostali uredjaji u mom domacinstvu ne prikace na mrezu, sto putem kabla, sto putem wireless-a.
Stvar je u tome da ne mogu nikome od njih da zabranim pristup ali bih stvarno voleo da igram CS bez LAG-a i gubljenja paketa.
Zanima me da li postoji nacin da se jedan "deo interneta" nekako izoluje iz paketa i da ga koristim samo kada igram CS ili neko slicno resenje.  Nisam bas siguran ni kako to ide ali je frustrirajuce.
Molim za pomoc.

p. s.  model rutera je Huawei HG531 V1 (ako je to uopste bitno)
Mozes da na svakom kompu ogranicis pristup internetu sa Net Limiter-om, tako da kad se oni konektuju ne mogu da koriste max internet brzine sto imas, ali generalno malo bolji ruteri imaju mogucnost da to uradis direktno u njima, malo procackaj da li moze kod tvog tako....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
Hvala na odgovoru M-Soul :)
Kao sto vec rekoh, problem su korisnici povezani preko kabla (moguce resiti net limiterom) ali i korisnici koji se kace preko wireless-a.  ^^
Istrazicu malo to vezano za ruter i da li moj ima takvu mogucnost.  :))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 533 534 536 537 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.