Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 516 517 519 520 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 974877 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
E 'vako: instalirao sam Tomb Raider: Underworld, krekovao igru po propisu ali ne mogu da je pokrenem. Uđem u glavni meni pa u new game, počne učitavanje i to traje.... trajati ne prestaje... Smile U čemu je problem?

Da li se vrti onaj točak u pozadini tokom učitavanja beskonačno ili samo odjednom stane i tu je kraj?
Jesi li probao da instaliraš patch 1.1?

Nažalost, ne mogu da pokrenem Darksiders II. Kliknem na ikonu, izaberem save slot, nivo težine i podesim gama, i nakon svega toga igra puca. Vraća me na desktop. Smile APPcrash...

Meni se čini da tu ne valja verzija koju skinuo. Negde su valjda zabrljale ili ruje ili tvoj komp.
Jesi li probao ovo ili ovo?

Ista stvar se dešava i sa Splinter Cell Double Agent. Zabrljao Windows 7. Vjerujem da je to onaj tip problema za koji negine reinstalacija sistema. Ne znam da li je iko do sada uspio da riješi Appcrash na igrama. Što se tiče riješenja koja si ponudio za taj PC Cleaner Pro kažu da je obična prevara:

http://www.spywarevoid.com/remove-pc-cleaner-pro-2012-scam.html

Inače isprobao sam mali milion takvih programa i nijedan nije pomogao. Tako se ne može riješiti AppCrash. To je čisto gubljenje vremena. A Driver Detektiv samo može da stvori više štete nego koristi. Nikakvi drajveri tu nisu problem. Treću opciju ću probati pa javljam kako sam prošao. Hvala za sugestije. 

Moja greška, nisam obratio pažnju na vrh strane, nisam ni znao da su ponudili da skineš te programe. Samo sam obratio pažnju na microsoft objašnjenje problema.
Ako si istraživao, možda je problem u verziji win-a? Ne bih znao šta više da ti kažem. Ja sam i dalje na xp-u, tako da se i ne razumem previše oko brlja na sedmici. Smiley
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia zvrr
E 'vako: instalirao sam Tomb Raider: Underworld, krekovao igru po propisu ali ne mogu da je pokrenem. Uđem u glavni meni pa u new game, počne učitavanje i to traje.... trajati ne prestaje... Smile U čemu je problem?

Da li se vrti onaj točak u pozadini tokom učitavanja beskonačno ili samo odjednom stane i tu je kraj?

Koliko sam primijetio, vrti se bez kraja i konca. Smile Nisam znao za taj patch, sad ga skidam, pa ću vidjeti da li on popravlja stvar.

Edit: sad sam instalirao patch. Nakon toga sam opet morao da crackujem?! Ali stanje je i dalje isto.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2012, 22:48:56 od slavko_pg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89

Koliko sam primijetio, vrti se bez kraja i konca. Smile Nisam znao za taj patch, sad ga skidam, pa ću vidjeti da li on popravlja stvar.

Edit: sad sam instalirao patch. Nakon toga sam opet morao da crackujem?! Ali stanje je i dalje isto.

Hm, trebalo bi da taj patch rešava to... Jesi li krekovao sa tim krekom iz patch-a?
Ako jesi, sad ide malo nagađanja... Smiley
Ovako, to može biti zato što:
1. Pročitao sam da igra ima problem sa kompatibilnošću na sedmici. Ali nisam primetio da su nekako to rešili. Jedino ova "nabadanja"
2. Nešto ne valja u samoj igri, tj fali neki fajl ili direktorijum koji je neophodan igri da bi učitala nivo. U tom slučaju, skini "svežu" verziju pa probaj onda.
3. Poseduješ mizogini računar koji ti ne dozvoljava pokretanje igre sa glavnim ženskim likom. Smiley
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia zvrr
Meni ova igra nije radila ni na XP-u, bila je ista situacija kao sad, te sam nakon neuspjele instalacije s DVD-a prije par dana ''kupio'' verziju s neta, ali i dalje isto. Meni se čini da sam odradio sve kako bi trebalo, ali i dalje ništa. Nema veze, nije smak svijeta, samo me je zaintrigiralo zašto igra neće da se pokrene. Hvala ti na sugestijama. Smiley Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Cod4 Problem Sve sam instaliro i krakovo kad ulazim u cod4 pise mi couldnt load image "voice_off"
« Poslednja izmena: 25. Sep 2012, 20:52:57 od Done123 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Neki fajlovi koji su potrebni igri nisu dobro kopirani. Probaj da reinstaliraš igru, ako opet isto izbaci, skini drugu verziju.
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 251
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung e900
imam problem .instalirao sam pes2013 i kada u igri dam gol automatski se prikazuje replay iz koga nemogu da izadjem nikako sve je normalno kamera,igraci,save ali nikako nemogu da se vratim na igru. molim za pomoc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
HTC m9
cudan bug probaj drugi lijek
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Оћу дуђем на сервер у ЦСу, крене да га учитава и кад дође до треће цртице игра закуца. Кој мој?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50161
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.92
mob
Samsung Galaxy S24
Samo da javim da sam napravio Darksiders II. Sad mi rade sve igre.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 516 517 519 520 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.