Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 423 424 426 427 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 970754 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 61
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung Z400
Ipak
Ovako Ljudi.Problem je u vezi wow-a.Odnosno WoW trial-a
Odlucio sam da pocnem da igram wow ali sam prvo hteo trial da isprobam. Otisao sam na sait sve redom popuni ( registraciju koja je neophodna da bi mi se igrica skinula ) i uz to registrovao trial nalog...Igrica se skinula odnosno jedan deo nje...A drugi deo se automatski skida sa neta tokom igranja igrice...Udjem u WoW.Loginujem se. Udje u igricu i kaze mi da treba da sacekam da se skine najnoviji patch ( sto se odradjuje automatski,ali wow mora da se zatrvori) Kada je sve bilo gotovo loginujem se ja ali mi izbacuje ovo

Ther was problem loging in with this account,
You may not have World of Warcraft game attached to your account,or you may be in to region diffrent from the one you created account

Ja znam sta to znaci.Ali ne znam sta da uradim...Prvi put je radilo kad sam se loginovao.a posle tog patcha izbacuje ovo i nemogu da udjem....A apsolutno nisam nista dirao...Nisam menjao region ili tako nesto...

Pls Help Smile

Da li si na battle.net sajtu aktivirao trial nalog. Znači klikneš na ikonu Wow 10 day trial (otprilike tako) i onda bi trebalo da radi. Kao vlasnik igraonice otvorio sam bar deset naloga da klinci malo igraju i uvek je radilo bez problema. Moguće je i da nisi potvrdio email adresu. Sada ću da probam na napravim trilal, ako mi radi, znači da je jedan od ova dva razloga.

Tek kada sam ti odgovorio video sam da si u temi Wow za početnike rešio problem.
Ipak hvala na pomoci Smiley
« Poslednja izmena: 24. Jul 2010, 19:35:38 od FikoKrcmar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Samsung C3050
problem sa cod4: ovako, imao sam instaliran cod 4 prije par mjeseci i sve je radilo OK, i danas ga o5 instaliram i uključim da vidim fps kad on ne prelazi 18 i to na SP, a prije kad sam igro MP bio je uvijek oko 70. Stvarno je ne znam šta je problemos, imam GForce 9500GT 512mb, svi driveri su updatovani, umjesto da igram na 1440x900 ja smanjim rezoluciju i isključim sva moguća sranja shadows, detalje stavim na normal ili low i tada dođe fps do 23.  Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung Galaxy S Advance
Instalirao sam Gears of War i nakon krekovanja izbaci mi poruku:

You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game.

Reinstalirao je jednom, ali opet ista pricha... Ima li neko neku ideju shta bi moglo da bude?  Smile

P.S. Odradio onaj "can you run it" test na netu i proshao pod svim tachkama... tako da imam zadovoljavajucu konfiguraciju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Automatski odgovor: Piraterija na forumu nije dozvoljena. Za vise informacija posetite ovu temu i konsultujte pravilnik foruma.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Instalirao sam Gears of War i nakon krekovanja izbaci mi poruku:

You cannot run the game with modified executable code. Please reinstall the game.

Reinstalirao je jednom, ali opet ista pricha... Ima li neko neku ideju shta bi moglo da bude? Smile

P.S. Odradio onaj "can you run it" test na netu i proshao pod svim tachkama... tako da imam zadovoljavajucu konfiguraciju...

1. Pročitaj Pravila Foruma (piraterija je na ovom Forumu zabranjena)
2. Da lli je krek dobar ili nije pitanje je sad. Zato lepo original i uživaš.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung Galaxy S Advance
Znam za pirateriju, ali smatrao sam da poshto sam nashao krek i nije do njega, sada moze da se tretira kao i bilo koja druga igrica... odnosno - original...

I nashao sam reshenje, ne brinite, nije samo za piratske verzije, ukoliko u google-u ukucate gore navedenu frazu na engleskom videcete da su i imaoci originala imali isti problem jer postoji neki fajl koji se aktivira samo pre odredjenog datuma, tako da je reshenje bilo da se vrati kompjuterski sat na odredjeno vreme (odnosno datum) ili da se skine jedan programchic preko koga se automatski otvara aplikacija u zeljenom vremenu bez pomeranja sata na kompjuteru...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Znam za pirateriju, ali smatrao sam da poshto sam nashao krek i nije do njega, sada moze da se tretira kao i bilo koja druga igrica... odnosno - original...

I nashao sam reshenje, ne brinite, nije samo za piratske verzije, ukoliko u google-u ukucate gore navedenu frazu na engleskom videcete da su i imaoci originala imali isti problem jer postoji neki fajl koji se aktivira samo pre odredjenog datuma, tako da je reshenje bilo da se vrati kompjuterski sat na odredjeno vreme (odnosno datum) ili da se skine jedan programchic preko koga se automatski otvara aplikacija u zeljenom vremenu bez pomeranja sata na kompjuteru...

Stoji i da originali imaju greške. Ja sam recimo imao problem sa 18 Convoy of America, problem je bio da igrica neće da ATI grafičkim karticama, a na NVIDIA radi bez problema. I postojao je link za rešenje problema. Znači tehnička podrška je primetila problem i otklonila ga.

Sasvim je bilo moguće da je do kreka. Meni je recimo trebao program Antamedia (za igraonice) koji za 5 računara košta 180 evra, našao sam na rapidshare krek sa programom - program je bio recimo verzija 5.0.1.12, a krek je bio recimo 5.0.0.11 i normalno nije htelo da radi. Samo sam izgubio vreme u pokušaju.

Znači, krek je nelegalni program i samim tim o njima se po Zakonu o zaštiti autorskih prava ne može javno pričati jel u tom slučaju postaješ saučesnik. Kao recimo kada ti u servisu instaliraju piratski Windows - iako si ga ti doneo ako teramo mak na konac i oni su odgovorni.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ok, shvaceno i primljeno k znanju   Smile Vishe sam ciljao na to kada sam spomenuo krek da sam vec krekovao tako da nije problem u tome vec neshto drugo (da poshtedim druge komentara tipa - pirat, probaj drugi krek i slichno)

Hvala na objashnjenju u svakom sluchaju...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja sam ja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
SonyEricsson t650i
U trentku pre nego sto pocne utakmica , izbaci mi sledece

Istu verziju igre sam instalirao komsijama, koji imaju slabije konfiguracije, i istu verziju windowsa koji sam im opet ja instalirao i kod njih sljaka normalno!
Pomogajte molim vas ljudi, imam 1,5 GB ram, 512 graficku geforce 8400,amd 7450 dual core
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Verovatno su CIA i Haški tribunal umešali prste zbog desktop-a.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 423 424 426 427 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.