Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 420 421 423 424 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 954400 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
zdravo , skinuo sam najnoviju verziju igrice  SilkroadOnline_GlobalOfficial_   v1_240 i kada pokrenem instalaciju pise mi

Client file is damaged. Please reinstall the client

nije to prvi put i starije verzije kada sam pokusavao da instaliram isto mi je to pisalo , jel zna neko u cemu je problem ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Jel niko ne zna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbPTV 3.8.0.12
mob
HTC m9
poz
pa pise da ti je fajl ostecen probaj skinut drugu verziju mislim torent
« Poslednja izmena: 04. Jul 2010, 14:52:25 od mile-jafa »
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson K610i
Ne treba preko torenta, jer je igra besplatna, može preko oficijelnog sajta.

Ja sam imao isti problem, ali sam igru dobio preko DVD-a, pa sam mislio da je pokvaren. Da budem iskren, nisam se trudio da popravim.  Smile

Na kraju, mogao bi i da pitaš na njihovom sajtu, ili pogledaš njihov FAQ-u, možda je to čest problem.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2010, 19:14:02 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
caos,kako da podesim server za kantri strajk da bih mogao na netu da igram ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson K610i
Znači ubiću se... Već dva dana pokušavam da namestim Punkbuster u Wolfenstein: Enemy Territory i nikako ne mogu da rešim problem.  Smile

A problem je u takozvanom Punkbuster key-u koji mi se ne pojavljuje i nikako ne mogu da generišem novi. Kada god hoću da odem na neki server, pokaže mi grešku "invalid GUID" ili me konektuje na server, pa me server izbaci uz grešku "Kicked for (5 minutes) empty PB key not allowed on this server"

Pokušao sam reinstalaciom igre, paljenjem/gašenjem Punkbustera, pisao sam u konzoli "/pb_cdkeyreg", i ništa od toga nije uspelo.  Smile A na drugim forumima je obično uspevalo ovo što sam radio, samo meni neće.   Smile

Problem se pojavljivao i na staroj verziji i na novoj verziji (2.05) igre.

Pomagajte ljudi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.447.0
mob
Apple 
Kada hocu da instaliram neku igricu npr. GODFATHER, WORLD CUP 2006, NFS MOST WANTED, pre pocetka instalacije izbaci mi: INSTALLATION CANNOT CONTINUE BECAUSE THIS GAMES REQUIRES DIRECTX 9.0C OR HIGHER TO BE INSTALLED ON YOUR SYSTEM. YOU CAN DOWNLOAD THE LATEST VERSION OF DIRECTX HERE: http://www.microsoft.com/windows/directx Na kompjuteru imam instaliran DirectX 9.0c, reinstalirao sam vise puta ali i dalje mi izbacuje ovu poruku. Sta da radim?
Gledaj koji ti je sistem.Za svako sistem ima Direct
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.447.0
mob
Apple 
caos,kako da podesim server za kantri strajk da bih mogao na netu da igram ?
Morac imati Counter Stroke verzije 1.6 ili conditial zero,al bolje 1.6.Udjes u igricu i kliknes na Find Servers i onda ces se snaci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 18
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.447.0
mob
Apple 
Ne treba preko torenta, jer je igra besplatna, može preko oficijelnog sajta.

Ja sam imao isti problem, ali sam igru dobio preko DVD-a, pa sam mislio da je pokvaren. Da budem iskren, nisam se trudio da popravim.  Smile

Na kraju, mogao bi i da pitaš na njihovom sajtu, ili pogledaš njihov FAQ-u, možda je to čest problem.
Ovako kad bi skidao preko torrenta brzebi se skidalo 8zavisno od seeds i peers) ali je i opasno.Torent skida failove koje mozda imaju virus ali to je malovjerovatno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Ovako kad bi skidao preko torrenta brzebi se skidalo 8zavisno od seeds i peers) ali je i opasno.Torent skida failove koje mozda imaju virus ali to je malovjerovatno

Potpuno obrnuto, mnogo je veća verovatnoća da ćeš skinuti virus preko torenta. Samo treba da znaš od koga skindaš da bi izbegao virus (najbolje je da se gledaju kometari koji su postovani za taj torent, da li se žale itd...  Smile )

Sad da li je brže ili ne, zavisi od konekcije, a i nije bitno sa obzirom da će se skinuti kad-tad  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jul 2010, 10:43:37 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 420 421 423 424 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.