Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 365 366 368 369 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 974327 puta)
Svakodnevni prolaznik

ja ne skidam torente ja kupujem programe :):):):)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 294
Zastava Nis
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung C3050
ljudi ako je neko igrao splinter cell neka mi da odgovor na sledece pitanje,kad ste na misji tzv. kokubo sosho i udjete u ventilaciju da li postoji neka caka za snimanje onog generala,ja ukljucim onu kao kameru na 1 i nece da mi snima,sta da radim,ili sam usrano govno i bagovana mi igra!pomozite molim vas
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC m9
pozz
znali neko sta znaci ovo nfs shift has stoped working
i odmah mi zatvori igru i  izbaci jos ako windows nacdje resenje obavijestit ce vas.a prije dan radila je normalno.
hvala unaprijed
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 294
Zastava Nis
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung C3050
bug najverovatnije,i meni se to desilo i nisam nasao resenje,reinstaliraj ili ``kupi`` drugu Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
pozz
znali neko sta znaci ovo nfs shift has stoped working
i odmah mi zatvori igru i  izbaci jos ako windows nacdje resenje obavijestit ce vas.a prije dan radila je normalno.
hvala unaprijed
Probaj sa drugim krekom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1882
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy Duos 2
igra li neko od vas Dynasty Warriors 6? Juce mi je igra radila savrseno a sad svakih 5-6 min. izbacuje sa onim send i don't send
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC m9
igrao sam ja i meni je billo slicno sam kod mene je kad prikazuje neki snimak prije misije izbacivalo.probaj drugi krek
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung E250
Treba mi pomoc...Ovo sam jos ranije pitao ali nije stigao konkretan odgovor

Presao sam Campanju na Frozen Thronu,tj sve Kampanje sam presao i onda onu zadnju BONUS kampanju sa Rexxarom kada predem ispise da skinem tamo i tamo II i III deo ove Kampanje...Skinuo sam na nekoliko mesta to sto trazi ali nece da radi Smile Ne moze da ga ucita ne znam zasto...

Ako moze pomoc da mi kazete kako da izvedem to...Zelim da igram i te dve kampanje sto su jos ostale samo gde da ih skinem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 294
Zastava Nis
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung C3050
ajde sad ovako bas da vidim da li ce neko da mi odgovori ovde:
igram medieval total war II,dodjem do 50-tog poteza i meni pocnu svi da se bune i finansije mi odu u -2500,sta da radim da povecam trgovinu i za sta sluze oni merhanti(i kako se koriste),ajde pomozite mi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG KU970
Ljudi vec sam postavio pitanje ali nikako da dobijem odgovor. Smile

Kako da popravim zvuk u GTA Vice City-u i San Andreas.Naime imam problem da dok vozim auto radio normalno radi i muzika ide ali odjednom nestane i posle par minuta ponovo krene da radi.Nestanak zvuka se odrazava i na one klipove izmedju misija.Znaci kad nema zvuka na radiu nema ni u video klipu.

Da napomenem.Nestanak zvuka se odrazava samo na radio i klipove izmedju misija dok je ambijentalni zvuk uredu. Smile

Nadam se da cu konacno dobiti odgovor na moj problem jer reinstalacija i instalacija igrice sa novog cd-a nije pomogla. Smile

Hvala.... Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2009, 18:13:29 od Str8G »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
HTC Sensation
Citat
Treba mi pomoc...Ovo sam jos ranije pitao ali nije stigao konkretan odgovor

Presao sam Campanju na Frozen Thronu,tj sve Kampanje sam presao i onda onu zadnju BONUS kampanju sa Rexxarom kada predem ispise da skinem tamo i tamo II i III deo ove Kampanje...Skinuo sam na nekoliko mesta to sto trazi ali nece da radi Smile Ne moze da ga ucita ne znam zasto...

Ako moze pomoc da mi kazete kako da izvedem to...Zelim da igram i te dve kampanje sto su jos ostale samo gde da ih skinem Smile
reci sta ti trazi mozda ti ja mogu uploadovati,sa mog originala

Citat
Ljudi vec sam postavio pitanje ali nikako da dobijem odgovor. Smile

Kako da popravim zvuk u GTA Vice City-u i San Andreas.Naime imam problem da dok vozim auto radio normalno radi i muzika ide ali odjednom nestane i posle par minuta ponovo krene da radi.Nestanak zvuka se odrazava i na one klipove izmedju misija.Znaci kad nema zvuka na radiu nema ni u video klipu.

Da napomenem.Nestanak zvuka se odrazava samo na radio i klipove izmedju misija dok je ambijentalni zvuk uredu. Smile

Nadam se da cu konacno dobiti odgovor na moj problem jer reinstalacija i instalacija igrice sa novog cd-a nije pomogla. Smile

Hvala.... Smile
probaj neki SOUND FIX da nadjes.nisam imao taj problem pa samo nagadjam,posto u nekim igricama sam ja licno skidao te FIX-ove za zvuk pa mozda i za to ima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 365 366 368 369 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.