Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 973167 puta)
Pocetnik

Sto mozes danas uradices sutra!!! :-)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SmileSmileSmile
Dobio sam na poklon ovaj novi pes 2008.I eto sve sam instalirao i krenem da igram...i tap ni ne pokrene igru!
Zakljucim tako da treba krek i iskrekujem ga,ali i dalje ni makac.Nazovem druga on mi pokaze kako da krekujem,ali to je potpuno isto kao sto sam ja uradio.On mi je onda rekao da skinem crack s neta medjutim nemam pojma gde da ga trazim i kako da ga dobijem,zato vas molim ako neko zna kako se krekuje ta igrica ili gde mogu da nabavim crack neka mi javi!!! Smiley 1 Smile Smile
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mozeli pomoc molim vas,dobio sam igru naravno kopija igra je Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter® 2, al kad pocne instalacija trazi mi neki ID da ukucam ,to je vjerovatno neki kljuc, jer kad kazem nexst, on mi izbaci nesto CD-e key znaci trazi mi kluc, mozeli mi neko pomoci gdje da nadzem taj kljuc,cjeli sam CD-e pretrazio i neme pa nema HVALA unaprerd
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Word up, Tequila style

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1269
Zastava Novi Beograd, Kraljevina Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Sharp KoBaS
Citat
Dobio sam na poklon ovaj novi pes 2008.I eto sve sam instalirao i krenem da igram...i tap ni ne pokrene igru!
Zakljucim tako da treba krek i iskrekujem ga,ali i dalje ni makac.Nazovem druga on mi pokaze kako da krekujem,ali to je potpuno isto kao sto sam ja uradio.On mi je onda rekao da skinem crack s neta medjutim nemam pojma gde da ga trazim i kako da ga dobijem,zato vas molim ako neko zna kako se krekuje ta igrica ili gde mogu da nabavim crack neka mi javi!!! Smiley 1 Smile Smile
Citat
mozeli pomoc molim vas,dobio sam igru naravno kopija igra je Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter® 2, al kad pocne instalacija trazi mi neki ID da ukucam ,to je vjerovatno neki kljuc, jer kad kazem nexst, on mi izbaci nesto CD-e key znaci trazi mi kluc, mozeli mi neko pomoci gdje da nadzem taj kljuc,cjeli sam CD-e pretrazio i neme pa nema HVALA unaprerd
Google je majka mara za vase probleme samo potrebno je strpljenje!
IP sačuvana
social share
Ој Косово, Косово земљо моја вољена, земљо славних витезова Лазара и Милоша
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 431
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Qtek 2020i
Hvala bogu da je neko shvatio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Sto mozes danas uradices sutra!!! :-)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Citat
Google je majka mara za vase probleme samo potrebno je strpljenje!
Ali ja sam vec probao preko googla i nista nisam nasao osim nekih torrent fiels nesto kao read me ili mi trazi da skinem celu igru a to bi trajalo...
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Word up, Tequila style

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1269
Zastava Novi Beograd, Kraljevina Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Sharp KoBaS
Citat
Ali ja sam vec probao preko googla i nista nisam nasao osim nekih torrent fiels nesto kao read me ili mi trazi da skinem celu igru a to bi trajalo...
Probaj na sajtu gamecopyworld- il negde drugde uglavnom su crack fajlovi okaceni na rapidshare linkovima, a by the way ovaj novi pes je njesra
« Poslednja izmena: 15. Dec 2007, 15:06:28 od svlada5 »
IP sačuvana
social share
Ој Косово, Косово земљо моја вољена, земљо славних витезова Лазара и Милоша
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 34
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N80
Ljudi pomagajte...
Imam jedan mali problem sa war3. Pre neki dan sam kupio novi komp. I instalirao sam war3. I kad sve to instaliram i patcujem udjem u igru. Kad kreiram neku mapu da igram sve normalno pocne. I na mapi kad malo pomerim mis on ode totalno na drugu stranu. Nemogu po malo da pomeram mis odma mi leti sa jedne strane na dugu. Sta da radim? Da li je neko imao mozda slican problem?

Ja sam probao da namestim sens misa u igri i u opcijama ali nije to...

Ako neko zna nek odgovori. Unaprad svima hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230i
Ovako:  kad ukucam ip adresu servera u favorites, nista mi ne nadje, ni posle refresha.
            u pitanju je multipleyer igre CALL OF DUTY 4.  Sta da ridim?     i ako moze neka ip adresa domaceg servera za ovo...          hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung Note 3
nece da mi udje u ggc ne znam shta je ovo evo ss

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ggc.JPG
(53.56 KB, 1640x1230)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung Note 3
au jbt kako da stavim normalnu sliku da ne bude ovako budjava Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.