Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 976154 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung S7220
Ljudi dobre volje pomagajte!Instalirao sam expanziju za Dungeon Siege 2,tzv. Broken World.E sad sve sam odradio,mountovao image,zavrsio instalaciju,crackovao i kad hocu da je pokrenem izbaci mi sljedecu "cestitku":
A required security module can not be activated.
This program can not be executed (5007).  Smile  Smile
Sta da radim?!?!  Smile
Moze li neko da pomogne???? Smile  Smile  Smile  Smile

link
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung S7220
Pomagaje...imam problem sa KUM-om...igra se lepo učita,pojavi se naslovna strana,muzika OK ali kad startujem igru,grafika je katastrofa ( čuju se samo glasovi,ali likova nema nigde...a što se tiče ulica,zgrada,samo osnovne konture,tj."grubi radovi")...u čemu je problem,da nije možda grafička (ATI 9250) u pitanju?...

Mislim pre svega da ti je graficka losa... Ipak Ati 9250 je za multimediu u Windowsu, nikako za igre...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung S7220
Evo pre neki dan sam probao GTA 3 kod jednog ortaka i radilo je!Reinstalirao sam igricu i opet nije htelo.Pomagajte ljudi.

Izbrisi je cijelu. Ocisti rucno sve ostatke igre. Pa ponovo...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jel' igra neko Battlefield 2 sa mikrofonom? Jel pricate u toku igre sa nekim preko mikrofona?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Galaxy S4
E hvala Vlado,ali nece.Nema veze,hvala jos jednom.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC one s
ljudi treba mi pomoc. da li neko do vas igra c.s. 1.6 preko neta? da li se vama desava da kada upadnete na server izbaci "your system has been modified...code 64 ili code 127?
kako toga da se resim, znam da treba da izadjem iz igre i ugasim cheathing-death i ponovo udjem. i jedno 50 puta sam danas tako uradio, ali uvek mi izbaci taj code. da li sam mozda pogresio u redosledu instaliranja? prvo sam instalirao c.s. 1.6 pa patch za 1.6 i na kraju cheathing death (da li mi treba taj patch uopste ili moze i bez njega da se igra)
ako neko bilo sta zna o ovome neka mi pomogne. Smile
hvala unapred  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
@vlado85
Ne salji poruke zaredom!Koristi opciju ! Wink
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Get rich! Or die tryin!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 97
Zastava Swedska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 4
pogledaj koji si patch koristio, mozda ti je potreban noviji... Neki serveri nece vise da rade sa verzijom v19 nego je potrebno v21.
Al prepourka, kupi si steam, 10 EUR i nemas problema Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC one s
@s1n1s4
pa verovatno cu uzeti steam, reci mi sta dobijam sa steamom. jel mogu na sve servere da upadnem ili na samo steam servere?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Get rich! Or die tryin!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 97
Zastava Swedska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 4
Na sve servere mozes da upadnes. Znaci i na creckovane. I nemas nikakvih zezancija, kada ima neki update sam skida.
E sad ako kupis kljuc samo za 1.6 dobijes znaci tu igru i Half-Life. Kasnije mozes da si nadogradis, ja sam posle uzeo i Condition Zero, i uz njega dobijes Condition Zero Deleted Scenes (igra za SP na prelazenje). I onda ako se odlucis i za Source uz njega dobijes Day of Defeat:Source i ona je MP (meni licno jako mocna stvar), radnja je kao CoD2 kada igras na serveru. I to bi bilo to Smiley

Ali znaci za pocetak kupis si kljuc, instaliras Steam, ukucas taj serijski kod i on ti odma pokaze koje si igre odkljucao, onda podje da ih skida, i kad ih skine kreces s igrom Smiley. Ako si zainteresovan za kupovinu preko interneta, poslacu ti na PM adresu foruma (neznam dal je dozvoljeno reklamiranje Smiley ) dje momci prodaju steam kljuceve. Provereni i pouzdani. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.