Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 00:21:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: techno!!!  (Pročitano 18468 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Cisto sumnjam da je nesto sto traje preko 10 godina pojava kratkog daha!
            Hocu da kazem da za par decenija nece niko pamtiti techno kao muziku!
            Glupo je porediti (techno i rock), ali pogledaj samo koliko se rock muzika drzi!
            P.S Sto Rambo rece za techno "jedno te isto, smisla nema"
« Poslednja izmena: 11. Apr 2006, 16:12:31 od Gimbrowsky »
IP sačuvana
social share
How can I live when you won't let me in
How can I die without reasons why
How can I laugh when I want to cry
How can I go on with nothing nowhere
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia 6120c
P.S Sto Rambo rece za techno "jedno te isto, smisla nema"
blago tebi kad ti je on neko koga citiras... a njegova muzika je sva smislena? Smile uostalom, sve ce vreme pokazati, isto su govorili i za r'n'r...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 6600
O ukusima ne vrijedi rasparvljati, ok je ako ti ne preferiras tachno ali da nema smisla to ne mozes reci. Oni koji ga slusaju znaju zasto ga slusaju. Ima smisla, rock jeste dobar ali reci mi ima li danas koja rock grupa da je "isplivala" na scenu, sve se slusaju stare stvari. Dok, techno je muzika 21. vijeka i vjeruj mi sa Carl Cox-om i Paul van Dyk-om bice isto kao rock.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
O ukusima ne vrijedi rasparvljati, ok je ako ti ne preferiras tachno ali da nema smisla to ne mozes reci. Oni koji ga slusaju znaju zasto ga slusaju. Ima smisla, rock jeste dobar ali reci mi ima li danas koja rock grupa da je "isplivala" na scenu, sve se slusaju stare stvari. Dok, techno je muzika 21. vijeka i vjeruj mi sa Carl Cox-om i Paul van Dyk-om bice isto kao rock.  Smile Smile
                         Naravno da o ukusima ne treba raspravljati! Samo kazem svoje misljenje! Tuzno je sto je techno danas jedna od popularnijih zanrova.
                         Rock grupe ne mogu da isplivaju zato sto se slabo promovisu...da je ista stvar sa techno, ne bi ga nigde bilo...moras mi verovati. I dalje mislim da nema smisla i da nije nista drugo do mesavina kompjuterski obradjenih zvukova...sto morate priznati, moze svako! Ali da bi gitaru svirao ili pevao i da bi se to nekom dopalo, moras da budes talentovan!
Eto razloga zbog kojeg mislim da sve to ne moze da opstane, zato sto ne dolazi iz srca, vec se radi na silu, na silu promovises "pesme", besomucna mesavina raznih zvukova nije nesto sto moze opstati! Dakle, techno se radi na silu! To je ono sto ja mislim o "techno muzici".
                A ono u vezi Ramba: Naravno da je to osoba koju treba citirati. Ne shvatanje njegove muzike i poruka (kritika) koje salje je glavni razlog zbog kojeg ga ljudi ne vole! 
                Ja mislim da ljudi koji slusaju techno vole jednostavne stvari, navikli su na jednostavnost, ne preterano opterecivanje mozga. A ima i one : "kad slusaju svi i ja cu".  Ne znam koji razlog lezi iza toga!
« Poslednja izmena: 11. Apr 2006, 16:42:36 od Gimbrowsky »
IP sačuvana
social share
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 6600
Eto napravi ti jedan kompjuterski mix pa vidi da li je lako, ne mozes pricati o necemu ako nisi dobro upoznat sa tim, ja sam slusao rock prije techna, techno sam poceo slusati u 8 razredu srednje skole. Ne kazem da rock ne valja ali ipak ja volim vise Techno, jbg za takvu muziku treba imati osjecaj, poseban osjecaj. A za promovisanje: kod nas se bas techno muzika ne promovise, bar ovamo kod mene U RS, ali je svijet ipak slusa. Sto znaci da je dobra, jer da je losa ne bi je slusali. Rekao sam i opet ponavljam, o tome ne vrijedi raspravaljti, ti volis rock ali nemoj da pljujes po techno mjuzi. Kao da nikad nisi djuskao u diskoteci uz neku od poznatih techno mixova.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
         ^ Nemoj biti tako siguran da se u svetu to tako slusa kao ovde....ovde sve kasni! A ko ti kaze da nisam pravio mix? Smile Smile Recimo u US se uglavnom slusa punk(surf, skate, snowboard muzika....grupe kao TheOffspring, BloodHound Gang itd itd...da ne nabrajam), rap muzika, ne kazem da nema techno, ali procentualno daleko, daleko manje nego ovde!
          Pisao bih sada o jos mnogo toga, ali nije ovo tema za to! Smile
          Da budem iskren, ne pamtim kada sam bio zadnji put na nekom mestu sa techno muzikom....u Srbiji ne izlazim nista narocito, zato sto nema bas nekih mesta.
          Naravno, tebi i ljudima koji slusate tu muziku niko ne brani da je i dalje slusate, cak naprotiv! Smile Ja sam samo objektivan i govorim o mojim iskustvima!
« Poslednja izmena: 11. Apr 2006, 17:04:26 od Gimbrowsky »
IP sačuvana
social share
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia 6120c
apropo Ramba, on je imbecil, nista manje... reci mi molim te da pesma "Au mile" ima neku duboku poruku...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
apropo Ramba, on je imbecil, nista manje... reci mi molim te da pesma "Au mile" ima neku duboku poruku...
       Pa cim neko pita tako nesto..nema smisla da objasnjavam!
IP sačuvana
social share
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia 6120c
Rambova 'muzika' je samo tupava kombinacija zvukova koja je cak prestala i da zaglupljuje, presla je i tu granicu, vise nije cak ni smesno, jednostavno je imbecilno...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Rambova 'muzika' je samo tupava kombinacija zvukova koja je cak prestala i da zaglupljuje, presla je i tu granicu, vise nije cak ni smesno, jednostavno je imbecilno...
                potpuno ne razumevanje stvari, ''prepisivac'' misli od drugog, su osobine koje te krase...
                Rambova muzika jeste komicna, ali nacin na koji on to radi je nesto drugo (ide do genijalnosti), slike Van Gogh-a u njegovo vreme nisu vredele ni prebijenu paru....treba vama neko ko ce da vas kritikuje... Ne razumes poentu, zato i prosipas gluposti! Ali, nije to tvoja krivica, zatucanost i los mentalitet je u pitanju...nasi ljudi ispadaju smesni kada *pokusavaju* da prate svet
« Poslednja izmena: 12. Apr 2006, 12:50:04 od Gimbrowsky »
IP sačuvana
social share
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 00:21:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.