Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 05:48:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: techno!!!  (Pročitano 16861 puta)
Svakodnevni prolaznik

-I3X-

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 454
mob
Nokia N70
@Pilot
ja dugo nista novo  nisam cuo od dj Quecksilver!
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
Ni ja al nema veze, dok je bilo dobro je bilo. A za ove Fet boj slim- nem pojma koja je to vrsta muzike al mi se svidja...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
mob
HTC One X
meni se samo Ameno i Escape to paradise svidjaju od DJ Quicksilvera
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

-I3X-

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 454
mob
Nokia N70
@X3me
Ima on dosta dobrih stvari mozda nisi sve cuo!
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Citat
Armin van Buuren se u Srbiji ne moze zvati Trance dj-om (to sto on pusta je Euro Trance).Trance djjevi su Dino Psaras,Raja Ram,Man with no name,Gms....

da ne zaboravim, ako cemo se igramo tako Wink ni Dino Psaras se ne moze u Srbij (ni bilo gde drugde) nazvati trance dj-om posto je to sto on pusta Goa trance... Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1047
mob
Samsung G880
Citat
Armin van Buuren se u Srbiji ne moze zvati Trance dj-om (to sto on pusta je Euro Trance).Trance djjevi su Dino Psaras,Raja Ram,Man with no name,Gms....

da ne zaboravim, ako cemo se igramo tako Wink ni Dino Psaras se ne moze u Srbij (ni bilo gde drugde) nazvati trance dj-om posto je to sto on pusta Goa trance... Smile
Ako znas kako zvuci Goa Trance i ako si slusao Psarasa nikada nebi izvalio da Psaras pusta goa trance.
Goa trance mislim da niko nije vrteo u srbiji dosta dugo.Jedino Goa Gil.
Psaras trenutno izdaje za Skazijevu Etiketu Chemical Crew a oni preferiraju Full on.

Sada ti meni reci kako da Fiat od 10000 evra bude bolji od Mercedesa koji kosta 50000.
Thanx Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c

Citat
Ako znas kako zvuci Goa Trance i ako si slusao Psarasa nikada nebi izvalio da Psaras pusta goa trance.
Goa trance mislim da niko nije vrteo u srbiji dosta dugo.Jedino Goa Gil.
Psaras trenutno izdaje za Skazijevu Etiketu Chemical Crew a oni preferiraju Full on.
znam kako zvuci Goa Wink cak i gotivim povremeno... To sam rekao zato sto je zadnja (i jedina) stvar na kojoj sam neleteo na D.P. bila neka Goa kompilacija... Jbga covek je relativno marginalan pa se nisam ni trudio Wink
Citat
Sada ti meni reci kako da Fiat od 10000 evra bude bolji od Mercedesa koji kosta 50000.
Thanx Smile
Jos jednom gresis, mesas babe i zabe, muzika, bar kad sam ja zadnji put gledao, spada u u metnosti, a te stvari nikada nisu bile pitanje novca, vec pre svega, pitanje ukusa a ukusi se razlikuju... Ja sam ti samo rekao da ne vrednujes sve u zivotu preko fiskalnog racuna... Tako bi mogao da kazes da je Tiesto izmislio el. muziku posto kosta najvise od svih, a to, svakako, nije slucaj Smiley... Cox jednostavno nije po mom ukusu dok Liebing jeste...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1047
mob
Samsung G880
To hocu da ti kazem u redu je da Cox nije po tvom ukusu i da vishe volis Liebinga.
I ja sam se vise radovao Liebingu kada je trebao da dodje, nego Coxu.
Ali je realno da je Cox duze na sceni ,ima komercijalniji producentski uspeh.I da je popularniji od Liebinga mnogo vise.
Tiesto je verovatno u rangu sa Coxom sto se tice evrope ali ovde nebi bilo vise od 1000 ljudi.
Moje skromno misljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Slazemo se da se ne slazemo Wink Cox je popularnij to je tacno ali ni to nikad nije bilo merilo kvaliteta (u Srbiji posebno) ... Mislim da je Tiesto ipak dosta popularniji i u Evropi, jos otkako je nastupio na otvaranju OI... Smile Ali Ferry Corsten je meni ikona  Smile...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

-I3X-

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 454
mob
Nokia N70
Tako moci diskutirajte to mi se svidja! Cox je prvo mjesto!Njega svjet naj vise voli i zato je naj bolji!
Ali ne za mene!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 05:48:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.