Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 15:33:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa starom makinom  (Pročitano 614 puta)
19. Dec 2011, 15:58:46
Svakodnevni prolaznik

just shut the f..k up and train

Zodijak
Pol
Poruke 219
Browser
Chrome 16.0.912.63
Imam sl.konfig. 2500+ barton, 9600-radeon, 1gb memorije, 250gb hard. i veliki problem.
znaci staro sokocalo, radilo perfektno za gledanje i skidanje filmova.
Problem je sto se u jednom trenutku zacuje hard disk,kao da ucitava i odjednom zabode komp. ne moze ni mis da mrdne ni nista. Otvorio sam,ocistio kulere, inace vodim racuna o tome, izvadio memoriju izduvao, i jok. Opet isti problem. Hteo sam da uradim format, nije hteo, sve se cuje hard kako stuca.
Ok,uzmem drugi hard,isti problem, zamenim IDE kabl i prodje format i instalaciju Win-a.
Ja se poradujem,kad ono prc, opet isto.
Spustio sam radni takt procesora na 100mhz i tu konacno digne sistem(cim pocnem zahtevnije opet zabode),
cim stavim radni takt 133,160... odma zabada,cemu prethodi zvuk harda.
Utripovao sam se da je napajanje oslabilo ili ona termalna pasta na procesoru da je izgubila svojstvo. Mada su temperature procesora 40-41 celzi. Ploca deluje ok, mislim na kondenzatore.
Svaka pomoc je dobrodosla!!!!!!!!!!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung SGH-E630
Testiraj HDD, možda ima loših sektora ili iz nekog drugog razloga crkava.
Usput, da nije WD neki, Caviar blue ili tako nešto?  Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Nazalost taj prvi hard je bio WD , drugi koji sam stavio je maxtor, pa nemoguce da su oba crkla jedna za drugim!!!
Pokrenuo sam test za HD ali samo sto je poceo zablokirao je,nece ni test da prodje. Tj. krene 2-4 sec. i zabode odmah.
Radio test sa hd sentinel.  Smile  smorio sam se nikako da ga osposobim. Ako neko zna programcic koji moze da istestira. Ili stagod.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Sve ukazuje na HDD. Iskljuci HDD, poteraj neki liveCD i drzi ga upaljenog i igraj se sa njime. Ako ti sve radi ok...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Probacu, hvala puno. Nisam se ni setio toga jer nikada nisam radio tako nesto.
Javljam sta sam uradio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 15:33:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: starom

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.128 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.