Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 13:02:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taurunum boys 87  (Pročitano 198077 puta)
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
SonyEricsson W800i
О јеботе, ја ко да живим у Техерану и долазим у Србију једном у десет година.

Али нема везе, мислите шта хоћете и уживајте  Smile
A jbg,od treceg razreda sam trenirao u Zemunu,4 godine kasnije isao u srednju...pricaj tu pricu drugima  :[115]

Можеш да живиш и на северној трибини стадиона Земуна али да ме убедиш да 198 од 200 Таурунума навија за Звезду и Партизан, не можеш, јер ја нисам ретардиран.

Nisam ja rekao 99% nego Roki  Smile
Ja pricam o mladjima,i ne mozes me ubediti da oni nisu navijali i da jos ne navijaju pod spikom(Zemun pa onda drugi klub) za Partizan ili Zvezdu.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
То су симпатизери Земуна а не прави навијачи.

Нема шта да те убеђујем, ти си цитирао тај пост са 99%
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
SonyEricsson W800i

Ja sam citirao tvoj post gde kazes da je 99% cistokrvnih (  Smile ) zemunaca. Proveri malo.
Nisu simpatizeri vec su u grupama.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 

Оно што ти Бане не знаш је то да Боки већ 25 година редовно иде та утакмице Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Inace 99% zemunaca je nekada islo na utakmice Zvezde ili partizana, a velika vecina njih ide idalje... Smile

2. 99% Земунаца није ишло на север или југ
3. Велика већина не иде и даље на север и југ

То је одговор на Рокијев пост, испрати мало шта се пише.

Уживај, нећу да се расправљам, кад добро знамо и ти и ја, да нећемо променити мишљење. Ја знам да сам у праву, ти мислиш да си у праву и крај приче.

Оно што ти Бане не знаш је то да Боки већ 25 година редовно иде та утакмице Smile

Тебро мој краљевачки, па нисам ја од јуче на стадиону мајку му јебем. Поштујем сваког и свачије мишљење, али у овом случају знам да сам у праву.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2011, 00:31:15 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Samsung SGH-E590
Где?
Uzrecica,nebitno.
Skoro svi mladji zemunci su Grobari ili cigani.Neki su isli na Jug i sever,neki nisu,ali niko tu nije od klinaca cist taurunum(aj da ostavim 5%,cisto casual  Smile )
Brate to i ja pricam i to bez nekog pokusaja da vredjam, vec zato sto me nervira taj stav kako je svako ko zivi pola sata od Marakane i JNA izdajica, prodana dusa ili sta vec... A te price o lokal patriotizmu sire navijaci "manjih" timova medju kojima je veliki broj njih nekada (a mozda idalje) navijao za jedan od 2 najveca kluba...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
SonyEricsson W800i
Inace 99% zemunaca je nekada islo na utakmice Zvezde ili partizana, a velika vecina njih ide idalje... Smile

2. 99% Земунаца није ишло на север или југ
3. Велика већина не иде и даље на север и југ

То је одговор на Рокијев пост, испрати мало шта се пише.

Уживај, нећу да се расправљам, кад добро знамо и ти и ја, да нећемо променити мишљење. Ја знам да сам у праву, ти мислиш да си у праву и крај приче.

Znam ja da je on to kucao,ali to nema nikakve veze sa mojom pricom.

I ovo ti je do jaja..."Ja znam da sam u pravu,ti mislis da si u pravu i kraj price",dobar si  Smile
Isto to kazem i ja.
 Smile

Jashta Vuce,kako Sima kaze
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Није свако ко живи пола сата од Маракане и ЈНА, а притом навија за Партизан/Звезду издајица. Далеко од тога, нисам ни видео да је неко ставио приговор на то.

Али неко ко живи пола сата од Чика Даче јесте издајица  Smile

А сви смо грешни, Боже мој, никад није касно да се човек врати на прави пут.

Маторац ортака, учио синове да навијају за Звезду, син сад има 20 година, 1991 годиште, ишао у Словачку, гледа Звезду свуда. Млађи син, 1996 годиште, такође циганин (са мојим буразом у одељењу) иако цело одељење навија за Раднички, он се одупире, значи можеш мислити какав је матори циганин био, кад је толико мозак отрован да се лима одупире максимално налетима локал патриотизма.

Ал видиш, маторац се у 50 година променио, отиш'о у локал, купио шал Црвених Ђавола и редован је на свакој утакмици. Каже нисам будала да навијам против мог клуба. Мог Радничког.

Е то је оно, што ме теши и што ми улива наду да ће сваки јебени град у овој држави да стане иза свог клуба.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
SonyEricsson W800i
Није свако ко живи пола сата од Маракане и ЈНА, а притом навија за Партизан/Звезду издајица. Далеко од тога, нисам ни видео да је неко ставио приговор на то.

Али неко ко живи пола сата од Чика Даче јесте издајица  Smile

А сви смо грешни, Боже мој, никад није касно да се човек врати на прави пут.

Маторац ортака, учио синове да навијају за Звезду, син сад има 20 година, 1991 годиште, ишао у Словачку, гледа Звезду свуда. Млађи син, 1996 годиште, такође циганин (са мојим буразом у одељењу) иако цело одељење навија за Раднички, он се одупире, значи можеш мислити какав је матори циганин био, кад је толико мозак отрован да се лима одупире максимално налетима локал патриотизма.

Ал видиш, маторац се у 50 година променио, отиш'о у локал, купио шал Црвених Ђавола и редован је на свакој утакмици. Каже нисам будала да навијам против мог клуба. Мог Радничког.

Е то је оно, што ме теши и што ми улива наду да ће сваки јебени град у овој држави да стане иза свог клуба.
Otrovan...au...
Ne mora da znaci da je to ispravno,to je tvoje misljenje,moje je drugacije...Odoh ja sad,budi mi pozdravljen...
P.S. Jesi u pravu,mali je otrovan,ali ne zbog borbe protiv lokal patrotizma nego zbog toga sto je cigan  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 27. Maj 2011, 01:03:00 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ма не отрован у том фазону ком си ти скапиро. Небитно. Уживај.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 13:02:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.