Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 17:03:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taurunum boys 87  (Pročitano 197381 puta)
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
auuuu svaka cast!!!!!!!!
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia n73
Jebote vise murije nego vas...koje smo mi sranje od drzave,svaka cast zemunci,mada mislim da nemamo ni jednog tb-a na navijackim pricama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson w700
Jebote vise murije nego vas...koje smo mi sranje od drzave,svaka cast zemunci,mada mislim da nemamo ni jednog tb-a na navijackim pricama...

ja ipak mislim da je to sada bilo urgentno s;obzirom na gostovanje u Novom Sadu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia n73

ja ipak mislim da je to sada bilo urgentno s;obzirom na gostovanje u Novom Sadu..

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson w700

Smile

ne vidim sta je tu cudno....svi znaju u kakvim su odnosima TB i Firma....TB gostuje u Novom Sadu...velike su verovatnoce da do incidenata dodje...mere predostroznosti su tu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
Da firma je poznata po akcijama  Smile pogotovo sa napadima na grupe vece od 5 ljudi...

Mada panduri su to Smiley dnevnica kaplje iz vikedna u vikend boli njih i za bezbednosti i za sve ostalo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
Jel a sta je bilo prosle sezone protiv ofke u zemunu?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
Pa valjda panduri pogresili a zemunci se zaleteli na 20tak ofkovaca... i polupali ih stanglama mislim nije ni zemunaca bilo mnogo vise to je blizu stadiona bilo i jbg jedan unionac dobio po glavi pa mu ispallo oko jbg... izrazili su zaljenje za tom posledicom svi al jbg desava se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
ja prolazio krajiskom koja je od pocetka do kraja bila zatrpana ciglama, blokovima i drugom gradjom, panduri lese neke na zemlji, blokirane ulice... Ja bio kod ortaka, kad sam se vracao gajbi ceo pejsaz se izmenio Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson w700
....Posredstvom lose organizacije jutros mi propada put u Zrenjanin na mec Banat-Partizan a bez fudbala vikend jednostavno ne mogu da provedem  Smile Smile pa resih da se sa par ortaka (iz Zemuna) uputim na tekmu protiv muslimana iz srpske nam oblasti,Raske...Igra naravno nije bila na nivou i stvarno mi je zao sto onakvi igraci imaju tako dobru podrsku...Na pocetku posle malog zezanja sa policijom oko 250+ taurunuma pravi kop i krece sa pripremama u prvih petnaest minuta meca...Gotovo da navijanja nije ni bilo sve do 15 minuta kada se sa stadiona jasno video bas gostujucih navijaca i tada se krece sa pevanjem:Srbija..(dovikivanje izmedju dva dela),zivela Kraljevina Srbija,muslimansku decu na kolac...

Uz sve to na terenu veliko sranje i Zemun ima negde oko 20 prilika i nijednu ne moze da iskoristi...Vujosevic masi sa peterca ceo gol ( nesto slicno kao Sale Ilic protiv Reala)..no fudbal vise nije nikoga ocigledno zanimao...Na pocetku drugog poluvremena prvi put se cuju i Pazarci i to u periodu kada se sprema koreo za sredinu poluvremena...Podeljene su i male zastave srbije ( na jednoj i dve motke...) i posle 10 sekundi odbrojavanja podizu se zastave...upaljeno je i par baklji a prednji red dize parolu : Sve je to Taurunum Bojs (pisano cirilicom Smile)

-Nastavlja se sa odlicnim navijanjem i podize se zatim i druga parola:Imate pravo  nekoga i da pobedite...

Posle te parole krece se za konstantnim pevanjem...Uvek sa tobom,Zemun oleee, i jos nekih sitnijih pesmica a tekma se zavrsava uz Morem plovi jedna mala barka i od Topole...

nemam moje slike ali ce ih biti nesto kasnije kad uzmem od ortaka...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 17:03:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.