Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tatoo?Koje prednosti, a koje mane?  (Pročitano 40264 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 123
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N79
Super da se neko setio da otvori ovu temu.
Vidim spominjete privremene tetovaze. Kao klinac sam razmisljao o tome. Ali! Privremene tetovaze se rade specijalnim bojama koje posle nekog vremena izblede. Svetlije boje brze blede, tako da se desava da cak posle nekoliko nedelja tet pocne da bledi. Tamnije boje mogu da ostave trag i posle 2god koje se navode kao rok trajanja te privremene tetovaze. Gledao sam slike takvih tetovaza i nimalo nisu privlacne kad pocnu da blede. Cinjenica je da 90% osoba koje su uradile privremenu, preko nje urade istu trajnu tetovazu.
Neko je spomenuo rak koze... Ja sam cuo da su vece sanse da dobijes rak prilikom laserskog skidanja tetovaze, nego prilikom tetoviranja. Koje uzgrad ostavlja uzasne oziljke umesto tetovaze i nikad ne moze u potpunosti ukloniti boju!
Cesto cujem to: 'A sta kad ostaris i koza ti se smezura?!' Zar nije bolje pitanje: 'A sta kad tvoje dete pozeli da ima tetovazu kao i ti?' Ja ne znam dal bih voleo da moj klinac nosi neki tet i da mu objasnjavam kako sam se ja pokajao.

Da vam ispricam jednu pricu koju sam cuo od jednog tatu majstora. Dosla dva Cigana mrtva pijana u salon i ovaj jedan kaze majstoru: 'Ocu da mi istetoviras na pesnici (pokazuje 4 zgloba na saci i diktira) S R M T!'  I majstor mu odradi 4 slova misleci da su u pitanj neki inicijali. Dolazi Ciga sutradan... 'Brate, moras da mi prepravis ova slova!' Pita majstor: 'Kako mislis da ti prepravim?!' Ciga:'Ja sam hteo da mi napises SMRT!'
Smile
« Poslednja izmena: 30. Maj 2007, 11:53:28 od gidra37 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Osim na sebe mislim i na druge !

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 7886
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG U8500
Ja sam za ... uradila bih škorpiona na leđima ...
IP sačuvana
social share
Veliki čovek pokazuje svoju veličinu načinom na koji postupa sa malim ljudima .    Facebook
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Flower power! in the shower

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 649
Zastava Atlantida
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E61i
Ja već neko vreme gajim želju da istetoviram leđa, ali nisam siguran da li treba baš u datom trenutku i tako sam već par godina bez tetovaže. E, sada, ta grafika koju bih tetovirao je u boji... cveće, skeleti i tako... prekopirano sa "Burton" "snouborda"... Smile

Otom potom, sledeće zime ću to verovatno uraditi.
IP sačuvana
social share
How do you do?

iMac, thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Elem, pošto sam na ovu temu već pisala, sada ću biti malo opširnija...slobodno možete reći da smaram...ne tangiram se.
Prvo, tetovaža je vrlo ozbiljna stvar, a odluka da se čovek tetovira zahteva mnooogo razmišljanja, sagledavanja pozitivnih i negativnih posledica iste itd. Naime, želju da se tetoviram sam dobila u 15. godini, ali sam smatrala da sam suviše mlada za tako nešto, jer nisam bila sigurna da li će me ta želja držati za par godina. Tačno sam znala šta i gde bih to uradila...ali sačekala sam da ideja sazri. Zato sam je uradilla u 25. Zatim sam uradila još 3. Ne kajem se nimalo, štaviše, ponosna sam na njih, i ne bih ih skidala ni za živu glavu.
Ne, ne, ne, nisu na vidljivom mestu...tačnije na leđima su i ne služe za pokazivanje.
Drugo, veoma je bitno ko, kako i gde te tetovira, jer tatu majstor mora biti umetnik. Mora da koristi sterilne igle, rukavice, bio boje, da koristi dezinfekciona sredstva (mada znam da ste svi svesni toga).
Treće, tetovaža mora na početku da se održava, jer u suprotnom, može doći do problema, i to veeelikih.
Nikada, naglašavam, nikada nisam nikog nagovarala da se tetovira, jer je to individualna odluka i to veoma intimna. Mada, postoji i onaj tip osoba (licimuri Smile), koji su mi držali predavanja, ali sam 100 % sigurna da bi uradili isto, samo je potrebna odlučnost i oformljena ličnost.
Načelno sam protivnik privremenih tetovaža, jer jako ružno izgleda kad to krene da se ispira. Ili uradi kako valja, ili nemoj, a pogotovo sam alergična na tetoviranje iz "fazona", jer uskoro nakon toga nastupa faza...kuku lele, šta ću sad, a kao što je neko ranije pomenuo, skidanje tetovaže je skupo...a i ne može se u potpunosti otkloniti.
I još jedna stvar, ali ne mane bitna...ako se neko odluči na tetoviranje, neka odradi nešto originalno, nešto što je deo njegovog života i ličnosti...to je siguran način da se kasnije ne pokaje.
A što se tiče kancera.....hmmm.....vazduh koji dišemo je zagađen, voda takođe...tako da....rizik je živeti, ako ćemo tako.
Svako u životu neka radi šta hoće. Na kraju krajeva, ovo je free country!
Bless  Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
i mislim da nisi pomenila jednu bitnu stvar : uvek da se teglica boje otvara pred vama.
jer ima shilibajzera majstora koji guraju razno razna sranja u te boje da bi dobili na kolicina ...

samo toliko .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
i mislim da nisi pomenila jednu bitnu stvar : uvek da se teglica boje otvara pred vama.
jer ima shilibajzera majstora koji guraju razno razna sranja u te boje da bi dobili na kolicina ...

samo toliko .

Da, u pravu si...zaboravila sam to da napišem. U svakom slučaju hvala, treba ljudi da budu u potpunosti informisani ukoliko se već odluče na tako nešto.
 Smile
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Nisam zgodna, al nezgodna jesam!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 347
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Takođe, treba otići nekoliko puta na konsultacije sa majstorom, dobro proučiti katalog njegovih radova (ne motiva koje nudi već onoga što je već učinio). Neki tattooeri su majstori za senčenje, drugi odlično rade samo konture, nekima velike komplikovane slike u boji izgledaju fenomenalno, dok jednostavniji jednobojni crteži liče na fleke. Biraj majstora prema onome što želiš da istetoviraš. Tu ćeš sliku nositi celog života. Ako ti tattooer daje predloge i komentare u vezi sa slikom koju želiš da uradiš, dobro je. Ukoliko samo letimično baci pogled na skicu, verovatnoća je velika da će i slika biti ofrlje urađena. Takav majstor nije ni majstor ni umetnik On je ušao u taj posao zbog novca.
IP sačuvana
social share
Geliyor geçiyor hayat, dönüyor durmuyor dünya.
Geliyor geçiyor zaman, dönüyor durmuyor dünya.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Ni jedna moja tetovaža nije rađena iz kataloga, novina...i sl. već sam je sama nacrtala, a i dečko koji mi ih je radio je dobar crtač...protivnik sam "štancovanja" tetovaža...tu nema originalnosti, već je to čist kopija.
Naravno, ne mora svako da se složi sa mojim mišljenjim, niti to očekujem...ali to je moj stav.
Ako već hoćeš da tetoviraš, tetoviraj nešto što predstavlja tebe, tvoje snove i ideale (ako ih imaš)...jer je to jedini način da se sutra ne pokaješ.
Toliko. Smile
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Upravu ste potpuno...
Kao jedini tattoo umetnik ovde nudim se da profeionalno odgovorim na sva vasa pitanja...nadam se da cu bar nekom pomoci oko stava o tetoviranju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Upravu ste potpuno...
Kao jedini tattoo umetnik ovde nudim se da profeionalno odgovorim na sva vasa pitanja...nadam se da cu bar nekom pomoci oko stava o tetoviranju  Smile
Bogu hvala da imamo nekog kompententnog. Smile
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.