Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 03:29:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tatine cerke (Muska tema)  (Pročitano 28326 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N76
Znam razlog. Sto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N76
Citat
Ha,ha,ha,ha,ha,ha,samo nek se USUDI da me udari! (ne bije mene tata inace,ipak sam mu miljenica)
ih, da si moja  
Citat
necu vise da razgovaram sa njim dok ne ode da potrazi strucnu pomoc.
ko si ti da odlucujes da li mu treba strucna pomoc  Smiley 1

E,ti ni ne znas kako je meni tako da su tvoji komentari suvisni!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson K610i
Zato razlog što su se njih dvoje razveli u tvom slučaju i njegovo ponašanje prema tebi može biti iste prirode: Možda je i tvoju majku tako pratio u stopu, pitao gde, šta, kako radi što ona nije na kraju nije izdržala.

Doduše ovo nemora da bude tako, ti ipak znaš više  Smile

Ako je verovati tvojim postovima, on ima želju da bude "pastir i pazi svoje stado", i zato mu je neophodno da zaviruje u previše intimne stvari svojih bližnjih... Popričaj sa njim ozbiljno, reci mu da te nervira to i da prestane jednom za svagda. Ako te stvarno voli, razumeće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N76
Zato razlog što su se njih dvoje razveli u tvom slučaju i njegovo ponašanje prema tebi može biti iste prirode: Možda je i tvoju majku tako pratio u stopu, pitao gde, šta, kako radi što ona nije na kraju nije izdržala.

Doduše ovo nemora da bude tako, ti ipak znaš više  Smile

Ako je verovati tvojim postovima, on ima želju da bude "pastir i pazi svoje stado", i zato mu je neophodno da zaviruje u previše intimne stvari svojih bližnjih... Popričaj sa njim ozbiljno, reci mu da te nervira to i da prestane jednom za svagda. Ako te stvarno voli, razumeće.

Pa da,pre nego sto se moja mama udala za njega,(a i kada se udala) on je nju  stalnoooo proveravao. Ali to nije razlog zasto su se razveli. On je voleo mnogo da "svrlja"....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N76
Jaooooo kako sam samo besnaaa! Sutra ce da mi plati za ovo!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Wildfire S
Napomena - dok ste kucali 9 novih odgovora je upisano. Mozete ih pregledati pre slanja vaseg komentara.
Nemam pojma sta ste pisali, kasnije cu da citam  Smile

Ovako:

Devojka ima lepe ocene u skoli i nema problema ni sa jednim profesorom, super je sa svim drugaricama i drugovima, plus ne samo da nije kurva nego je nevina. Mali broj ljudi ima losu rec za nju, jedini koji je ispljuju su momci s kojima nije htela da se zabavlja.
Lepo izgleda, lepo se oblaci ali voli s vremena na vreme da ode na zivu svirku i da se napije ali nikad nije povracala niti je pravila probleme, ume da se kontrolise a i zna da su joj tu drugovi ako se nesto lose desi i da ce je cuvati. Nikad nije bilo potrebe...
Ima oca za kojeg bi svi mislili da je za primer, duhovit, obrazovan, donese pare i niko ne bi posumnjao da je s vremena na vreme "opauci", cisto onako ... vaspitno... doduse bez razloga...  Smile Za to vreme njegova zena odlazi u inostranstvo da zaradi neki novac za porodicu jer joj se pruzila lepa prilika.
U medjuvremenu devojka i dalje ne menja svoj zivot, cesto je i vide u skupim automobilima, vraca se u zoru kuci ali nista od toga nije uticalo na njenu skolu ili ponasanje i jos plus je dobila dodatne obaveze koje je vredno obavljala. Obaveze kao sto su kuvanje rucka, pranje, peglanje i da jos bude gore da nadje posao i zaradi za porodicni rucak, kucnu higijenu, odecu i sl jer njen otac navodno ne moze sve sam da postigne sa svojim (manje-vise dobro placenim) poslom.  Smile
S jedne strane je sve to uspesno obavljala a s druge oceva nasilnost je kulminirala. Pocela je da dobija ozbiljne batine bez razloga (znam zvuci neverovatno), i to svaki put kad joj je otac bio nervozan a vodio je raskosan drustveni zivot i vecito kukao kako nema para. Dovoljno je reci da je svako, svako drugo vece pijancio sa svojim ortacima.
U medjuvremenu je poceo da paranoise i da smislja razloge da bi napakostio rodjenoj cerki. Svaka rasprava bi se zavrsavala tako sto bi joj napravio par modrica po licu. Drugovi devojke su cesto intervenisali al to nije pomagalo. Da ga prijavi policiji ili nekoj drugoj sluzbi nije htela iz razloga sto ima mladjeg brata kojeg i dalje neko mora skolovati, obuci i tako dalje i tako dalje...
Da skratim... vrhunac svega je bilo kad je optuzio da je narkomanka i kurva i poceo da je sutira po zemlji po celom telu.
Sutirati i tuci zensko dete od 18 godina je van svake pameti. Napravio joj je masnice od 3-7cm po butinama, stomaku, rukama, ledjima, takodje joj je sjebao uvo i nije lepo cula na to uvo 5 dana. istog dana se pokupila i otisla kod babe i dede. Za to vreme joj je on slao pretece poruke da ce je ubiti na sred ulice ako je sretne i sl.
Devojka je morala napustiti skolu, prijatelje, posao, ceo svoj zivot.  Otputovala je kod majke u inostranstvo da zivi.

Decko nikad nije dobijao paznju od roditelja. Nije ih zanimalo dal je gladan, zedan, obucen, cist.... nista.
Majka je imala svoje nazovi "probleme". Otac nije ni ziveo s njima. Vidjao je sina jednom u 2-3 meseca jer imao je svoju drugu porodicu.
Niko nije imao da ga navodi kroz zivot i usmerava. Vrlo brzo se okrenuo ulici. A na ulici ima punooo... droge, kao i ljudi koji zaradjuju na istoj, jelte.  Smile
Da ne duzim i sami pretpostavljate kako je sve islo. Nije dugo vremena proslo, izmisljen je nekakav dug koji se morao otplatiti.
Znate i sami da ti dugovi nikad nisu mogli biti otplaceni. Istovremeno se pravio novi jer decko takodje nije mogao bez droge koja nije besplatna za njega. Nije to neka firma pa da zaposleni imaju popuste ili tako neke fore. Zamerio se mnogim ljudima, narkomaniju prate i drugi poroci kao sto su kocka, prostitucija itd, itd...
Decko je ubrzo umro, predoziran. Majka nije previse uzrujala, nije nikad u zivotu, zasto bi sad? Nebriga vodi do propasti...

Jecka, pozdravi tatu od mene  Smile
I zahvali mu se sto se uopste brine o tebi, mozda i na pogresan nacin al' se brine. E da! I zahvali mu se i sto te nije udario i sto si mu miljenica.
To sutra naravno, sad je vec kasno, sad smisljaj razlog zbog kojeg si slucajno ceprkala po tatinom telefonu.

Aj pozdrav...   Smile   Smile
« Poslednja izmena: 09. Okt 2008, 01:00:04 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N76
Jesi ti u pravu,ali bih volela samo malo,da prestane toliko da me davi. Samo to...  Smile Odlucila sam da mu ne govorim da sam procitala poruke,da bih znala za ubuduce (malo cu da se nasalim sa njim tipa trudna sam i sl)  Smile
« Poslednja izmena: 09. Okt 2008, 01:22:09 od jecka92 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
* nevezano za jeckin primjer ( posto vidim da se i ona poigrava sa tatinim zivcima iz zabave ), ali vezano za kontekst: *

Ispade sad da tata ili mama, treba da uhodi dijete, sto mobitelom, sto pojavljivanjem gdje god se pojavi ..
Jeste, sve je to strasno goa, extremi su uvijek losi, sto potvrdjuje i jeckin primjer, a i primjer tog narkica.

Koji normalan otac nagovara svoju prijateljicu da se predstavlja kao neki lik samo da bi on testirao svoju kcerku.
To je nenormalno i tacka.

I pokazuje manjak povjerenja prema djetetu sto je isto tako lose. Ili je normalno zadirati u intimu djeteta; sta kao, rodio si ga, napravio i mozes raditi sta hoces sa njim ? I uredu je da on rovi po njenom telefonu, ali ona po njegovom ne moze ? Koje su to gluposti ?
Ja prva tvrdim da prema roditeljima ne mozemo imati iste kriterije tolerancije kao i prema drugovima, prijateljima, bilo kime. Upravo zato sto su roditelji, treba ih razumjeti i povremenu pretjeranu brigu i sve sto ide s tim; ali do te mjere da se dijete kontrolise, manipulise .. Van pameti.

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Wildfire S
Jeste, i preterana briga je problem, znam mnogo razmazene dece.
I preterano poverenje moze da bude problem. Treba roditelj s vremena na vreme da baci oko na dete.
U pravu si svi extremi su loshi.

E a sta mislish da umesto sto Jecki pricamo o svim sranjima koja nas mogu zadesiti od roditelja ( veliki je to dijapazon Smile) i ubedjujemo da izmedju dva zla bira ono manje... da je jednostavno posavetujemo nesto dobro.

Jecka, kljuc je u razgovoru.
Pretpostavimo da si dobra devojka. Pod "dobra" ne mislim na, knjiske moljce u kariranim kosuljama sa knjigom u saci, vec mislim na razumne i odgovorne devojke.
Dobre devojke nemaju sta da kriju. (nemaju ni lose, al to je vec neka druga prica   Smile Smile )
Pricajte o svemu. Objasni mu sta radis sa svojim zivotom i u kojem pravcu mislis da bi on trebao da se odvija. Daj mu do znanja da znas sta radis i nece imati potrebu da ti "nabacuje svoju prijateljicu".  Smile
Naravno da imas pravo na svoju intimu. ( al samo donekle ...  Smile ) Popricajte i o tome.

Nema nauke, nema filozofije, samo komunicirajte. O svemu....  Smile

Al sve ovo pada u vodu ako je jecka losa devojka... ako je losa devojka onda joj samo preostaje da... da mi se javi kad napuni 18  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Jecka, ne piši duple poruke, imaš dugme Izmeni!
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 03:29:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.