Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 12:40:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taskbar  (Pročitano 1455 puta)
05. Jul 2007, 09:31:04
Zvezda u usponu

Trying is the first step toward failure

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2345
Zastava Tivat
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia C3
Vec pet-sest dana nemam taskbar niti start menu vidljive....... na startovanju se pojave a onda nestanu.... ne znam zaista sta je to.... sve opcije na startu i task baru verovatno rade jer je antivirus minimiziran na taskbaru i obavestava me redovno..... start otvaram preko windows button-a i ok je ali nervira me jer ne vidim sta mi je sve minimizirano niti sta se trenutno odradjuje i takve stvari.... mozda je i bilo slicnih problema ali ovde dodje 10-ak novih dnevno pa ih je tesko naci.... ako neko zna nek kaze necu mu nista  Smile
IP sačuvana
social share
1.There is no egg in eggplant nor ham in hamburger , neither apple or pine in pineapple
2.If vegetarian eats vegetables, what does humanitarian eat???
3.English was invented by people, not computers, and it reflects the creativity of human race, which , of course, is not a race at all. That is why, when the stars are out, they are visible, but when the lights are out, they are invisible... ?!?!?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Jel se pojavi kada staviš kursor uz donju ivicu desktopa?
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ceterum censeo, Carthaginem esse delendam

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 854
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Link http://www.kellys-korner-xp.com/xp.htm  skini programčić TaskbarRepair Tool plus  i malu vbs skripticu (xp-taskbar-desktop-fixall), skriptica vraća podešenja u registru za taskbar. Trebalo bi da pomogne, naravno ako nije u pitanju neki virus...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2345
Zastava Tivat
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia C3
Jel se pojavi kada staviš kursor uz donju ivicu desktopa?

kk nisam bas tolki debil  Smile

edit @mihailo pokusao sam ali nece.... skenirao sam kasperskim nema virusa...
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 13:56:52 od Flamingoss »
IP sačuvana
social share
1.There is no egg in eggplant nor ham in hamburger , neither apple or pine in pineapple
3.English was invented by people, not computers, and it reflects the creativity of human race, which , of course, is not a race at all. That is why, when the stars are out, they are visible, but when the lights are out, they are invisible... ?!?!?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Prilikom pojavljivanja doticnih problema kao preliminarno resenje preporucujemo vam da skenirate vas racunar sa azuriranim Anti-Virus i Anti-Spyware programima. Posetite ovu temu za vise informacija, kao i ovu temu za spisak i test najboljih Anti-Virus programa.
Ukoliko se Vas problem i dalje pojavljuje, preporucujemo Vam da skenirate Vas racunar sa HiJackThis software-om koji je besplatan i mozete ga download-ovati na ovoj adresi, nakon cega zakacite ovde Vas tekstualni HiJackThis log.
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2345
Zastava Tivat
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia C3
Prilikom pojavljivanja doticnih problema kao preliminarno resenje preporucujemo vam da skenirate vas racunar sa azuriranim Anti-Virus i Anti-Spyware programima. Posetite ovu temu za vise informacija, kao i ovu temu za spisak i test najboljih Anti-Virus programa.
Ukoliko se Vas problem i dalje pojavljuje, preporucujemo Vam da skenirate Vas racunar sa HiJackThis software-om koji je besplatan i mozete ga download-ovati na ovoj adresi, nakon cega zakacite ovde Vas tekstualni HiJackThis log.

a ja napiso gore nesto ali vidim ne citaju se postovi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
skenirao sam kasperskim nema virusa...

Postovi se citaju. Zato ti je enaB i lepo napisao. Skenirao si Kasperskim sto ne znaci da nemas virus.
Ono sto mi mozemo da uradimo je da ti preporucimo resenje koje se pokazalo adekvatnim u najvecem broju slucajeva, za pocetak.
To sto Kaspersky kaze da nemas virus, ne znaci da nemas nikakav malware.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2345
Zastava Tivat
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia C3
zaboravio sam da napisem ali imam i anti-spyware programe i pokusao sam dosta stvari. sinoc i sa hijackom...... postujem probleme samo ako sam se dobro pomucio da ih resim pa nisam uspeo da ne gomilam glupa pitanja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Srbija sa 'J' ko Nokia :)

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 4017
Zastava beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Nokia n80 i MyPal A639
A kad odes u safe mode jel se gubi ili ne taskbar?Ako se tamo ne gubi znaci da postoji neki program tj virus,malware.... koji se ukljuci i izbaguje taskbar. Probaj sa spyware doctor-om
IP sačuvana
social share
Kada sve ko za inat krene po zlu, dignem glavu visoko najvise- ko da su najlepse pesme za mene pevane. Ne dam se stisnem zube ko da je sva, snaga sveta u mojim rukama, od srca smejem se kad je najteze. Jer ja se gorih ne bojim jos mogu svetove lomiti i sve dok postojim jos mogu ponovo krenuti...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 12:40:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Taskbar nemam

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.