Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tarantula - dlakavi mezimac ili ubica u kući  (Pročitano 49617 puta)
Clan u razvoju

::Hate is the Mother of Pain::

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson k800i
@c@ther!nee
u pravi si skroz.  slazem se....  Smile

nego bzvz iznerviralo me dolazenje ljudi na temu samo da bi napisali komentare tipa "nisu za kucne ljubimce"
pa sam preterao...
sve je kul  Smile
IP sačuvana
social share
..::Ljudi se vežu za reč, a volovi za rogove::..
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Izvini evo sto ne volimo tarantulice  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
meni sama rec kucni ljubimac (odnosno dve reci Smile ) izgleda kao nesto sto mozes da pomazis da se igras sa njim, da te probudi u sred noci tako sto ce da mnjauce na prozoru i tako Smiley))

tarantulu bih mogao mozda i da drzim u kuci ali vise kao predmet sto kaze sesiric da pokazem svoju ekscentricnost Smile a i moze da bidne dobra fora kad pricas sa nekom ribom :PP

jednostavno to mi nije ljubimac Smile mozda ne znam dobro da objasnim Smile

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson k800i
Izvini evo sto ne volimo tarantulice  Smile Smile Smile
ma shta ti je ne izvinjavaj mi se bre, nema potrebe  Wink Smile
ne ovekujem ja da ih volite, pogotovo ne devojke,
moji se prvi plashe i ne gotive ih, sem Devojke koja mi je i kupila jednu, ali i ona ih je zavolela samo zato shto poshtuje sve shto ja volim...

ja samo pokushavam da bar malo ublazim tu strashnu misao koja padne ljudima na pamet kad pomisle na Tarantule...
nije to sve tako strashno i ne drzim ja neku bombu u kuci,
kao shto sam rekao oni su za gledanje ne za igranje, kao i vecina Egzoticnih zivotinja, zato i jesu egzoticne Smiley
i pas ce te ujesti ako ga uznemiravash... cak ce ti i odgristi prst, tarantula ce te ujesti kao Osa, znaci nije "potencijalni ubica".... sem u nekim DZUNGLAMA ili slicno, gde im je otrov mnogo jaci...

ja se izvinjavam shto sam preterivao u grubosti, necu vishe
dosta sam pricao na ovu temu...

@Orfanelin
pa jeste skroz si u pravu, ali opet mozesh da podelish ljubimce na zamenu za "prijatelje" ljubimbce, i za ljubimce koji su jednostavno ljubimci...
Pas i macka su dobri i kad si sam gajbi da ti prave drushtvo, cute i dobri su Smiley
ali i ako imash Papagaja ti ga gledash, po nekad pustish da proleti, i malo drzish na prstu...

a opet ja ne shetam tarantule po ulici pa da pokazujem svima, kuci su mi i samo najblizi prijatelji koji me vec dovoljno poznaju ih vide.... nemam ja potreba preko njih da dokazujem bilo shta Smiley

poz...
« Poslednja izmena: 20. Okt 2009, 03:03:31 od S-One »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
o dobro je...spustio si loptu...bila sam ubijedjena da ne umijes normalno razgovarati,a nisam htijela da pisem ,jer postujem moderatore na ovom forumu koji su morali da se umijesaju ovdje Smile

a pogotovo sam bila ubijedjena da za razgovore nisi i da ti negdje i nije dobro kada si poceo da svima ulazis u profile,komentarises iste i brojis postove...ali ti je jedna dama na prethodnoj strani lijepo objasnila na sta to lici.
a i ostali ovdje.

psi i macke...kazes da su dobri kada si sam na gajbi(nije mi jasno zasto su samo dobri kada si sam na gajbi),cute (mada,ne znam ni za jednu zivotinju koja govori,osim neke vrste papagaja...mada,ni oni nisu neki sagovornici..) i dobri su?
papagaja gledas (kao da se pas i macka ne gledaju) pustas da poleti,drzis na prstu?
kako ko...neko i nema takav odnos  sa pticama.
koliko znam...nisu lude ,mnoge vrste,za tim da ih dodirujes...

medjutim,polazis od pretpostavke da niko ne zna nista o tvojim ljubimcima.
a pretpostavljas,jer neki ih jednostavno ne vole.
ja bas mislim da ih je vecina i vidjela.i da vecina i zna dosta toga.
mislim,prodavnica za kucne ljubimce koja je udaljena od mene 300 m ima ta stvorenja.
najobicnija prodavnica...
ne vidim da su,barem danas,oni neka eksluzivna stvar.
nije to t-reks ili ptica dodo...pa da je cudo vidjeti ih uzivo.

niko ovdje nije vrijedjao tebe,vec komentarisao te zivotinje...ja nisam,barem ne na pocetku.
ne znam zasto si izjednacio tarantule i sebe.osim onih koji ih vole,pravo imaju da pisu i oni koji ih...bas nesto i ne gotive.tako je na svakoj temi...
a ni to ne bih prokomentarisala,da budem skrena,da sam mogla da pretpostavim da neko moze reagovati na takav nacin Smile

iskoristila sam pravo da pisem i komentarisem temu.
i imam pravo da smatram da te zivotinje nisu za ljubimce i da ne razumijem ljude koji ih drze za iste.
sto ,naravno,ne znaci da ne mozes ti da ih volis do besvjesti.
da budem iskrena...mene i bas briga sta ti drzis u kuci Smile

ali sam vise bila isprovocirana tvojim ponasanjem i pretjerivanjem u reakciji,nego li njima Smile
vise mi je to bilo interesantno,nego li one Smile

i kao nocna mora su...ruzne do besvjesti...tarantule,mislim Smile
mozda su tvoje slatke...ko zna? Smile
« Poslednja izmena: 19. Okt 2009, 22:15:22 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson k800i
@sesircic
samo cu ti reci da pogreshno tumacish moje postove, i bukvalista si... kontash ih kako ti zelish....

nisam rekao da su psi dobri SAMO KAD SI SAM, nego I kad si sam (ne znam ni shto je to sad bitno)
pod CUTE ne mislim naravno da pricaju nego da NE LAJU.. (ne znam zashto si ovo morala bukvalno da shvatish)
napravio sam podelu na pse i macke koji su umiljati mazish ih (kao shto je Orfanelin), i na Papagaje, kornjace... koje vishe gledash nego shto ih dirash (tu dodash i tarantule, shkorpije... koje su takodje za gledanje)..........
shto je ovo teshko da prihvatish a da ne polemishesh?

jedna stvar mislim da je pogreshna, cini mi se da ti mislish da ja mrzim pse i macke ili bilo koje ljubimce, shto je totalno besmisleno mishljenje, jer sam do skoro imao psa... mislim da zato i komentarishesh tako oshtro... ja ne pricam o tome da li je bolja tarantula ili pas, jer je to potpuno glupo...

opusti se... ne zelim novu raspravu tog tipa...........

@Orfanelin
verujem da si ti razumeo shta sam hteo da ti kazem u prethodnom postu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a sta je lose u tome sto polemisem?

zar forum ne sluzi za to?

ti mislis da ja mislim da ti mrzis pse ili macke?
da ti olaksam...pogresno mislis Smile

ali mislim jednu stvar...koju konstantno pominjem u svakom postu ovdje...da previse licno shvatas necije neslaganje oko toga da su tarantule dobre za kucne ljubimce.

mozda ti moj stil pisanja djeluje ostro...moguce da ti vise smeta moj stil,nego li to sto tarantulice nesto i ne ljubim.mozda ne stavljam dovoljno smajlija...mozda.
mozda bi stavljanje vise istih kod tebe dobro djelovalo.

i svi su ovdje opusteni,osim tebe Smile
ukoliko nisi primjetio.

imam prijateljicu koja ne voli macke.
i ne umije da objasni zasto ih ne voli.
do prije dvije godine imala sam macku i svaki put kada bi ona dosla na kafu,ja sam svog malog prijatelja odvodila u druge prostorije...njoj jednostavno nije prijalo da je sa njim u istoj prostoriji.
a bogme ni njemu Smile
uvijek bi frktao u njenoj blizini i bio vidno nervozan.
jednostavno,nisu se podnosili.
Smile

i ako je nisam razumjela do kraja sta je toliko odbojno i strasno kod moje macke,a i kod macaka uopste...nije mi bilo tesko da ispostujem njenu averziju...ni najmanje Smile
ne voli,pa ne voli...jebem li ga...sta sad?...
nije mi padalo na pamet u nesto da je ubijedjujem,a niti da je otpisem i kao prijatelja i kao covjeka...samo iz razloga sto ne voli macke.
nalazim da ona ima jako puno kvaliteta...i mimo toga Smile

inace,sto se tice mog bukvalog kontanja tvojih postova....svi citamo sta pises...ne mogu da znam sta si htio reci,ukoliko to nisi i pravilno i jasno napisao.
osim toga,sam si priznao da si se iznervirao sto ljudi komentarisu da tarantulice ne vole,pa si pretjerao.
i jesi.
pogledaj svoje postove pocevsi od komentarisanja mog prvog posta ovdje i valjda ti je jasno u cemu si grijesio prilikom pisanja ovdje.
zbog cega je sve djelovalo smijesno i zbog cega su nesretne tarantule otisle u drugi plan Smile

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Dvoje su se tako smuvali  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson k800i
ma ne kontamo se definitivno  Smile

svi citamo sta pises...ne mogu da znam sta si htio reci,ukoliko to nisi i pravilno i jasno napisao
ajde stvarno vishe nema smisla shta mi ti pishesh

nije mi jasno zasto su samo dobri kada si sam na gajbi

a ja napisao
Pas i macka su dobri i kad si sam gajbi da ti prave drushtvo, cute i dobri su Smiley
jel vidish DEBELO  I ???? "I KAD" a ne "SAMO KAD"

pa onda iz iste moje recenice nastavljash sa glupostima
Pas i macka su dobri i kad si sam gajbi da ti prave drushtvo, cute i dobri su
cute mada,ne znam ni za jednu zivotinju koja govori
jbg onda si bash pametna ako si iz ove moje recenice zakljucila da sam mislio da Psi i macke GOVORE
ne bih da te uvredim ali ne znam kako da ti nacrtam.....

stvarno nema smisla da me smarash na tako bukvalan nacin...
shta tebi ovde nije jasno i shta ja ovde nisam jasno napisao ??????

ja u klin. a ti u plocu....
necu vishe komentarisati tvoje komentare jer nemaju smisla, i opet smo daleko od teme...

ajd Caos  Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2009, 02:19:59 od S-One »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla desktopsmiley_1_1
mob
HTC Wildfire S
Brateee... ne mogu da verujem da koristiš SonyEricsson k800i. Pa to je potpuno zastareo telefon... i niko ga više ne koristi.

Hm.
Tarantule.

Kad sam bio klinac, hteo sam da kupim jednu.
Al' mi mama nije dala.... kaže: to skače, grize, čupa... bije...  to divlje bre. 
I tako sam izgubio priliku da se upoznam s tom divnom i meni lično, fascinantnom... životinjkom.

Možda ću imati više sreće u nekom drugom životu, sad je kasno... nemam dovoljno vremena da bih se posvetio životinji koja zahteva toliku koncentraciju pažnje.

PS.  S-One,  samo još jednom da te podsetim, da ne zaboraviš.... 

... sranje ti je telefon.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.