Trenutno vreme je: 24. Maj 2013, 21:11:03
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Tanja Savic (Pročitano 28306 puta)
Zvezda u usponu
Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Simpatija (duet Branislav Mojicevic) Ja znam da ne spavas jer znam da razmisljas kako se provodim s kime spavam ma nista ne brini samo opusti se jer ja te naprosto obozavam Ref. Od simpatije do simpatije shvati leto je, nisam bez mane malo sangrije, telepatije k'o da ne gleda nesto sa strane Od simpatije do simpatije leto prolazi k'o dim havane malo sangrije, hajde sta ti je pogledaj i ti nesto sa strane Znam da ocajavas, da se preznojavas da li te ne varam ili varam ma hajde molim te, jos ludo volim te al' ovog meseca ja odmaram Ref. K'o da ignorise da se kontrolise svuda su crveni ukusi jagode kokteli slatki opasni Ref. K'o da ignorise da se kontrolise svuda su crveni ukusi jagode kokteli slatki opasni
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!
Pocetnik
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ZLATNIK Kad ti je dobro kad te pogleda bog, I kad se molis za nekoga svog, Seti se mene,seti se mene Pomenimee Kad legnes s njom,I kad ugasis dan, Kad prvi najsladji te uhvati san, Seti se mene ,seti se mene, Pomenime!!! Ref. U godini dan sto ode, Na izvoru gutljaj vode, Jedan zlatnik na oltaru, Nameni za ljubav staru, Silnu radost svoje srece, Od starice kupi cvece, ostavi joj neku paru, nameni za ljubav staru!!![Edit byCharmedS :Ispravljen tekst pesme]
« Poslednja izmena: 01. Mar 2008, 22:10:45 od CharmedS »
Krajnje beznadezan
~ za ljubav opet imam volje ~
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Da, da Da, da, ja sam sela sela pa zasela da, da, neki me uhvati djavo pa vesela Popila sam pice dto si pruuio pojela sam sve dto si posluzio daj, daj, za kraj sad nesto slatko daj Ref. Ej, ej, Mesec je zvezdu Mesec je kuci poslao znam, znam, ma znam ja dobro sto si me pozvao Ej, ej, i mesec ode i mesec ode u drugi kraj ne treba nam niko vise padni mi u zagrljaj Ne treba nam niko vise il' me kuci oteraj Da, da, ja sam sela sela pa zasela da, da, sve te gledam pa nesto se zanela Ne bilo ti tesko, vode dodaj mi hladne vode, onda usne probaj mi daj, daj, za kraj sad nesto slatko daj Ref. Ej, ej, ej ej Ref. 2x Ne treba nam niko vise il' me kuci oteraj
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Crveno slovo Pade kisa pa odnese put vidim ja, kako stvari stoje spavas nocas kod mene Ima krevet, ima jastuk ima sve, imas gde ionako sutra rano se ne ustaje Ref. Sutra se spava duze sutra te drugi sluze sve je po Bogu, nista novo Crveno je sutra slovo ne, ne radi se Sutra je dan za dvoje duse nek se spoje dve dobre duse, nista novo Crveno je sutra slovo dan, more, ceo dan nek nam bude potaman Pade kisa pa odnese put vidim ja, kako stvari stoje spavas nocas kod mene Ima krevet, ima jastuk ima sve, imas gde ionako sutra rano se ne ustaje Ref. Sutra se spava duze sutra te drugi sluze sve je po Bogu, nista novo Crveno je sutra slovo ne, ne radi se Sutra je dan za dvoje duse nek se spoje dve dobre duse, nista novo Crveno je sutra slovo dan, more, ceo dan nek nam bude potaman potaman
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ulica Nek zatvore ulicu moju i tvoju nek sa neba skinu u sumrak sboju nema te, nema me kad nas nema, k'o da drugi ne postoje Ref. 2x Slagala bi kad bih rekla da sam ti nasla zamenu jer bez tebe noc kad padne k'o zlato sam u kamenu Zarobljena u svom sjaju i od tebe oteta ko me nadje jednog dana bicu mu samo prokleta Nek zatvore ulicu moju i tvoju nek sa neba skinu u sumrak nasu boju nema te, nema me kad nas nema, k'o da drugi ne postoje Ref. 2x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Kad pronadjes moj lik Mislis li na mene, da l' te boli nekad stara ljubav sto si je bacio niz vetar mislis li na mene kad samoca steze svojim prstima Jesu li ti tudji dodiri od leda ljubis li se nekad tako, radi reda da l' ti se za nama neka suza bar niz obraz spustila Ref. 2x Kad pronadjes moj lik tu medju slikama i kruzic crveni sa naseg datuma Da l' nazdravis za nas da l' proslavis taj dan il' zazalis zbog tog sto tvoja bila sam Mislis li na mene kad nas nema vise da l' ti vetar s juga isto zamirise mislis li na mene kad te vetar budi hladnim usnama Jesu li ti tudji dodiri od leda ljubis li se nekad tako, radi reda da l' ti se za nama neka suza bar niz obraz spustila Ref. 4x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Potpis moj Kad na momka pobeglog od sna sve stavis da se prica zavrsi lose kad od nule napravis stotku po stotku tudje ruke najlakse trose Nema veze, stara stvar ako nista, jedno bar vredelo je, ja to znam kad te pogledam Ref. Ma, sve to najbolje sto na tebi je sve to mojih ruku delo je ti si potpis moj i kad odes njoj ma, samo malo vise htelo je Ma, sve to najbolje sto u tebi je to sam ja na sunce iznela tu je potpis moj, pamti doveka od tebe sam napravila coveka Kad na momka pobeglog od sna se kunes da se prica zavrsi lose kad od nule napravis stotku po stotku tudje ruke najlakse trose Nema veze, stara stvar ako nista, jedno bar vredelo je, ja to znam kad te pogledam Ref. Nema veze, stara stvar ako nista, jedno bar vredelo je, ja to znam kad te pogledam Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Alo mama Alo mama, ako zove on zove da pita gde sam i sta radim ja reci da jos nisam ustala a kafa dvaput se vec ohladila reci kasno jutros stigla sam Ref. Necu da za moje suze zna nek se pita s kim sam nocas ljubav vodila necu, ma nek i on muci se jer i moje srce na bolu uci se alo mama Alo mama, ako zove on ti nista ne znas, ti fina pravi se reci mu da jos nisam ustala reci mu, kasnije momak javi se jer u zoru kuci stigla sam Ref. Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Porok Odlazis i odnosis mi sve sa mnom spavas a budis se kraj nje sve me to lagano ubija od srece deli tanka linija Ref. Nije mi dosta to sve kad kradem te od nje svaka noc kad dodje u tvoje snove prodjem ona uvek kraj tebe Nije mi dosta to sve nije jer malo je na moju dusu ide greh moj si porok zauvek Uzimas i odnosis mi sve sa mnom spavas a budis se kraj nje i sve me to lagano ubija od srece deli tanka linija Kad te pogledam, ljubav prestaje dusa luta, tvoje srce je kraj nje ne dam te, jer te zelim za sebe ljubomorno cuvam sve tvoje dodire Ref. Nije mi dosta to sve kad kradem te od nje svaka noc kad dodje u tvoje snove prodjem ona uvek kraj tebe Nije mi dosta to sve Ref.
Poznata licnost
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.10
Gde ljubav putuje Negde cujem osmeh tvoj i onda krenem ispod koze taj cudan osecaj je samo moj i spusta me i podize Kad me udara, udara, na zemlju obara i ako krisom pogledam u stranu ulice vode me, vode do tvojih usana da ti srce poklonim na dlanu Ako zelis uzmi ga jer znam i noc i dan smo samo kad si tu taj nezni sapat svile na mom ramenu milion sveca nebo upale da svetle putevi gde ljubav putuje
Trenutno vreme je: 24. Maj 2013, 21:11:03