Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tamjan... nova popularna droga prema tvrdnji Nade Macure  (Pročitano 15190 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
  Nada Macura je genije, samo ona posle Marksa koji je napisao da je religija opijum za narod, zna šta je čika Marks hteo da kaže. Svi ostali kji su tu parolu ponavljali iza njega su bili obični recitatori.

pa nece tamjan  moci nabaviti legalno...
sto znaci... da ce mnogima biti tesko dostupan.....i da ce mnogo manje njih zavrsiti u bolnici...
a i sami konzumatori..kao i oni koji budu takvim licima omogucavali konzumaciju...
snosit ce krivicnu odgovornost..posebno ...ako kod njih bude nadjena ta supstanca...  Smile
te samim tim..bit ce makar malo spreceni...
da mnoge oko sebe natamjanisu...  Smile

ko god je hteo da ovo nabavi legalno vrlo lako ce nabaviti i nelegalno, nikakve razlike nema, kao i za sve drugo. a i ovo nije toliko opasno da bi neko umro jbt... mislim dugo je ovo trebalo da bude u slobodnoj prodaji da bi poceli novinari da pisu o tome  Smile

Posle ovog što sam pročitao saznao sam još jedan razlog zašto je lepo biti pravoslavac i Srbin. Slavu imaju samo Srbi koji bez straha, u krugu porodice i dilera (pardon, popa) bar jednom godišnje uživaju u tamjanu koji im pop donosi na kućnu adresu. Niko nema što Srbin imade  Smile
  Snabdevanje je zagarntovano jer se tamjan može naručiti, i po Nadi Macuri, konzumirati čitave naredne godine. U slučaju nestanka uvek se može nabaviti na nekoj drugoj slavi od ovlaštenog lica u mantiji.
  Nada Macura je pošto je razotkrila Marksa otkrila odakle kačavendi sav onaj luksuz, otkrila je i zašto pojedine vladike voze maseratije. Otkrila je pored toga i zašto nas papa i naše komšije mrze.
  Posle ovog Nadinog otkrića očekujem  redove i redove budućih vernika ispred svake pravoslavne crkve.
  I zato...

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 28. Feb 2015, 16:05:59
  Nada Macura je genije, samo ona posle Marksa koji je napisao da je religija opijum za narod, zna šta je čika Marks hteo da kaže. Svi ostali kji su tu parolu ponavljali iza njega su bili obični recitatori.

pa nece tamjan  moci nabaviti legalno...
sto znaci... da ce mnogima biti tesko dostupan.....i da ce mnogo manje njih zavrsiti u bolnici...
a i sami konzumatori..kao i oni koji budu takvim licima omogucavali konzumaciju...
snosit ce krivicnu odgovornost..posebno ...ako kod njih bude nadjena ta supstanca...  Smile
te samim tim..bit ce makar malo spreceni...
da mnoge oko sebe natamjanisu...  Smile

ko god je hteo da ovo nabavi legalno vrlo lako ce nabaviti i nelegalno, nikakve razlike nema, kao i za sve drugo. a i ovo nije toliko opasno da bi neko umro jbt... mislim dugo je ovo trebalo da bude u slobodnoj prodaji da bi poceli novinari da pisu o tome  Smile

Posle ovog što sam pročitao saznao sam još jedan razlog zašto je lepo biti pravoslavac i Srbin. Slavu imaju samo Srbi koji bez straha, u krugu porodice i dilera (pardon, popa) bar jednom godišnje uživaju u tamjanu koji im pop donosi na kućnu adresu. Niko nema što Srbin imade  Smile
  Snabdevanje je zagarntovano jer se tamjan može naručiti, i po Nadi Macuri, konzumirati čitave naredne godine. U slučaju nestanka uvek se može nabaviti na nekoj drugoj slavi od ovlaštenog lica u mantiji.
  Nada Macura je pošto je razotkrila Marksa otkrila odakle kačavendi sav onaj luksuz, otkrila je i zašto pojedine vladike voze maseratije. Otkrila je pored toga i zašto nas papa i naše komšije mrze.
  Posle ovog Nadinog otkrića očekujem  redove i redove budućih vernika ispred svake pravoslavne crkve.
  I zato...

Žešće si omašio temu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
  Misliš da ostali nisu ?

Pogledaj šta siroti pravoslavni Grci rade jer nemaju slavu.
  Nada Macura još ne zna (ili nije otkrila) za sisu sa koje pojedini Grci ne skidaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
  Imamo izjavu dečaka koji je za vreme žurke zajedno sa bratom hrvatom popušio nešto što je neko nabavio ko zna gde i ko zna od koga. To je trebala da ispita milicija i to bi možda organi reda i zakona uradili da su znali šta je u pitanju. Ovako su da bi zaštitili izvor (dillera) servirali priču koju je prvo popušila Nada Macura a sa njom bi trebalo i svi ostali to da uradimo.
  Postoje raste vrste alergija i reakcija na određene materije, neko je alergičan na polen, penicilin, ujed pčele,  postoji i ono što se naziva placebo efekat.
  To je moja verzija događaja, ne tvrdim da sam u pravu.
  Ono što je Macura izjavila je glupost kojoj se treba smejati iako ovo sa dilerima i drogom koju prodaju i ispred škola nije nimalo smešno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ti si režirao priču misleći da se govori o crkvenom tamjanu i još uvek ne uočavaš o čemu je reč ili samo voliš da govoriš protiv SPC.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
  Izneo sam više teorija o više nego smešnoj izjavi Nade Macure.
  Kako to da niko nije ispitao šta je to što su, pretpostavljam već poluomamljeni alkoholom, ova dvojica popušila. Mladac je mogao da kaže bilo šta da bi se izvukao i pred zakonom i pred dilerom i sasvim je moguće da je to uradio. Nigde ne piše da je sprovedena bilo kakva istraga iako je do toga moralo da dođe čak i u slučaju da je to stvarno bio tamjan.
  Ovako imamo samo svedočanstvo nekog ko itekako ima razloga da se izvuče i izjavu Nade Macure.
  Na tu glupost reagovao sam na svoj način. Ah da, ne volim da govorim protiv svoje crkve, ono je bila moja reakcija na izjavu Nade Macure.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
HTC One
Zorane, iscitaj temu od pocetka, izgleda da si dosta toga preskocio. Pojavila se i kod nas sinteticka marihunana, ista ona sto se vec duze vreme prodaje na Zapadu, narocito u USA, i koju je tesko zabraniti i staviti pod kontrolu jer stalno menjaju sastav i izbegavaju listu zabranjenih supstanci.

Jedna od tih vrsta se prodaje kao biljni tamjan, od toga je i izvucen naslov, komentar Nade Macure i cela dalja prica.

Pisalo se ovih dana u stampi o tome i pominjalo na tv, navodili su i sta se pojavilo i gde ima da se kupi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
  Nisam čitao sve od početka i stvarno ne znam šta se sve proizvodi i konzumira. Ima toga i u provinciji ali tu je socijalni nadzor još uvek dobar ali nedovoljan.
  TV ne gledam a sve što čujem od bilo koga ko ima veze sa vlastima primam sa rezervom.
  Napisao sam da mi je odmah u početku bilo sumnjivo to što zakon nije reagovao iako je trebao.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Aj da glasamo za Koštunicu, on snima filmovi o cigani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.