...stvarno, skrenuli smo s teme. bilo mi je drago... nasmijao sam se malo...moram ići pozdrav ! čujemo se na sljedećoj temi "zavist / ljubomora / ...što to hrvatska ima - i drugi joj žele oteti "
Niko njoj ne želi ništa oteti već samo vratiti ono što je ona otela od drugih Mogla bi vas ova svađa koštati EU-a zajebani su italijani, uvjek s leđa
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Ono što meni smeta u čitavoj ovoj priči, je što Talijani ne vole Slovene generalno, pa zar niste slušali najezda Slovena, a oni ne znaju da tu spadaju mnogi narodi istočne južne i zapadne Evrope! Pa ako nekom prilikom ovo bude čitao neki Talijan neka zna Svi Hrvati nisu Sloveni ima i Ilira! Pa nek i njih malo prozivaju! A i prisjetite se malo iz istorije šta je sve obuhvatala Mletačka republika pa će vam biti jasno!
Poznato je da su Italiani podrzali stvaranje Albanije na Balkanu poslije prvog svjetskog rata, kako bi kontrolisali ulaz u Jadransko more. Albanci su njihovo cvijece, mada se to u zadnje vrijeme ne vidi. Oni gledaju svoje interese i za Spance, Francuze, Slovene ih zaboli briga...