Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 161 162 164 165 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taјна статута Војводине  (Pročitano 109083 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
@Gale jel su vam dozvolili taj(od strane mup-a) odlicno smisljen skup nemoj da dodjemo mi sa ovim drugacijim misljenjem i da nas ispalite msm nije fora da mi propagiramo bez konkurencije nesto sto je vec na jako dobrom glasu u Vojvodini

naleteo na vest i preneo,nisam upućen u detalje  Smile
samo vi organizujte anti protest,verujem da će vam spremiti bogat kulturno-umetnički program  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Bosch pumpa
Kandže koje kidaju i razdiru Srbiju: Vojvodina kao dio Mađarske?!

S. B.
Veličina slova: Standardna veličina slova Srednja veličina slova Najveća veličina slova

24SI - Majice sa mapom "Velike Mađarske" i drugim simbolima mađarske ekstremne nacionalističke organizacije "64 županije" slobodno se prodaju usred Srbije - na pijaci u Temerinu za svega 450 dinara (oko 10 KM)!

Tako se srpskim ulicama u Vojvodini aktivisti pokreta "64 županije", čijem je vođi zbog brojnih incidenata čak zabranjen ulazak u Srbiju, slobodno šetaju u majicama kojima su na leđima prikazane kandže koje kidaju i razdiru teritorije drugih država.

"Ovakvo ponašanje samo pokazuje koliko su se pojedine nacionalne manjine osilile prema Srbiji. Oni se čak ne libe da ispoljavaju svoju mržnju prema Srbima i prete našim ljudima. Zato smo i doneli ovu majicu da predstavimo šta se dešava u našoj Vojvodini. Ako režim ne može da nas zaštiti, mi ćemo se sami braniti", upozorava za list "Alo!" Mladen Obradović, sekretar "Obraza", koji je ovu majicu uručio poslanicima Aleksandri Janković iz NS-a, Željku Tomiću iz DSS-a i Filipu Stojanoviću iz SRS-a.

Inače, na njenoj prednjoj strani oslikan je jeziv amblem - soko koji u noći punog mjeseca slijeće na krst ukrašen trnovom krunom, a u podnožju ga ližu vatreni plamenovi. U centru ovog prikaza nalazi se oivičena mapa današnje teritorije ove države, sa natpisom "Pravda za Mađarsku"!

(24sata.info)

heheh, u snovima. Mađari imaju najveću stopu samoubistava i ima ih jedva nekoliko hiljada. A ti fašisti su nasledstvo njihovih predaka-kvinslinga. Inače i kada sam služio vojsku upoznao sam nekoliko mađara koji su protiv ovakvih ideja, tak da od toga nema ništa. Jedino ko će postat nezavisan je RS! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
i nemojte plakati nece Vosa nigde

Ево мени суза сузу стиже. Smile Али значи сасвим ме заболе лакат за Војводину и Војвођанере. Такви какви сте слободно се отцепите и задржите своје имагинарне новце. Имате пуну подршку овог задртог Србијанца, илити геџе. Ако вам зафали 50+% на референдуму, ево ја ћу да променим пребивалиште и помогнем вам својим гласом.

Жао ми је само оних Срба и осталих народа који имају здраве памети да закључе о чему се ради. Али ако, неки од њих су и сами криви за ово, гласали су за странке које су донеле Статут.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lala do zadnjeg daha

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG Optimus 2x
@Gale10 : Nije lepo siriti potencijalno lazne informacije mogu ljudi da se zeznu neki msm odu i zavrse u policijskoj stanici zbog remecenja javnog reda i mira Smiley
 Aludiras na nasilje ili mi se pricinilo samo Smile

A sto se ovih kandzi tice to se nikad nece desiti taj pokret je isti kao i 1389 i obraz i svi ti pokreti nekih obicnih kretena sto paradiraju i govore o necemu sto ni oni sami neznaju to bi trebalo lepo zabraniti sve djuture Wink

@ NennadS jaoo kako dirljivo Smiley
Te nase imagirane novce kako si ih nazvao neko stavlja u svoj dzep kao i sve ostale prihode koja drzava ima a narodu se vraca sve manje i manje.....

Drustveni proizvod Vojvodine, 1989 je iznosio 6.095 milijardi dolara (3.100 dolara po stanovniku), da bi do 1999 skliznuo na 2.534 milijarde (1.269 dolara po stanovniku).

Za samo 10 godina, Vojvodina je izgubila 58.43% svog DP (1.831 dolar po stanovniku), dok je kumulirani gubitak, cak uz pretpostavku izostanka ekonomskog rasta, dostigao astronomskih - 27.68 milijardi dolara!

Kako ukazuje V-21, u tom 10-godisnjem periodu - svaka porodica u Vojvodini, koja je imala 2 zaposlena clana - izgubila stan od 40m kvadratnih, ako se uzme u obzir da je svaki zaposleni za to vreme izgubio 16.000 dolara.

Istovremeno, u Vojvodini je u odnosu na broj stanovnika izgradjeno 5 x manje stanova nego u ostalim delovima Srbije.

Zanimljivo je i to - da je naplativost poreza u Vojvodini, tokom 2000 godine, bila - 75.5% - a u ostatku Srbije - svega 34.75%.

Pored pomenutih ekonomskih pokazatelja, dolazak Milosevica na vlast, pracen je smenom - 37.000 - vojvodjanskih funkcionera.

Smenjeno je 8.000 uspesnih vojvodjanskih menadzera preduzeca, i to se moze smatrati pocetkom kraha nekad uspesne vojvodjanske privrede.

Slovenija danas ima 6 x veci Drustveni Proizvod od Vojvodine.

Stopa nezaposlenosti u Vojvodini je sa 9% narasla na 28% - a zatvoreno je gotovo 200.000 radnih mesta.

Gotovo 25% stanovnistva u Vojvodini danas zivi na samoj ivici siromastva - a 7% u totalnoj bedi.

Bruto - nacionalni dohodak u Vojvodini je danas za oko 35% veci nego u centralnoj Srbiji - ali su prosecne plate i penzije - nize.

Da se kojim slucajem nije dogodila "jogurt revolucija", vec da je sprovedena tranzicija slicna onoj u Sloveniji, procene strucnjaka su da bi Drustveni Proizvod danas u Vojvodini iznosio 16.000 dolara po glavi stanovnika - stopa nezaposlenosti izmedju 6-8%, a direktne strane investicije bile bi nesto manje nego u Sloveniji.

Sredinom 90-tih godina, bili bi zavrseni radovi na autoputu Horgos-Beograd, a putna mreza bi bila na nivou evropskih.

Od novca koji je u tom periodu otet Vojvodini - moglo je da se izgradi 3.000 savremenih, opremljenih, skola i predskolskih ustanova - 500 kompletno opremljenih zdravstvenih ustanova, a nasa poljoprivreda bi bila konkurentna i uspesna.
IP sačuvana
social share
sve se da nauciti al najteze je biti covek
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat

kad dođete sve će ti se samo kazati  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lala do zadnjeg daha

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG Optimus 2x
Citat

kad dođete sve će ti se samo kazati Smile Smile Smile
Nije mi prvi put da idem na kontramitinge i takve stvari zbog slicnih "patriota" i bio sam gadjan raznim predmetima iako je bio miran protest Smile al me zanima tvoje misljenje koje mi se nekako cini malo primitivnim ako sam u pravu mislim da jesam pa mi lepo odgovori sa da ili ne Smile
IP sačuvana
social share
sve se da nauciti al najteze je biti covek
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
@ NennadS jaoo kako dirljivo Smiley
Te nase imagirane novce kako si ih nazvao neko stavlja u svoj dzep kao i sve ostale prihode koja drzava ima a narodu se vraca sve manje i manje.....

Па што се не отцепите и спасите се Срба пљачкаша?! Ја не бих више кукао, покренуо бих инијацитиву за референдум и решио то једном за свагда. Шта вас више спречава?
Што се пре отцепите, то ће се све ово мучење пре и завршити и свако кренути својим путем.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Примитивно мишљење Smile Smile Сав си напредам, алал ти вера Smile

Толико си напредан да си ми (вероватно намерно) прескочио пост Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat

kad dođete sve će ti se samo kazati Smile Smile Smile
Nije mi prvi put da idem na kontramitinge i takve stvari zbog slicnih "patriota" i bio sam gadjan raznim predmetima iako je bio miran protest Smile al me zanima tvoje misljenje koje mi se nekako cini malo primitivnim ako sam u pravu mislim da jesam pa mi lepo odgovori sa da ili ne Smile

nije valjda da ćeš da se raspravljaš sa jednim primitivcem  Smile

ovo da si bio na mnoge kontra mitinge,bi predpostavljam trebalo da znači da si ti neki neustrašivi borac za  Smile šta već  Smile

a to što tvoj visoki intelekt nemože da shvati,da sam samo preneo vest... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Dec 2009, 21:00:38 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
Drustveni proizvod Vojvodine, 1989 je iznosio 6.095 milijardi dolara (3.100 dolara po stanovniku), da bi do 1999 skliznuo na 2.534 milijarde (1.269 dolara po stanovniku).

Za samo 10 godina, Vojvodina je izgubila 58.43% svog DP (1.831 dolar po stanovniku), dok je kumulirani gubitak, cak uz pretpostavku izostanka ekonomskog rasta, dostigao astronomskih - 27.68 milijardi dolara!

Kako ukazuje V-21, u tom 10-godisnjem periodu - svaka porodica u Vojvodini, koja je imala 2 zaposlena clana - izgubila stan od 40m kvadratnih, ako se uzme u obzir da je svaki zaposleni za to vreme izgubio 16.000 dolara.

Istovremeno, u Vojvodini je u odnosu na broj stanovnika izgradjeno 5 x manje stanova nego u ostalim delovima Srbije.

Zanimljivo je i to - da je naplativost poreza u Vojvodini, tokom 2000 godine, bila - 75.5% - a u ostatku Srbije - svega 34.75%.

Pored pomenutih ekonomskih pokazatelja, dolazak Milosevica na vlast, pracen je smenom - 37.000 - vojvodjanskih funkcionera.

Smenjeno je 8.000 uspesnih vojvodjanskih menadzera preduzeca, i to se moze smatrati pocetkom kraha nekad uspesne vojvodjanske privrede.

Slovenija danas ima 6 x veci Drustveni Proizvod od Vojvodine.

Stopa nezaposlenosti u Vojvodini je sa 9% narasla na 28% - a zatvoreno je gotovo 200.000 radnih mesta.

Gotovo 25% stanovnistva u Vojvodini danas zivi na samoj ivici siromastva - a 7% u totalnoj bedi.

Bruto - nacionalni dohodak u Vojvodini je danas za oko 35% veci nego u centralnoj Srbiji - ali su prosecne plate i penzije - nize.

Jeси ли приметио да ни осталим републикама нису цветале руже од 89-те на овамо. Што волим ове аргументе Војводина је онда имала ово, оно, и курац и палац ... Newsflash ... нисте ви једини изгубили нешто.
« Poslednja izmena: 02. Dec 2009, 21:00:14 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 161 162 164 165 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.