Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taјна статута Војводине  (Pročitano 109542 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Jedno mi nije jasno zato strah , kada su u Vojvodini  Srbi većina?
Немој ми рећи да никад никог Србина ниси чуо да је рекао да је за независну Војводину?! Ја знам људи у Руми који фурају ту причу а то су они што ће на некаквм референдумима гласати за самосталност.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Jedno mi nije jasno zato strah , kada su u Vojvodini  Srbi većina?
Немој ми рећи да никад никог Србина ниси чуо да је рекао да је за независну Војводину?! Ја знам људи у Руми који фурају ту причу а то су они што ће на некаквм референдумима гласати за самосталност.

Eто, у томе је опасност. Ја их нисам срео, али то се не може сакрити, чим чујем неког аутономаша, ја знам шта хоће. Али , ја то не могу да схватим. Какви су то људи који желе да се одвоје од сопствене државе? Овим Статутом стварају се предуслови да се уз мало медијске кампање и рада на свести неке нове нације направи нова федерална јединица...
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lala do zadnjeg daha

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
LG Optimus 2x
kad nesto zakrzlja totalno i treba da se menja a to se ne desava treba reagovati pa necemo valjda biti mazohisti i trpeti razne gluposti nasih eksperata na vlasti
IP sačuvana
social share
sve se da nauciti al najteze je biti covek
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Пази јако је битна једна ствар - све што стока ради, ради под паролом 'ми Војвођани'. Који ви бре маму ва пашчеречим! А шта сам ја?! Зато треба Србијанци да оладе и да не етикетирају олако.

А и тих аутономаша има свакаквих. Видиш Перуђи размишља (ја мислим погрешно) чисто из економског угла, а имаш и оних који су за различите Ап за републику па до независности. Широк дијапазон јако,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Ja mislim samo o ekonomiji i verujem da tako misli većina. To da ima budala, uvek ih je bilo. Ima takvih i u Beogradu. Sva odgovornost je na demokratskoj stranci, oni trenutno vode državu. Nešto mi se ne čini da je Tadić autonomaš, niti Dinkić. Ja mislim da je ovo ipak sve kozmetika i da će oni preko stranačkih organizacija, sa sedištem u Beogradu i dalje kontrolisati dešavanja u Vojvodini. Međutim jedna stvar se ne spominje, Skupština Srbije može uvek da oduzme nadležnosti koj je poverila Vojvodini, a za to će uvek imati većinu.Prema tome opasnosti nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
Perudji

Poruka #1479 danas u 19:32:07

Gale , sve to o čemu ti pričaš , već postoki. Postoji i skupština i administracija i neka vrsta vlade, samo imaju mala ovčlašćenja.

pa ja zato i pričam i šta se desilo,nema nikakve razlike u odnosu na onu republičku,pa tamo plate savetnika vuku ljudi koji pre ovoga nisu imali dan staža,sve moj do mojega
jedina razlika usvajanjem ovoga statuta biće u tome što narod neće više bugariti o Beogradu već o Novom Sadu

nema tu spasa za čoveka radnika,seljaka  Smile
tu je jedino i najveće pitanje koji će biti predstavnik u briselu,ko će sad potpisivati sporazume i uzimati procenat od istih umesto onih u Beogradu
nema tu boljitka osim za one isfrustrirane koji nisu uspeli da se probiju u Beogradu,pa će se prišljamčiti ovde

naravno da nebi pričali u prazno nema ništa od otcepljenja jer bogu hvala još smo u većini  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Čovek , o kako to gordo zvuči !

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6500
Citat

Takvih je valjda jako malo i to su najverovatnije Čankovi i LDP-eisti. Najgore  je što će se taj broj  vremenom povećavati  jer je mašina za ispiranje mozga o vojvodjanskom identitetu i prednostima odvajanja od Srbije puštena u rad.
IP sačuvana
social share
Човек, о како то гордо звучи!

КАТАРИНА РАДИВОЈЕВИЋ ЈЕ КРШ РИБА!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ал' сте ви бре песимисти ... легалног начина за отцепљење нема нити ће бити ... Војводина је сувише велика и нехомогена по том питању да је за њено отцепљење потребан један онако баш крвав грађански рат ... а коме је до рата?
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson 
Neko je pomenuo Šumadiju i Pomoravlje, itd.
Diferencija između Vojvodine i Šumadije je u tome što Vojvodina već  ima sve potrebne institucije za autonomiju a Šumadija nema. Kad bude imala, i ona bi mogla postati autonomija kao i ostali regioni...(što po meni bi bilo poželjno).

Što se tiče banije ili okruge, nisu dovoljne, jer veoma su male da bi mogli uzeti svoj deo iz međunarodnih fondova koja su predviđena za regije (pod pretpostavkom da će Srbija ikada približiti EU...da nekažem učlaniti u EU  Smile ).

O ocepljenju: može da se ispiše referendum o bilo čemu u Vojvodini ali Beograd će odlučiti o tome koliko je potrebna većina...a to po njih može da bude i 101%
Ideja o ocepljenju je rezultat dugogodišnjih ispiranja mozgova. Neke stranke veštačko proizvode neprijatelje (kad više nema "prirodnih") da bi legitimizovali svoje postojanje:
Priča Hrvatska_Srpska Krajina završena...Priča BiH- Republika Srpska već toliko duga da će slušatelji zaspati...Priča Kosovo se još vrti, ali ne dugo, i nema baš nekih rezultata...Zato su morali izmisliti novu aktualnu priču, koja će uzdrmati pospane slušatelje: Ocepljenje Vojvodine.
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Previše je priča o separatizmu. Da bi doćlo do odvajanja potrebna je verovatno dvotrećinska većina, a to je nemoguće. Spavajte mirno Vojvodina je u Srbiji, jedino je kesa u Novom Sadu i to manji deo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.