Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taјна статута Војводине  (Pročitano 112355 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy IIs
Izvinjavam se.
Samo sam hteo da pitam ove što nam zagorčavaju život i donose nove neizvesnosti, dal su bre normalni.

Il misle da smo mi si zaista polupismeni, primitivni, neobrazovani fašisti kojima može svaka glupost da se podvali?

Ja odo..., nek oni uživaju u svojoj Autonomiji, nek im je prijatno. Nije ni Portugal, a ni Novi Zeland baš tako daleko.

Prosečna starost stanovnika Vojvodine je 40 godina. To je budućnost, to je perspektiva.... Nazdravlje

Ko te je dirao ? Ko ti zagorcava zivot osim niko ?
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Frizider
Pa upravu je covek. Ni sam nemas blage veze zasto je statut dobrar, bitno da si obesio Canka na desktop i opet pokrao skorpionove epitete. Je l' ste dobili pare od NIS-a? Sta 'oces vise koji qrac? I to vam je mnogo. Kompletna regionalizacija bez para drzavnih institucija u Vojvodini kako ne bi ovi mrsomudi slobodno tumacili drzavotvorne potencijale autonomije.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy IIs
Pa upravu je covek. Ni sam nemas blage veze zasto je statut dobrar, bitno da si obesio Canka na desktop i opet pokrao skorpionove epitete. Je l' ste dobili pare od NIS-a? Sta 'oces vise koji qrac? I to vam je mnogo. Kompletna regionalizacija bez para drzavnih institucija u Vojvodini kako ne bi ovi mrsomudi slobodno tumacili drzavotvorne potencijale autonomije.......

Ja sam jedini postovao statut ovde tj. deo istog, pogledaj unazad.

Pare od NIS-a ,pa nemozete vi Beogradzani sve da potrosite...  Smile
Inace nisam pokrao skorpionove epitete, pre njega sam poceo da koristim izraz patriJota recimo...
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Frizider
Pa cinjenica da si ga postavio na forum ne govori mi nedvosmisleno da si ga i procitao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia E
 Dragan J. Vučićević: ČANKOVA OKUPACIJA

Nenad Čanak danas u Srbiji može da radi šta god hoće. Kao jedan od lidera vladajuće koalicije, kao gazda četvoro poslanika bez kojih nema evropejske, skupštinske većine, Čanak danas i ovde ima dozvolu za neograničeno kršenje Ustava i zakona.

Njemu je dozvoljeno ono što je svakom drugom zabranjeno. On može nekažnjeno da poziva na rušenje države, on sme da prekraja granice, on može da pljuje po Srbiji, Srbima, srpskoj Crkvi, istoriji...

E, sad u ovdašnjim medijima najviše je onih koji sve te silne Čankove ispade ignorišu ili tretiraju tek kao politikantsku estradu nedostojnu ozbiljnije analize. Ali, to je velika, fatalna greška! Svi oni u vrhu srpske politike koji danas potcenjuju Čanka ili su glupi ili imaju interesa da se prave glupi. Jer, kada Čanak pre neki dan, mrtav ‘ladan, izjavi da je Srbija okupator u Vojvodini, šta on zapravo radi?! Pa, isto ono što su Kučan, Tuđman, Izetbegović, Rugova radili krajem osamdesetih godina prošlog veka. On priprema teren, on ispira mozgove mladim ljudima, on šalje poruku srpskim neprijateljima da je spreman da za određenu količinu keša odradi još jedan prljavi posao, on konačno testira čvrstinu i odlučnost ovdašnje nacionalne elite...

No, da se razumemo, nije naš problem Nenad Čanak. On je samo posledica. Naš problem su oni u vrhu vlasti koji su mu dozvolili da radi to što radi. Naš problem je Boris Tadić. Naš problem je to što „voljeni predsednik", zarad očuvanja vlasti, ćutke gleda brojne Čankove sad već otvoreno secesionističke poruke. Naš problem je to što Tadić i „tadićevci" pristaju na sve otvorenije i sve bezobraznije ucene Čanka i njemu sličnih.

Boris Tadić nam, dakle, duguje brojne odgovore. On mora da objasni zašto Čanku oprašta neoprostivo. On mora da nam kaže dokle misli da ćutke prelazi preko ligaških poziva na novo rasparčavanje Srbije. On mora da kaže da li je zvanični stav DS-a ono što hoće Bojan Pajtić. Da li, moliću lepo, i predsednik smatra da je najbolje rešenje za Vojvodinu oživljavanje titoističkog ustava iz 1974. godine?! I zašto, na primer, predsednik misli da su Nišlije dvadeset puta manje vredne od Novosađana? Zašto jednima ide pet odsto od privatizacije DIN-a, a drugi dobiju čak 90 odsto od prodaje NIS-a?!

Objasnite, gospodine predsedniče. Vaše ćutanje ima se shvatiti kao saučesništvo.

Izvor:srpskaanalitika.com
---------------------------------------------
Kao da je covek prekucao moje misli!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6

Аутуномаши краду вам део територије!
« Poslednja izmena: 24. Feb 2009, 05:14:53 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jel Vi Autonomaši mislite da je normalno da pljujete po svakome i po svakoj instituciji koja da svoj kritički stav.

Šta bi bilo da imate vojsku i policiju?

Sad možete samo da pljujete, al ja da živim u autonomiji u kojoj Čanak, Pajtić, Bajatović i ostala fukara (na vlasti ste) ima pravo na jedino ispravno mišljenje, a svi ostali su fašisti, dođoši, polupismeni, stoka za dekontaminaciju.

Ne hvala! Lepo se vi iživljavajte na nekom drugom.

Ja želim da budem to što jesam , svidelo se to Vama Autonomašima ili ne. Neću da živim u društvu u kojem će bilo ko da bude obeležen zbog svog mišljenja, u društvu u kojem se pljuje po onome što je najsvetije...

Ne hvala, samo Vi i dalje sejite svoju kulturu netolerancije, pravite zakulisne Statute, a ja moju budućnost sa Vama ne vidim.
« Poslednja izmena: 24. Feb 2009, 09:41:10 od luka05 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6230
Bre ovde zbog vaseg izmisljenog autonomastva, mi moramo da placamo duple vlade, dupla veca, duple ministre, duple komisije.
A sustina problema je da se izbegava decentralizacija drzave, i zbog nekog izmisljenog otcepljenja sve mora da ostane kako jeste pod direkcijom komesara. Rezultati se vide: Sarancici, Jocici i drugi koji nisu sada na tapetu, jer su u vlasti.
Koliko meni fali mudri Velja svinjar vi nemate pojma. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Feb 2009, 10:11:10 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ma ono govori o jebenoj birokratiji i svemu onome sto apartcek nosi sa sobom.
Slazem se sa tobom takva vrsta pretekcije nije potrebna nikome svaki grad selo ako moze da dovede nekoga da nesto investira  odlicno ali da se razumijemo i ja i ti znamo sta i o cemu odlucuje drzava a o cemu autonomija a o cemu selo pa prema tome svako treba da zna sta moze da radi a ne da se vodi sa onim sta bi mozda zelio da radi.

U prevodu, kao i do sada: centralizovana decentralizacija.
Ili samoupravljanje: Samo Beogradi upravlja a ostali rade.

Za tebe je ocigledno noramlno da napr sutra Vojvodina ako bude mogla da sklapa dryavne ugovore sklopi jedan sa Hrvatskom da njeni avioni lete nad nebom Vojvodine kao sto Slovenija placa Italiji i plus mora da je brani u slucaju nekog napada ili mozda da sama Vojvodina donosi odluku da se na njenoj teritoriji postavi americki raketni stiti za tebe je to sasvim nesto normalno.
DA svako selo odlucuje i ima prava veta na drzavne odluke zinila guza bivsim autonomasima kumunistima e nece moci !!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
sasaborg@...
znas u cemu je problem...kad ja systemu,klici i ostalim liliputancima kazem da me zabole za vojvodinu i da me jedino interesuje nezavisni banat u odnosu na vojvodinu sa administrativnim centrom u zrenjaninu to se njima ne svidja i vicu da tako ne moze...tu se vidi koliko su dvolicni i bedni...odgovara im neka autonomija i sto veca samostalnost vojvodine ali im se ne svidja sto veca autonomija i samostalnost jednog dela vojvodine Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.