Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taјна статута Војводине  (Pročitano 109526 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
pa svaki deo Srbije tvrdi da im neko uzima pare Wink i da oni jadni ne mogu da se razvijaju zbog Beograda uglavnom Smile (sto je u mnogim slucajevima i tacno)

Mogu da ponovim ono sto sam ovde rekao vec deset puta ... jedino resenje za Srbiju je podela na regije i ukidanje Vojvodine Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Нису неуспешни сељаци већ држава...
Од целе Србије би било свашта на пољопривредном плану да смо ми паметни као што нисмо...

Већ сам милион пута давао пример где Хрвати наводњавају 15 % обрадиве површине а ми 2 %...  Smiley 1

Citat
(sto je u mnogim slucajevima i tacno)

Нетачно!

Citat
jedino resenje za Srbiju je podela na regije i ukidanje Vojvodine

Слажем се!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung GALXY S3
Ако (тешко) војводина постане независна (тешко), онда ће се банат, бачка и срем отцепити од војводине, јер се све паре сливају у Нови Сад. Smile
Smile Smile Smile Pa će doći red i na mjesne zajednice!  Smile Smile Smile
Regije su najbolje rjesenje! Decentralizacija!  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2008, 12:28:49 od startreker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
@fenor kako ces ti coveku sa Zlatibora da objasnis da to nije tako kad znas da samo jedan lokal mesecno ima oko milion dinara poreza i to u proseku  Smile a opet znas da tamo drzava nije napravila nista godinama Wink
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy IIs
pa svaki deo Srbije tvrdi da im neko uzima pare Wink i da oni jadni ne mogu da se razvijaju zbog Beograda uglavnom Smile (sto je u mnogim slucajevima i tacno)

Mogu da ponovim ono sto sam ovde rekao vec deset puta ... jedino resenje za Srbiju je podela na regije i ukidanje Vojvodine Smile

Moze, ali dmah posle ukidanja Kosova i Crne Gore  Smile

@simijon nije problem u seljacima nego je problem u nakupcima iz BG, recimo Delta na primer,
monopolista kojeg Beograd stiti kao belog medveda. Taj ce malo teze da potplacuje dve vlade
i dve administracije.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

Moze, ali dmah posle ukidanja Kosova i Crne Gore  Smile

u tome i jeste glavni problem ti vojvodinu uporedjujes sa Kosmetom i Crnom Gorom Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
@fenor kako ces ti coveku sa Zlatibora da objasnis da to nije tako kad znas da samo jedan lokal mesecno ima oko milion dinara poreza i to u proseku  Smile a opet znas da tamo drzava nije napravila nista godinama

Прво, нисам знао да вам је М-21 од Ужица до Пријепоља пао са неба... Са све оним надвожњацима...
А тек шестосед на Торнику?! Ију, чаролија...

Друго, и да кажемо да паре од пореза иду на лоше место, то место сигурно није Београд у смислу Београђанима и у београдску инфраструктуру...
Већ сам позивао људе да ми упере прстом у неколико инвестиција из републичког буџета у зони Београда... Ништа, мук!

Ако Београдом називаш неспособњаковиће и лопине у скупштини замолио бих те да преформулишеш!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 167
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung 
jer moguce na ovoj temi otvoriti novu anketu.bas mi nesto pada na pamet,cisto informativno,
da se sad raspise referendum za nezavisnost vojvodine kako bi glasali
IP sačuvana
social share
Kada sam obavestio roditelje koliko mi treba za nov kompjuter rekli su mi : "Sine što se lepo nedrogiraš, ko sva druga deca! "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
@fenor kako ces ti coveku sa Zlatibora da objasnis da to nije tako kad znas da samo jedan lokal mesecno ima oko milion dinara poreza i to u proseku  Smile a opet znas da tamo drzava nije napravila nista godinama

Прво, нисам знао да вам је М-21 од Ужица до Пријепоља пао са неба... Са све оним надвожњацима...
А тек шестосед на Торнику?! Ију, чаролија...

Друго, и да кажемо да паре од пореза иду на лоше место, то место сигурно није Београд у смислу Београђанима и у београдску инфраструктуру...
Већ сам позивао људе да ми упере прстом у неколико инвестиција из републичког буџета у зони Београда... Ништа, мук!
tim sestosedom se moramo provozati nekad Smile znas kako sljaka kao leptir Smile
a taj put nema nikakve veze sa Uzicem ili Zlatiborom Wink

Ocu da naprave sportske terene da se uredi stadion da se ulaze malo u sport, da se spreci zagadjenost u zimskom periodu tako sto ce se ubrzati taj gasovod .... gde su pare ne znam ali znam da nisu ovde Wink
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
jer moguce na ovoj temi otvoriti novu anketu.bas mi nesto pada na pamet,cisto informativno,
da se sad raspise referendum za nezavisnost vojvodine kako bi glasali
Neka takva anketa je već bila i potonula negde. Potraži je, pitaj modove ako je zastarela.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.