Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taјна статута Војводине  (Pročitano 108926 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
А ћопави ти је био добар иако није знао ни српски а ни хрватски, али био ти је добар јер умало није од Војводине направио државу!Ајде не каки више леба ти

Vidi, za vreme kralja je Srbija bila smešna i nerazvijena (hint: film "Ko to tamo peva" opsiuje realno stanje)
Hm, kralj, zdimio sa lovom čim je prismrdeo barut.

Da, ćopavi, ali je napravio zajedno sa drugovima komunistima napravio moćnu državu, koju su budale rasturile,

Bože moj nisu smeli da urlaju da su mega Srbi/hrvati/sta vec  (bitne li stvari  Smile), i lepo su isekli granu na kojoj su sedeli. Sa grane su pali na zemlju i razbili glavu, pa sada im je kriv i papa , Soroš, Zorica Brunclik, i tasmanijski đavoli. Setili se likovi da sa 50 godina treba da se krste i idu u crkvu.

Citat
Па комунисти су вам је делили шаком и капом и стварали задруге које су твој деда и његови партијаши здушно пљачкали!Отели су земљу српским Велепоседницима и Немцима коју се ти сад усуђујеш да називаш својом и некаквом "Војвођанском" !Срам те било, ајде ћути, седи 1!

Moji su ing-ovi (raznih struka ) zadnje, pa tri generacije , a deda mi je radio kao rukovodioc/projektant na delovima kanala DTD (nije bilo za vreme kralja nego mnogo kasnije ). Kanal DTD je ono što sprečava Dunav da ti poplavi kuću, Sremac,ako nisi znao.

O nemcima (volksdeutche) i šta su radili zajedno sa četnicima bolje da ne pričamo, mnogo je krvavo.

A o poljoprivredi, reako sam ti, otac mi je ing  poljoprivrede, tako da znam kakvu lovu to može da donese.
Tu tebi sledi 1 i to za kraj godine.

kad je Vojvodina imala stvarnu autonomiju, napredovala je, a bez nje propada.

Citat
U ustav bi trebalo uneti:
Ko god svojom recju i delima rastura drzavu,njen poredak odmah oduzeti drzavljanstvo i nacionalnu cast(bas onako kako su to radili komunisti,inace ocevi svih ovih vajnih europljanja i separatista)

U koštunjavom ustavu piše i da je Kosovo u Srbiji, ali tamo nema nažalost ni naše vojske ni policije, zahvali se na tome raznim mega SrBima, ličnim Srbima i profesionalnim Srbima, tačnije ljudima koji
su na toj tragediji i onoj prethodnoj 90'-95' zarađivali/pravili "bizmis"/valjali robu i slično.
« Poslednja izmena: 24. Sep 2008, 01:55:10 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
O nemcima (volksdeutche) i šta su radili zajedno sa četnicima bolje da ne pričamo, mnogo je krvavo.
Четници у Војводини за време ДСР? Зар не беше граница у Земуну?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Citat
U koštunjavom ustavu piše i da je Kosovo u Srbiji, ali tamo nema nažalost ni naše vojske ni policije
Ali zato u Vojvodini jos ima. Sede pespoleni panduri, sluze necemu samo kad Vojvodina igra neki derbi. Treba to uposliti da se obave izvesni informativni razgovori sa ovim novokomponovanim separatistima......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Систем... лепо је то што су твоји градили ДТД и што се разумеју у пољопривреду. Само једну ситницу заборављаш. Између аутономије Војводини и процвата пољопривреде и садашњег стања, није се десило само укидање аутономије па да њега кривиш за стање у пољопривреди. Знаш јбг био је ту и рат и санкције и бомбардовање.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Систем... лепо је то што су твоји градили ДТД и што се разумеју у пољопривреду. Само једну ситницу заборављаш. Између аутономије Војводини и процвата пољопривреде и садашњег стања, није се десило само укидање аутономије па да њега кривиш за стање у пољопривреди. Знаш јбг био је ту и рат и санкције и бомбардовање.

Krah je počeo bukvalno jogurt revolucijom, tačnije par meseci kasnije, kada su dovedeni na
vlast ovde kadrovi iz "beogradske skole". Prvo je upropaštena poljoprivreda.

@vanyo za takvu stvar ćeš morati da vaskrsneš Slobu.
Da je živ, sada bi prvo izazvao tenzije između mnogobrojnih nacija Vojvodine, pa polako
sukobe sa Mađarima koji su najveća nacionalna manjina, zatim bi probao da ih protera i
tako uspešno prizove još jednu intervenciju NATO-a.

Naravno posle potpunog poraza bi proglasio "pobedu".

Takva gluparija nam ne treba.
« Poslednja izmena: 24. Sep 2008, 14:24:12 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Ma pusti Slobu, ja pricam o antidrzavnom delovanju. Svaka normalna drzava ima reprekusije protiv takvih pojedinaca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ma pusti Slobu, ja pricam o antidrzavnom delovanju. Svaka normalna drzava ima reprekusije protiv takvih pojedinaca.

Главное Управление Исправительно-Трудовых Лагерей и колоний,   Smile  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Sep 2008, 14:45:19 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Па мајку му, нису свих 500 000 Немаца били ратни злочинци, чињеница је цео Банат њима отет и подељен колонашима (вероватно и твојима), тако да ту нема ни говора о некој "војвођанској" земљи! Много си бре неупућен у историју, на подручју Војводине НИСУ деловали четници јер Срем је био под усташама, Бачка под Мађарима а Банат је био анексиран од стране Немачке!Четници су деловали само у деловима Шумадије (Недићева Србија), затим у Црној Гори и у некем деловима данашње Репубилке Српске, а свака четничка група је имала свог вођу који је радио шта је хтео и није одговарао никоме а понајмање Недићу а историја је забележила и маскирање партизана у четнике који нападају цивиле и немце!

Citat
Moji su ing-ovi (raznih struka ) zadnje, pa tri generacije , a deda mi je radio kao rukovodioc/projektant na delovima kanala DTD (nije bilo za vreme kralja nego mnogo kasnije ). Kanal DTD je ono što sprečava Dunav da ti poplavi kuću, Sremac,ako nisi znao.
Супер што су ти сви ингови, али видим да ти ниси ни близу инг јер да јеси не би лупао да ми кућу брани канал ДТД или било коме, наиме најјачи фактор контроле нивоа Дунава је ХЕ Ђердап а не ти канали и каналчићи које сте ви савесни "војвођани" запустили па сад не може ни кану да прође јер сте у канале бацали своје ђубре и шут! А и тај канал је био надограђена верзија онога што су аустријанци давно већ почели да праве!И то сте упропастили сами, није вам сигурно Београд или Ниш!!!
Citat
A o poljoprivredi, reako sam ti, otac mi je ing  poljoprivrede, tako da znam kakvu lovu to može da donese.
Tu tebi sledi 1 i to za kraj godine.
Ја нисам рекао да не може да донесе лову!Па Србија је вазда била пољопривредна земља па су другови комунисти нас убеђивали да се оканемо орања него да правимо гранате и челик иако немамо ресурса за то!Ја сам рекао да ту "најбољу црницу у Европи" имају и Хрвати и Мађари  4 пута више од Србије па се нису баш овајдили, тако да не видим што ти мислиш да би могао! Па бар земљу не контролише Београд, али не вреди, продајете своју земљу тајкунима па после кукате на Београд... срам те било!
Citat
kad je Vojvodina imala stvarnu autonomiju, napredovala je, a bez nje propada.
Ову фразу вероватно понављате као мантру на састанцима лсдв-а? Ноторна глупост!!!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Najstariji trik je zavadio pa vladaj. Svako vidi koliko je njegove muke manjkalo ali ako ih zablesaviš da misle kako je ta muka otišla drugom a ne tebi u džep onda zauvek možeš da manipulišeš.

Sistem sada je slobodno tržište hrane, đubriva i energenata. Može da proda ko hoće, kada hoće i pošto hoće, ili da ne proda. Pošto šećerane zakupljuju hektar zemlje na kojoj organizuju proizvodnju sasvim o svom trošku? I ti mi pričaš o tome kako je seljak siromašan. Seljak je lenji pijani utajivač poreza koji neće da investira u đubrivo, navodnjavanje, da plati kašikar da iz tog kanala izvadi plodni mulj. On samo hoće da kupi mečku i našljema se ko stoka. A zemlju rade najamnici Rumuni i Bugari. Uskoro opet Šiptari jer su ovi otišli dalje.
« Poslednja izmena: 24. Sep 2008, 15:30:06 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Citat
Главное Управление Исправительно-Трудовых Лагерей и колоний,
A gde da ih saljemo, u Deliblatsku pescaru, pa i nije im nesto dalek put  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.