Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taјна статута Војводине  (Pročitano 108956 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Citat
2. pogledaj mesto gde se to vec desilo (hint: Kosovo)
Sistem zadivljujes me koliko grama mozga nemas:
1. Koje je vecinsko stanovnistvo Kosova i koje su nacionalne pripadnosti? Uzmi podatke iz 80ih posto je tada bilo vise Srba...
2. Kojim se sluzbenim jezikom govori u 80% opstina u Vojvodini a koji u KIM? Opet uzmi podatke iz 80ih.....
3. O kakvim se parama ovde prica i izvlacenju iz dzepa po pitanju KIM kad Siptari 50 godina nisu placali porez drzavi u kojoj se nalaze? Koliko je bolja finansijska situacija na KIM posle proglasene nezavisnosti? (ne racunaju se Haradinaj Taci i narko mafija)
4. Sta je pojam "Vojvodjanin"? Nacionalna pripadnost ili geografsko boraviste?
5. Ko je gradio famozni NIS, i 90 procenata drzavnih fabrika u Vojvodini? Ciji je to kapital?
6. Da li kupovanje medvedica ima svrhu ako ne znas da li je devojka sponzorusa?

Tako da ta tvoja paralela sa Kosovom je blago receno nerazumna. Meni je jasno sta vi separatisti hocete, ali mi nije jasno da poredis slucaj Vojvodine i Kosova........
« Poslednja izmena: 23. Sep 2008, 18:04:42 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Данас су чести захтеви носиоца сепаратистичке политике за Војводином – Републиком. Чак ни појмовно ови захтеви нису у добрим везама са здрвом памећу, јер: Војводина је појам монархистичког принципа. То је земља војводе, а у овом случају, видели смо то на примерима, Српског војводе. Тражити данас Војводину –Републику, исто је што и тражити републику – краљевину, републику – кнежевину, републику – царевину. У Европи данас постоје „Војводине“: једна је, примера ради, суверена: Војводство Луксембург, друга је, несуверена Војводство Велс. Усоталом, и Херцеговина је Војводина, па да ли Срби у Источној Херцеговини траже аутономију од Републике Српске? Или можда католички живаљ у западној Херцеговини тежи аутономији у односу на Хрватску, или жели да јој се прикључи без остатка? Или тражи аутономију (отцепљење) у тзв. Федерацији БХ, јер ту земљу не сматра својом? Да су Срби на Сабору у Карловцима, 1848, хтели Републику, назвали би је Српска Република, или Република Српска, а не Република Војводовина. Не, они су своју територију назвали Српска Војводовина. Да је цар Фрања Јосиф хтео да административно територијална јединица, коју је прокламовао 1849. године, буде република, назвао би је Република Србија и Тамишки Банат, а не Војводство Република и Тамишки Банат. Међутим, он је прогласио Војводство Србију и Тамишки Банат. За разлику од биолошке и духовне деце југословенских комуниста, брозових фанова, ни Срби у Карловцима, ни Фрања Јосиф, нису имали хаос у главама

"истина о Војводини"
« Poslednja izmena: 23. Sep 2008, 18:05:47 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Данас су чести захтеви носиоца сепаратистичке политике за Војводином – Републиком. Чак ни појмовно ови захтеви нису у добрим везама са здрвом памећу, јер: Војводина је појам монархистичког принципа. То је земља војводе, а у овом случају, видели смо то на примерима, Српског војводе. Тражити данас Војводину –Републику, исто је што и тражити републику – краљевину, републику – кнежевину, републику – царевину. У Европи данас постоје „Војводине“: једна је, примера ради, суверена: Војводство Луксембург, друга је, несуверена Војводство Велс. Усоталом, и Херцеговина је Војводина, па да ли Срби у Источној Херцеговини траже аутономију од Републике Српске? Или можда католички живаљ у западној Херцеговини тежи аутономији у односу на Хрватску, или жели да јој се прикључи без остатка? Или тражи аутономију (отцепљење) у тзв. Федерацији БХ, јер ту земљу не сматра својом? Да су Срби на Сабору у Карловцима, 1848, хтели Републику, назвали би је Српска Република, или Република Српска, а не Република Војводовина. Не, они су своју територију назвали Српска Војводовина. Да је цар Фрања Јосиф хтео да административно територијална јединица, коју је прокламовао 1849. године, буде република, назвао би је Република Србија и Тамишки Банат, а не Војводство Република и Тамишки Банат. Међутим, он је прогласио Војводство Србију и Тамишки Банат. За разлику од биолошке и духовне деце југословенских комуниста, брозових фанова, ни Срби у Карловцима, ни Фрања Јосиф, нису имали хаос у главама

"истина о Војводини"

nego što si ti tako emotivan kad je vojvodina u pitanju???još samo u vojvdini zive oni pravi srbi, čistokrvni, srbi iz 7 vjeka Wink
« Poslednja izmena: 23. Sep 2008, 18:52:18 od moralles »
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E

"истина о Војводини"

nego što si ti tako emotivan kad je vojvodina u pitanju???još samo u vojvdini zive oni pravi srbi, čistokrvni, srbi iz 7 vjeka Wink
sta cemo mi koji nismo iz Vojvodine takozvani "lazni" Srbi da radimo ja ne znam! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
sta cemo mi koji nismo iz Vojvodine takozvani "lazni" Srbi da radimo ja ne znam! Smile
Da vas morales preobrati u muje  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
2. pogledaj mesto gde se to vec desilo (hint: Kosovo)
Sistem zadivljujes me koliko grama mozga nemas:
1. Koje je vecinsko stanovnistvo Kosova i koje su nacionalne pripadnosti? Uzmi podatke iz 80ih posto je tada bilo vise Srba...
2. Kojim se sluzbenim jezikom govori u 80% opstina u Vojvodini a koji u KIM? Opet uzmi podatke iz 80ih.....
3. O kakvim se parama ovde prica i izvlacenju iz dzepa po pitanju KIM kad Siptari 50 godina nisu placali porez drzavi u kojoj se nalaze? Koliko je bolja finansijska situacija na KIM posle proglasene nezavisnosti? (ne racunaju se Haradinaj Taci i narko mafija)
4. Sta je pojam "Vojvodjanin"? Nacionalna pripadnost ili geografsko boraviste?
5. Ko je gradio famozni NIS, i 90 procenata drzavnih fabrika u Vojvodini? Ciji je to kapital?
6. Da li kupovanje medvedica ima svrhu ako ne znas da li je devojka sponzorusa?

Tako da ta tvoja paralela sa Kosovom je blago receno nerazumna. Meni je jasno sta vi separatisti hocete, ali mi nije jasno da poredis slucaj Vojvodine i Kosova........

1.  Trenutno vecinsko stanovnistvo su Albanci, to su postigli prvo otkupom imovine ljudi koji su se preselili kasnije skoro svi u BG i kasnije proterivanjem ( kada je vec vecina Srba otisla) i konacno su postali vladajuca vecina 1999 posle
intervencije NATO-a. Znacajnu ulogu je imao i prirodni prirastaj Albanaca.

Stanje 80-tih i unazad u ovom trenutku nikoga ne interesuje osim nas ovde.

2. Srpski u Vojvodini ,na KiM je sada Albanski ali nisam siguran

3. niko ne spominje to.

4. geografsko boraviste i malo vise od tog, kulturoloske razlike i sl.

5. Vojvodjanski

6. Ima uvek svrhu, to je poklon, tako je i ona Novosadjanka dosla do roza velikog medveda.

Citat

Pravih separatista je u Vojvodini vrlo malo, ljudi koji bi da kontrolisu svoju imovinu i novac sve vise.

Inace ako pogledas opstine na severu Vojvodine, videces da ima dosta njih u kojima
je recimo Madjarsko stanovnistvo vecina. Ziveo sam neko vreme i u NS i tamo pa znam.

@moralles @bambyle je "beogradizovani" sremac.

@bambyle taj forum postoji odavno, jako dugo. Vaskrsni slobu ili prizovi njegov duh da bije.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2008, 19:20:30 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Da vas morales preobrati u muje  Smile Smile

ma nisam ti ja od tog posla  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Sistematicni dzabe si sve ovo pisao. Kakvu paralelu ti izvlacis sa Kosovom to je moja poenta?

Inace stanje 80 je bitno zbog relevantnosti, jer je tada ozbiljno pocelo da se kuva samostalnost, koliko vidim polako mile i Vojvodjanski separatisti na scenu. Sve to tako lepo krece, znate mi ovo kinta, necemo ocemo a na kraju secesija. Dosta je bilo, separatiste saseci u korenu pa posaditi u CZ.

Pod 3. i 5. Jer ti hoces da kazes da je Zastava gradjena parama iskljucivo iz Sumadije?
« Poslednja izmena: 23. Sep 2008, 19:57:37 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
А што си тако емотиван кад је у питању српска земља ... ајде мало иди скупљај петиције за дизање споменика српским краљевима босне!
Ја стварно не знам шта ове потурице траже овде осим да првоцирају!  Smile
Citat
@bambyle taj forum postoji odavno, jako dugo. Vaskrsni slobu ili prizovi njegov duh da bije.
сајт тј. форум је оборен данас после подне, тј. пре 2-3 сата! Мисли о томе, иначе форум постоји само 3 године, а форум војводина кафе постоји много дуже, али тамо долазе нормални људи тј. већина војвођана којима не пада на памет да пишу такве гадости као што пишу они актвисти лсдв-а на својим сепаратистичким форумима!Изме ти форум где 15 активиста пише све теме, имају по 7-8 налога и сами одговарају на своје поруке!Смешни су као и независност војводине и онај обрезанко моралес Smile
Citat
@moralles @bambyle je "beogradizovani" sremac.
а ја би сад требао да доживим ово као увреду или нешто лоше!!!  Smile није теби лако ...
а уосталом боље бити "београдизовани" сремац него "чанкодизован колонаш"!!!
Citat
Za broj 3. Jer ti hoces da kazes da je Zastava gradjena parama iskljucivo iz Sumadije?
одлична компарација! чуј њиховим парама је грађена Војводина! ... ха ха ха, једино што су имали пре унификације са Србијом су аустроугарске касарне и магистрати и канал који су сами затрпали као и железница коју су запустили другови комунисти!Све што ишта вреди данас у Војводини је изграђено за време Краљевине! Није ваљда да другови сепаратисти желе да аустроуграску имовину сад предствае као своју!!!  Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2008, 19:49:54 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
ја тебе не провоцирам, ја ти презентирам релевантне хисторијске чинјенице... а врло добро сјећам твојих ријечи мржнје кад сам се тек учланио на бурек...залажеш се за велику србију, србе све и свуда,гарашанина, васколико сербство и остале фазоне, подржаваш сепаратисте у мојој земљи, а у својој се не залажеш за исто, треба се бит конзистетнтан...војводина је увијек била посебан дио србије, док код нас није, и свако ко признаје и залаже се за независност рс сматра да је сасвим нормално овдје правити државе засноване на систематском и планираном злочину невиђених размјера, што се коси са здравим разумом...

бај д веј онај форум није оборен, још је у функцији, то је слобода писане ријечи Wink

једном је неки ваш политичар реко Smiley ништа више србију није завило у црно од слободне штампе  Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2008, 20:49:30 od moralles »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.