Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Taјна статута Војводине  (Pročitano 109024 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ја сам ту таман изнад БГД-а... и знаш кад ће отцепе овај крај... хе хе... кад Системски постане потпредседник СРС-а и Шешељева десна рука, а можда ни тад...  Smile
« Poslednja izmena: 30. Sep 2008, 22:53:46 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
A sta ce da rade MILION onih koji nece da se otcepe  Smile  malj pa da lomimo ....
« Poslednja izmena: 01. Okt 2008, 02:32:45 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Bojim se da ovde nije pitanje šta ko želi od naroda koji tu živi. Siguran sam da niko od učesnika rata u Bosni nije zaista želeo da prođe kroz onaj pakao. Ovde se radi o interesima stranih sila i činjenici da Srbija više nije u stanju da se efikasno brani, a njena politička elita je uglavnom korumpirana i, odatle, otvorena za saradnju (čitaj: diktat) u tom pravcu. Ako je Mađarska u NATO i EU, za očekivati je da bude nagrađena određenim teritorijalnim ustupcima, na štetu Srbije koju Amerikanci vide kao neprijatelja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Bojim se da ovde nije pitanje šta ko želi od naroda koji tu živi. Siguran sam da niko od učesnika rata u Bosni nije zaista želeo da prođe kroz onaj pakao. Ovde se radi o interesima stranih sila i činjenici da Srbija više nije u stanju da se efikasno brani, a njena politička elita je uglavnom korumpirana i, odatle, otvorena za saradnju (čitaj: diktat) u tom pravcu. Ako je Mađarska u NATO i EU, za očekivati je da bude nagrađena određenim teritorijalnim ustupcima, na štetu Srbije koju Amerikanci vide kao neprijatelja.

Чекај бре, какав босански сценарио, зар ти мислиш да ћу ја да идем да пуцам на Србе?Или на Мађаре које може мало јача кошава да одува колико их пуно има, па они ће изумрети за 20 година из Војводине јер им је морталитет скоро дупло већи од наталитета! Да ли си ти нормалан? Ако дође до икаквог "блицкрига" то може бити само хапшење и извођење пред суд сепаратиста Чанка,Костреша и оне пи%кице Пајтића који не може да прежали што није премијер Србије!Какво црно ратовање Србије против Србије? Чуј босански сценарио!Каквих све лупетања има на овој теми!  Smile
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 211
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia Galaxy S
mogu se kladit da je mnogima izgledalo neverovatno i kad je davno bilo spomenuto otcepljenje Kosova
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
postoje dve velike razlike kod ta dva slucaja Srbi su u Vojvodini vecina i Srbi u Vojvodini imaju vecin natalitet od nacionalnih manjina sto je moras priznati velika razlika ako se pogleda u porednjenju sa Kosmetom!
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Чекај бре, какав босански сценарио, зар ти мислиш да ћу ја да идем да пуцам на Србе?Или на Мађаре које може мало јача кошава да одува колико их пуно има, па они ће изумрети за 20 година из Војводине јер им је морталитет скоро дупло већи од наталитета!

Какво црно ратовање Србије против Србије? Чуј босански сценарио!Каквих све лупетања има на овој теми!  Smile

To је tvoje mišljenje, a ono drugo je moje. Nemačka je, ne tako davno, bila pocepana na Istočnu i Zapadnu, pri čemu niko nije vodio računa o tome šta Nemci o tome misle. O tome govorim kad pominjem interese stranih sila. U staroj Jugoslaviji, niko nije mogao da zamisli da uzme pušku i da puca na komšiju, pa se ipak to desilo. Ja se te stare Jugoslavije pomalo sećam, pa se sećam kakav je bio stav ljudi. Čak se sećam jednog Hrvata, koji je na moje prognoze, isto tako rekao da nisam normalan, pa se čak iznervirao i pitao: "Hoćemo se sad klat?". Ja sam odćutao, jer očito nije razumeo da moje želje i namere nemaju nikakve veze sa mojim predviđanjima o razvoju događaja. Bilo bi dobro da i ovde podvučem tu razliku.

Trenutno u regionu Pribaltika ima nekoliko miliona Rusa koji tamo nemaju nikakva prava, dakle odvojeni su od matice. Slično je bilo i sa Abhazijom i S. Osetijom kada je Staljin došao na vlast. Radi se o real-politici, dakle o činjenici da Vojvodina može lako da bude odvojena od Srbije i pripojena Mađarskoj, bez obzira na to šta Srbi o tome mislili. Pominjanje bosanskog scenarija se odnosi na oštrije oblike pobune, dakle nekakve barikade i sl. kao moguću reakciju srpskog stanovništva na odvajanje Vojvodine od strane marionetske vlasti, što bi za posledicu, po mom mišljenju, imalo oštru reakciju NATO (odnosno, osovine SAD-EU), koji bi to iskoristio kao pretekst za intervenciju i ekspres prisajedinjenje Mađarskoj. Vojne operacije bi, po već uhodanom scenariju, bile praćene etničkim čišćenjem, odnosno proterivanjem većeg dela srpskog stanovništva u centralnu Srbiju, slično kao u Krajini. I u tom smislu sam pomenuo Bosnu kao analogiju, jer su ratne operacije tamo zaustavljene neposredno pre masovnog egzodusa Srba odande. Ako nije bio problem proterati većinsko srpsko stanovništvo iz Krajine, ne bi bio problem proterati ih ni iz Vojvodine, osim ako ne budu mirni i poslušni, odnosno ne prihvate novi, "vojvođanski" identitet, sveže isfabrikovan kao crnogorski jezik u Crnoj Gori.

Kada se ova problematika razmatra, mora se posmatrati u odgovarajućoj perspektivi. Vojvodina Srbima izgleda velika, ali za globalne igrače, to je jako mala regija u oslabljenoj matici. Idealan "plastelin" za moćne i agresivne države...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
jesi to procitao u solji? Smile nek dodju pa cemo da se nosimo Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
postoje dve velike razlike kod ta dva slucaja Srbi su u Vojvodini vecina i Srbi u Vojvodini imaju vecin natalitet od nacionalnih manjina sto je moras priznati velika razlika ako se pogleda u porednjenju sa Kosmetom!

Obim etničkog čišćenja, potreban da se Vojvodina pacifikuje, u okvirima je prihvatljivog za Osovinu SAD-EU. Pogotovo ako se ima u vidu planirana kulturološka transformacija uz izgradnju novog, "vojvođanskog" identiteta. Ubediće deo stanovništva da su oni fuzija austrijske i srpske kulture, ali da su "distinktno različiti i od jednih i od drugih" ili nešto tome slično. Ubediće ih da koriste "srpsku latinicu" i da se po tome razlikuju, da je arhitektura nešto različita (što, ruku na srce, i jeste) i sl. Obavezno će sprovesti program "vraćanja imovine" potomcima Nemaca proteranih posle drugog svetskog rata (kojih nije malo!), a taj program bi marionetske vlasti mogle zloupotrebiti da značajno uvećaju obim povraćaja, uključujući i posede koji nikad nisu bili nemački i t.sl. Šest do deset godina je dovoljno za to... Činjenica da Srbi tamo čine većinu nije tako bitna, kao što nije bitna ni u slučaju Republike Srpske. I tamo su Srbi u većini, pa ih niko nizašta ne pita...

P.S. Kad budu došli, već će biti kasno...
« Poslednja izmena: 01. Okt 2008, 18:51:15 od Coolidge »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
ako vec vracaju imovinu ocu i ja moje Smile onda bih bio vrlo bogat covek  Smile Smile

Ne verujem da ce biti tako a ako bude puska u ruke noz u zube  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.