"...Boze, sta je to bilo u njemu?! Bio je kao neko zvezdano bice koje je dospelo na repu komete i palo na kraj njene staze. Pomislila je: »Zasto ne mogu samo da kazem »nema na cemu«? Osecam se nekako sporom pored njega iako to nije zbog necega sto on chini. To je zbog mene, ne zbog njega...«
Usao je u potok, a zatim se popeo uz drugu obalu. Prosla je kroz most sa plavim ruksakom i stala pored njega, srecna, cudnovato srecna. Ovde je bila energija, neka vrsta moci u nacinu na koji je radio. Nije samo cekao na prirodu, preuzimao ju je nezno, uoblicavajuci je prema svojoj viziji, uklapajuci je u ono shto je video u svom umu.
Pogledala je farmerke koje su se podigle tesno oko njegovih misica na kukovima kada je kleknuo. Kako mu se izbledela kosulja od teksasa izvukla na ledjima, seda kosa presla preko okovratnika...
... ali on je ipak uzeo njenu desnu ruku svojom levom. Lako se naslonio na kredenac ukrstenih nogu, desnom preko leve. Ona je mirovala pored njega, uz sudoperu, gledajuci kroz prozor blizu stola, osecajuci njegove tanke prste oko svoje sake. Nije bilo vetrica, dok je kukuruz rastao..."
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.