Cornix, molim te kazi i meni nesto u vezi sa 5 stepenom. Ja ga nemam, ali sam rak- bik sa jakom 5 kucom, koja pocinje u lavu, medjuutim planete pluton na 18 step. mesec na 13 step i venera na 2 step su u devici, a numeroloski sam 9,5,5, pa jel mogu da prezivim bez 5 step? Sala! Moja prijateljica ima severni mes. cvor retrogradni na 5 step. u strelcu, ali on nije integrisan ni sa jednom planetom ,a ni sa asc ,mc. Njen tip ima 5 step jupitera u skorpiji, i jup. je u sekstilu sa asc (devica asc) i sa merkurom. Sta to znaci? Izvini, komsije i rodbinu nisam stigla da ispitam, kako stoje sa petim stepenom, ali potrudicu se, jer to je od velikog znacaja za odlikase. Trebalo bi da svi petaci budu na broju!? Unapred zahvalna. :flower: :flower: :flower: Postavila sam tri pitanja do sada i niko nece da mi odgovori, a pridrzavala sam se pravila. Znam da niko nije duzan, ali i ja bih nesto da saznam i bas sam tuzna. :cry:
« Poslednja izmena: 23. Mar 2007, 13:07:20 od supercica »
Cornix, pa ti si stigao! Kazi nam nesto novo o 5* stepenu ili moze i staro, kako objasnjavas 5* retrogradnog Jupitera u Skorpiji? Aaspekti Jupitera su sekstil sa Asc (Devica) i Merkurom. Severni mesecev cvor(retrogradan) na 5* Strelca, ali nije aspektovan. Strpljiva sam Cornix! Pozzzzz :D
« Poslednja izmena: 30. Mar 2007, 23:40:09 od supercica »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.