Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: TAJNA KOSMOSA: Crne rupe su prolazi u druge svemire!  (Pročitano 2657 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Није ми јасно шта подразумевају под тим информације.
Ovo je ono sto ja znam, prema staroj teoriji :
Crna rupa je crna zato sto je njena gravitacija toliko jaka da ne dozvoljava svetlosti da se otisne sa nje.  Moja pretpostavka je da se pod gubitkom informacija moze misliti na dve stvari :
- nemogucnost bilo kakvog nosioca informacija (cestica, talas) da napusti crnu rupu.
- gubitak informacija usled singulariteta. Sve u crnoj rupi ce pretrpeti odredjene promene, ali zbog beskonacno velike gravitacije, ne mozemo odrediti kakve su to promene, samim tim ne mozemo vrsiti rekonstrukciju informacija.

Izvini, samo ću malo da te ispravim: što se tiče prodiranja svetlosti i velike gravitacije, to je tačno ali, po njima sada, ako se prenose informacije putem crne rupe, one su baš naprotiv nosioci koji mogu da pretrpe promene u toj sredini. A izgleda tu nije kraj priči. Izgleda da "preradjene" ili ne, dospevaju na neka druga mesta.
Živi svet to ne bi mogao da podnese.

Jedino me zbunjuje singularitet koji izgleda zbunjuje i njih jer izgleda nova saznanja potiru stara gde je singularitet nešto "menjao" a sad ispade da ga samo transferzuje.  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 6220
Zato sam i napisao "prema staroj teoriji". Ako nema singulariteta, postoji kontinuitet fizickih zakona, a samim tim i informacija.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Alcatel One Touch
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 6220
Mislio sam da je asto fizika komplikovana, a onda sam snimio kako se lik obukao  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jun 2013, 23:50:44 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
tajna kosmosa  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung i9300
a sta bi trebalo da je sa druge strane crne rupe?
da li bi to moglo da znaci da je big bang zapravo bio prodor informacije iz crne rupe nekog drugog univerzuma u nas Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
ja mislim da crne rupe ne postoje  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Pa vecinom svaka rupa je crna, ili barem tamnija od okoline, samo pogledas ulice i rupe na njima, oma se vidi  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.