Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тадићева историја Србије (уџбеник за 6. разред)  (Pročitano 12594 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
Режим наставља са фалсификовањем историје... Жуто-црвена говна... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Njega muci princ Hari. Veoma vazna stvar za hleb nas nasusni. Ako princ procita ovo, sigurno ce se zamisliti.
Vecita briga (Brozova) oko spoljnjeg neprijatelja, koji nikada, ama bas nikada ne spava.
Neki su dobijali penzije na to. Al bilo nekada, sad se pripoveda.Al nikako da se istisne.
Ipak ja mislim da je vaznije za nasu spoljnu politiku, da li Papa ima obrezan ili neobrezan.
Judeo nacista je mnogo opasniji od malog zvrljivog princa.
А зато ти стално трубиш о шугавим русима. Smile
Јбг. извини,нисам знао разлог.
Кажи,не стиди се. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Alcatel 
Режим наставља са фалсификовањем историје... Жуто-црвена говна... Smile
Kao i svaki režim do sada, kao i svuda i uvek u svetu. Samo znaj istorija se uvek falsifikuje u korist sadašnjeg establišmenta.Iako ja ne vidim šta je u ovim Gambijevim navodima falsifikat. Ako čitate Ćorovića, to je u globalu isto. Još mi niko nije odgovorio da li su Arbanasi na Balkanu bili pre Srba , ili ne? Ako nisu kada su se to doselili i na koje prostore? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Njega muci princ Hari. Veoma vazna stvar za hleb nas nasusni. Ako princ procita ovo, sigurno ce se zamisliti.
Vecita briga (Brozova) oko spoljnjeg neprijatelja, koji nikada, ama bas nikada ne spava.
Neki su dobijali penzije na to. Al bilo nekada, sad se pripoveda.Al nikako da se istisne.
Ipak ja mislim da je vaznije za nasu spoljnu politiku, da li Papa ima obrezan ili neobrezan.
Judeo nacista je mnogo opasniji od malog zvrljivog princa.
А зато ти стално трубиш о шугавим русима. Smile
Јбг. извини,нисам знао разлог.
Кажи,не стиди се. Smile
Rusi jesu sugavi, ali u ovom slucaju nisam nista aludirao na njih.Ti si taj koji vidis neku sliku na netu, pa ako ti se ne svidja, odmah prevedes na zaveru protiv vaskolikog srpstva.
Jutros gledam neku arhivu sa Berlinskog kongresa 1878-e. Kaze da su Rusi bili ti koji su Bosnu dali Austrougarskoj i da pored Bosne su nudili i Srbiju. Tek da malo osvezis pamcenje. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Shkorpi pa i u toku II Svetskog rata, kad su se sastajali sefovi 3 vele sile odlucili su da Srbija pripadne Velikoj Britaniji... Smiley
« Poslednja izmena: 06. Jul 2010, 09:20:51 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Shkorpi pa i u toku II Svetskog rata, kad su se sastajali sefovi 3 vele sile odlucili su da Srbija pripadne Velikoj Britaniji... Smiley
Nije tako. Staljin je hteo podelu, jer je shvatio da Srbi i Hrvati ne mogu zajedno.Cak je bio i protiv toga da se skine monarhija. Bila je predvidjena podela na rusku i britansku interesnu zonu.
Tito ih je sve izdriblao, jer je Staljinu obecao komunisticku vernost cele Jugoslavije a Cherchilu vise stranacke izbore.
Kada je doslo do stvarne situacije, on je napustio tavarsitcha Hazjajina i presao Cherchilu. Jes da on nije vise bio premijer, ali je dobio ogromne pare za to.Shvatio je da ga samo zapad moze odrzati, jer bi ga Staljin skinuo za cas. Bilo je mnogo visokih srpskih funkcionera koji su prirasli srcu Velikom Hazajajinu. Tu je prvenstveno Rankovic, pa Zujic Crni (Kustin Popara iz Undergrounda), pa Colakovic, Dapcevici pa cak i Djido da ne govorim o vojnom kadru: Arsa Jovanovic. Staljin je samo vrebao momenat da ga hakne.
« Poslednja izmena: 06. Jul 2010, 10:58:54 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Alcatel 
Izgleda da je Tito vladao svetom?Interesantna teza.bar da je bio Srbin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Ideja srptvo-hrvatsva je bila propala zauvek sa stvaranjem NDH. To samo srpski partizanski pljackasi su silovali jer su mogli da ubijaju i pljackaju do mile volje.Kako moze biti bratstvo i jedinstvo kad je on rebi i ti njemu pobio celu porodicu. To je na desetine hiljada, ne jedna.
Devedesete nije bio nikakav gradjanski, medjunacionalni ili tome slicno rat. To je bio nasatavak pljacke od 45-e.
Samo se iz Srbije iselilo milion stanovnika, a mesto su zauzele horde izbezumljenih idiota, ispuzanih ispod kamena, koji masu srpstvom i razvlace srpsku istoriju po blatu sve u nadi da ce im neko nesto dati ili nesto opljackati.
Sada ce malo posta, malo zesceg jer ce morati grbacha da se savije a kurati Rus nikako da dodje.
Dosao je u stvari da pljacka idiote i dobro sto to radi.
I dalje sve sto izrasta pametno odlazi. Cak je i medijska propaganda propala, pa se sada izmisljaju farme za muzu krava za takozvane poznate licnosti.I to se televizijski prenosi.Lagano ali tesko se gradjanstvo osvescava, sta je sve bilo. Cela istocna Evropa jos prolazi kroz tu traumu, jer su imali i povracaj imovine, koji ne gine i pisanje stvarne istorije.Konflikt je ostao izrazen samo u Srbiji. Oni sto su opljackali 45-e sada se boje i da im drzava ne vrati gazdama a i od novih ispuzalih primitivaca koji samo merkaju da opljackaju.
Odavno je receno da Srbija vise ne postoji, ali niko da razume.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Dobro, ako je iko kompetentan da govori o istinitosti udžbenika iz istorije, to je svakako Shkorpion. Ipak je on sve to video svojim očima
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Dobro, ako je iko kompetentan da govori o istinitosti udžbenika iz istorije, to je svakako Shkorpion. Ipak je on sve to video svojim očima
Zasto ja? ja nisam drzao udzbenik iz Istorije ne znam od kad? Od vremena stare Jugoslavije.
Ne vredi ga ni otvarati cim su komunisti jos na vlast. Oni je i dalje pakuju kako im odgovara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.