Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тадићев режим хапси и приводи форумаше  (Pročitano 19744 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vidimo da radikalski faktor radi cudo jedno ima ih na svakom forumu najmaje po 10 ne mozes da dodjes i da se objasnis sa ludacima
Rano si počeo da ljude nazivaš ludacima! Smile Sigurno da ima ljudi čije su simpatije okrenute pomenutoj stranci,ali nisu ovde svi radikali samo zato što misle suprotno od "zvanično ukalupljene misaone šeme". Polako,nije baš sve tako kako ti rezonuješ.Nemoj biti poput pojedinaca na ovom forumu koji krajnje zlonamerno i glupavo razvrstavaju ljude,samo zato što drugačije misle! Ako ne potvrđuješ "g. Tadića i kompaniju" odmah si radikal! Krajnje glupavo i neozbiljno! Pozdrav! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Sami se otkrivaju nisam ja kriv, nisma ni za Tadica ni Nikolica protiv sam razvrstavanja Srba na demokrate i nedemokrate, to postoji samo kod nas, ali me ljudksa glupost i neznanje nerviraju jer iz tudjih usta goovre ono sto ne misle, pa ovde ispadaju takvi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Qtek 小米
vidimo da radikalski faktor radi cudo jedno ima ih na svakom forumu najmaje po 10 ne mozes da dodjes i da se objasnis sa ludacima
Провалио си ме друже, ја сам овде једини националиста и имам 10 налога, па се негде представљам као радикал, а негде само као српски националиста.
Ал' тићу молим те.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Smesan si kao i ova slika dole
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Dolazi vreme gledaces tu sliku ali na tv.
A tad ces shvatiti koliko si pogresio.
IP sačuvana
social share
One cigarette costs 2 minutes of your life.
One bottle of beer costs 4 minutes of your life.
One working day costs 8 hours of your life.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7;M
ne brate,oni su u fazonu da otcepe vojvodinu jer im je tako "bolje",a to znaci da kada Srbija ima poroblema oni bi da pobegnu tj. da budu vojvodjani i jednostavno nemaju nacionalnu svest jer im je zapad isprao mozak.A kad se bude sve vratilo na mesto jednog dana, opet ce zeleti da se vrate u zagrljaj Srbije bez koje ne bi preziveli ni godinu.
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
ne brate,oni su u fazonu da otcepe vojvodinu jer im je tako "bolje",a to znaci da kada Srbija ima poroblema oni bi da pobegnu tj. da budu vojvodjani i jednostavno nemaju nacionalnu svest jer im je zapad isprao mozak.A kad se bude sve vratilo na mesto jednog dana, opet ce zeleti da se vrate u zagrljaj Srbije bez koje ne bi preziveli ni godinu.

Nemam pojma koliko godina imaš, ali tvoje razmišljanje je totalno iracionalno.
Prvo, mi iz Vojvodine imamo i te kako izraženu nacionalnu svest (pričam o Srbima), jer živimo sa 26 nacionalnih manjina, te stoga čuvamo svoju tradiciju da je nebi katoličanstvo progutalo.
Drugo, zašto bi zapad isprao mozak baš Vojvođanima, a ne npr. Šumadincima? Glupost bez ikakve osnove.
Treće, Vojvodina može bez Srbije, ali bi Srbiji Vojvodina i te kako nedostajala (hleb ne raste u Merkatoru, niti se svinje gaje u Tempu ili Idei). Nisam autonomaš, ali mi je dosta toga da nas cela Srbija muze, a mi od centra, tačnije Beograda nemamo ništa. Samo dajemo, a ne dobijamo ništa zauzvrat.
Sličan slučaj kao sa Slovenijom...brate, do.izdelo im je da daju delove svog ličnog dohotka Kosovu.
Tako su i Vojvođani kivni na beogradski pašaluk, koji nas sisa najviše.
Jesam za decentralizaciju, ali ne i za autonomiju. Ja sam Srpkinja koja živi u Srbiji, u pokrajini Vojvodini.
I za kraj...nemaš ti pojma šta je Vojvodina.
Vojvodina nije Novi Sad, Vojvodina nije Čanak...Vojvodina su ti paori, salaši, njive, bašte...sve ono čime vas hranimo.
U svom postu si napravio "malu" grešku. Ako ga ponovo pažljivo pročitaš, skontaćeš da si napisao da se Vojvođani ne odriču Srbije, već Srbija Vojvodine Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
hleb ne raste u Merkatoru, niti se svinje gaje u Tempu ili Idei
Ali za to rastu majmuni koji dozvoljavju da nam Merkatori i slicne ustanove postaju jedino mesto gde možemo da kupujemo naše a strano !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ja sam uvek govorio da ima "forumasa" zrelih za jedan lep informativni razgovor.  Smile
Nesto mi tu nije ok, sve vise i vise ribice (zene) "ometaju" i "prete"  Smile Smile Pa sta je ovo ljudi?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ja sam uvek govorio da ima "forumasa" zrelih za jedan lep informativni razgovor.
Imaćemo to u vidu kada dođe vreme! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.326 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.