Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тадићев режим хапси и приводи форумаше  (Pročitano 19814 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Znači imam tvoju dozvolu,ako mi se pruži prilika u životu,da te iz "ekonomskih razloga" sjeb** i ti se nećeš ljutiti,jer je to "sasvim normalno",kako ti kažeš!?

Ne radi se tu o odnosu između pojedinaca nego između država.

Demokratija ne postoji ! Ja govorim o ovome sto radi Tadicev rezim , hapsi i batina nesitomisljenike, obican narod i decu a tek da ne govorim o politicarama ma bilo kojoj partiji oni pripadali. Zbog takvog neceg u toj tkzv. Evropi ispali bi ogromni problemi. Neistomisljenici mogu da razgovarju , da se prepucavaju , primeniti silu protiv neistomisljenika na takakv nacin to je vec strasno, to sto radi Tadicav rezim je treor!

To je Slobo radio, nešto si pomešala
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Stvari nisu tako jednostavne, kako vam serviraju u Centralnom komitetu SRS-a. To poredjenje ne pije voshu, jer se ne moze pojedinac poistovetiti sa drzavom, ali to je za CK SRS-a visha matematika (ruske zbirke zadataka   ).
Sad sam i radikal? Smile Ko čini državu,ako ne pojedinci,pica-majstore? Kakva je razlika u prevari i sjebav*** pojedinca ili države? Zar posledicu nepravdu neke jače zemlje prema slabijoj ne doživljavaju prvenstveno pojedinci iz običog naroda(pošto ovi gore nikad "ne jedu kačamak" i nikad se njima ništa ne obije o glavu!)? Zar princip nije isti kao i bolne posledice? Ali teško je tebi to da razumeš a shvatljivo i zašto.Kako si formulisao post tako sam ti i odgovorio,ali ti ni to nisi u stanju da shvatiš! Zar nisu ovo tvoje reči:"Zivite u nekim bajkama, gde vlada postenje i zakon. Ljudi, otreznite se. Ekonomija vlada svetom, a ne pravda"? Tvoj post dovoljno jasan svima,samo ne tebi! Pozdrav,kako ono ti lupi,iz CK SRS-a...Bože,svašta! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jesi ti neki filozof?  Smile Onaj fazon, sedim u 'ladu ispod tresnje i divanim sam sa sobom  Smile Postedi me.
Ja se upljuvao da vam razgranicim realnost i fikciju, ali ne ide to meni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Jesi ti neki filozof?   Onaj fazon, sedim u 'ladu ispod tresnje i divanim sam sa sobom   Postedi me.
Filosof jesam i to nije valjda ništa pogrdno? Čim se tvoje "razgraničavanje" "realnosti i fikcije",primarno filosofskih pojmova(a ti se baš nešto ne snalaziš u filosofiji,pa je valjda i iz tih razloga ne voliš!),završava "upljuvavanjem",to je znak da ne pokušavaš da iste i objasniš!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Jesi ti neki filozof?   Onaj fazon, sedim u 'ladu ispod tresnje i divanim sam sa sobom   Postedi me.
Filosof jesam i to nije valjda ništa pogrdno? Čim se tvoje "razgraničavanje" "realnosti i fikcije",primarno filosofskih pojmova(a ti se baš nešto ne snalaziš u filosofiji,pa je valjda i iz tih razloga ne voliš!),završava "upljuvavanjem",to je znak da ne pokušavaš da iste i objasniš!

ti ne živiš u stvarnom svetu. U svetu u kome treba zaraditi, platiit račune i slično. Tako da to ne možeš da shvatiš.
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
ti ne živiš u stvarnom svetu. U svetu u kome treba zaraditi, platiit račune i slično. Tako da to ne možeš da shvatiš.
Stvarno? A kako ti to znaš,majke ti?! Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 22:31:47 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Kako ti to znaš,majke ti?! Smile

Pa lepo, deo tvojih izolacionističkih ideja to govore. Stalno pominješ nekakvu duhovnost i sl. a ne zanima te uopšte kako će ljudima u Srbiji proći dani na zemlji.
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Citat
Pa lepo, deo tvojih izolacionističkih ideja to govore. Stalno pominješ nekakvu duhovnost i sl. a ne zanima te uopšte kako će ljudima u Srbiji proći dani na zemlji.
Ne, pogresno si shvatio, covek ne radi za rigips  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Što je nekome nebitno,drugom je bitno i ne mislim samo ja tako,to ti je valjda do sad koliko si vremena proveo na ovom forumu,postalo jasno? Ljudi razno doživljavaju stvarnost i imaju različite poglede na nju i nije lepo "ovaj i ovakav" stav proglašavati za "bezuman"...to svaki iole pametan čovek dobro zna!
 Voleo bih samo da te nikad u životu delić mog života,obaveza,stradanja,borbe i muke za parče hleba ne snađe!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Što je nekome nebitno,drugom je bitno i ne mislim samo ja tako,to ti je valjda do sad koliko si vremena proveo na ovom forumu,postalo jasno? Ljudi razno doživljavaju stvarnost i imaju različite poglede na nju i nije lepo "ovaj i ovakav" stav proglašavati za "bezuman"...to svaki iole pametan čovek dobro zna!
 Voleo bih samo da te nikad u životu delić mog života,obaveza,stradanja,borbe i muke za parče hleba ne snađe!

Pa vidiš , ja sam materijalista i znam da posle ovoga jednog života ne postoji više ništa. Tako da vreme koje imamo treba maksimalno iskoristiti.
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.