Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тадићев режим хапси и приводи форумаше  (Pročitano 19821 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Hapšenja zbog pretnji smrću Gordonu Braunu i Toniju Bleru
Autor: Blic online, Rojters | 22.08.2008. - 22:47

Tri muškarca su uhapšena u severnoj Engleskoj u sklopu istrage o pretnjama smrću britanskom premijeru Gordonu Braunu i njegovom prethodniku Toniju Bleru, saznaje BBC.

Prema izveštajima dvojica osumnjičenih su uhapšeni na mančesterskom aerodromu pred poletanje aviona, kojim je trebalo da odu u Finsku, dok je treća osoba uhapšena u istom regionu.
Policija Lankašira je potvrdila hapšenja i saopštila da je sve u skladu sa antiterorističkim zakonima, ali nije htela da otkriva više detalja.
"Istraga o trojici muškaraca uhapšenih 14. avgusta i dalje traje. Oni su u pritvoru, a mi nismo u poziciji da komentarišemo", rekao je portparol policije.

Braunova portparolka je novinarima rekla da je politika Dauning strita da ne komentariše ovakve slučajeve.

Izvor BBC u policiji tvrdi da je istraga pokrenuta nakon nekoliko poruka na islamističkim sajtovima, u kojima se preti samoubilačkim napadima na Brauna i Blera ukoliko se britanske trupe ne povuku iz Iraka i Avganistana.
Poruke su se pojavile na sajtu www.alekhlaas.net, koji sadrži brojne poruke militanata, ekstremista i koji posećuje više od 17 miliona ljudi.
Rojtersov izvor tvrdi da se u januaru, kada su poruke otkrivene, na njih gledalo kao na "tipičnu pozadinsku buku militanata".

Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Naravno da je normalno da se ljudi koji prete predsedniku ili funkcionerima preti smrću, uhapse...mada se za Blera ne bih molila Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
Gambino, nije ni moje poznavanje srpskog nacionalizma počelo sa SRS-om, iako sam verovatno mlađa od tebe, ali nebitno.
Dok su nas više od deceniju dogmatično učili da je suverenitet i teritorijalni integritet svetinja koja se mora braniti krvlju ako treba, novi naraštaji su porasli, zadojeni novotalasnim, probuđenim nacionalne svestima, religioznostima i vraćanju svemu tradicijskom, gde nije greh ubiti svakog ko takne svetu Srpsku zemlju.
Kosovo je otpisano, evo, ja živim u Vojvodini, u Subotici, gde je većinsko stanovništvo mađarske nacionalnosti, i ovo i jeste bila Ugarska zemlja. Lako se može očekivati novi Gazimestan na severu, jer je tenzija prejaka. I šta je ostalo od Srbije u tom slučaju.
Ali nije za to Tadić kriv, krivi su oni koji su zarad sopstvenih ludih ideala i materijalnog interesa, razdorili zemlju koja je nekad bila gotovo utopija.
Ја нисам никада био опијен Слобином визијом 'национализма', био сам његов жестоки противник, а ти замисли какви су издајници дошли после њега када сам му све опростио.
Ја сам се са идеологијом српског национализма упознао кроз деловање СПО.
Милошевић је крив за губитак РСК.
Тадић је за сада крив за губитак КиМ и Ц.Г. (као наследик губитничке политике З.Ђ).
Какво црно достојанство може донети човек који у условима мира изгуби две српске територије, а притом се представља као пријатељ истих људи који нам отимају те територије.
Зато је Тадић невиђени издајник.

Citat
Naravno da je normalno da se ljudi koji prete predsedniku ili funkcionerima preti smrću, uhapse...mada se za Blera ne bih molila
А што није убио ухапшен крмак Чанак ?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Izdajnik...to mi vuče na večeru pred boj na Gazimestanu...
Čvarak, zaštićen je kao panda, nacionalne manjine, prava, ovo-ono, tako ti je to u Vojvodini. On jasno stavlja do znanja ljudima da želi autonomiju, ali tu nema sreće sa Tadićem, jer upravo zbog Kosova i CG neće dozvoliti tako nešto.
Ipak, Tadić je taj krst nasledio od onog, a i onog pre njega.
Nisam bila ljubitelj Đinđićeve pojave, ali da je on živ, mislim da bi sve ovo sada drugačije, tačnije bolje izgledalo. U svakom slučaju se ne bi vratili na staru dobru podelu: nacionalne izdajnike i strane plaćenike vs. patriote radikalno, nacionalistički orijentisani.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 476
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Nevolim da se raspravljam ali ti si stvarno mlad i da si tvoje zvezdane trenutke zivota dozive na nekom stadionu kada ste se urokali i prebili nekog jadnika(10:1 mislim fer odnos snaga) da bi sada mogao da vices koje izdajnik ko je izgubi koju teritoriju i koje kakva domaca zivotinja! Budi hrbar bar jednom u zivotu i nesto uradi sam na primer javno strjkuj gladju. Cucete vec neko bices i na novinama sigurno! Nemojte da lomite izloge zavrsite fakultete pa politicki se angazujte pa nas onda tako mladi povedite u konacnu pobedu! Ako mnogo ucite mozdacemo napraviti i nuklearku a onda su najeb..svi nasi protivnici!
IP sačuvana
social share
Tetis
Edit by ziledin: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
mob
Qtek 小米
Ако погледамо само подршку бирачког тела, Тадић је много успешнији од Ђинђића.
Е сад колико удела у томе има његова смрт .. не знам.

tetis
Замисли професору историје да кажеш ''знаш, ти се ниси ни родио када је Карађорђе дизао устанке, па немаш права да ми сад причаш те приче и бајке''.

Ако се за време твог мандата деси нешто лоше ти си вероватно крив.
Али да се то десило на почетку твог мандата, па ајде ... али после 8 година твоје владавине, па ти си дебело крив, шта си радио тих 8 година, да макар ублажиш тај губитак ... ништа.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia N70

Тадић је за сада крив за губитак КиМ и Ц.Г. (као наследик губитничке политике З.Ђ).

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Gambino, nije ni moje poznavanje srpskog nacionalizma počelo sa SRS-om, iako sam verovatno mlađa od tebe, ali nebitno.
Dok su nas više od deceniju dogmatično učili da je suverenitet i teritorijalni integritet svetinja koja se mora braniti krvlju ako treba, novi naraštaji su porasli, zadojeni novotalasnim, probuđenim nacionalne svestima, religioznostima i vraćanju svemu tradicijskom, gde nije greh ubiti svakog ko takne svetu Srpsku zemlju.
Kosovo je otpisano, evo, ja živim u Vojvodini, u Subotici, gde je većinsko stanovništvo mađarske nacionalnosti, i ovo i jeste bila Ugarska zemlja. Lako se može očekivati novi Gazimestan na severu, jer je tenzija prejaka. I šta je ostalo od Srbije u tom slučaju.
Ali nije za to Tadić kriv, krivi su oni koji su zarad sopstvenih ludih ideala i materijalnog interesa, razdorili zemlju koja je nekad bila gotovo utopija.
Ја нисам никада био опијен Слобином визијом 'национализма', био сам његов жестоки противник, а ти замисли какви су издајници дошли после њега када сам му све опростио.
Ја сам се са идеологијом српског национализма упознао кроз деловање СПО.
Милошевић је крив за губитак РСК.
Какво црно достојанство може донети човек који у условима мира изгуби две српске територије, а притом се представља као пријатељ истих људи који нам отимају те територије.
Зато је Тадић невиђени издајник.

Gambi tu foru koju ste vi radikalni smislili su provalili. Znaš nije vam uspelo da okrivite Tadića za gubitak Kosova.
Da su radikalni na vlasti, isto bi bilo, samo uz par desetina hiljada mrtvih više.

Ali niko više nije lud da i u stvarnosti gine za radikalske ideje.

Puno izmišljate, pokušavate da stvorite neku atmosferu histerije ili linča, ali ne pali.
Hm, radikali, jedino bi terorom mogli da vladaju, i to jako jako kratko
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
mob
Qtek 小米
Мени се свиђа кад појединци кажу ''Ђинђић би сачувао Космет''. Smile
Можда су у прави, значи могло је да се сачува (ако је он могао онда је могао свако), али Тадић није хтео да сачува Космет.

Citat
i vi judeo-liberali cete morati da odete .pomiri se s tom chinjenicom ...
Чекај само да наљуте медведа.

Citat
Gambi tu foru koju ste vi radikalni smislili su provalili. Znaš nije vam uspelo da okrivite Tadića za gubitak Kosova.
Da su radikalni na vlasti, isto bi bilo, samo uz par desetina hiljada mrtvih više.

Ali niko više nije lud da i u stvarnosti gine za radikalske ideje.

Puno izmišljate, pokušavate da stvorite neku atmosferu histerije ili linča, ali ne pali.
Hm, radikali, jedino bi terorom mogli da vladaju, i to jako jako kratko
То је као кад би ја теби рекао ''знаш брате и ти би изгубио РСК, да си био на Слобином месту, само што би се ти куробецао па би изгинуло још више Срба''. Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 476
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Razumem ja tebe razumi i ti mene Gambino! Sta je iko moga da uradi neko ko god bio na vlasti? Da posalje 1000000 vojnika sa kalasnjikovima sa dotrajalim raketnim sistemima ako ih imamo sa neispravnim avionima sa 1500 polu ispravnih tenkova! Pa znas sta bi bilo posle toga siptari bi nam setali zene po kalimegdanu a hrvati bi pokrstavali male lale! Svi pisaju po nama jer su nas u zadnjih 50 godina takozvani Srbi prodavali! Znaju to dobro i tvoji i moji i njihovi! Ko god i iz bilo koje stranke ima vise od 50godina bio je deo tog sistema i nazalos taj sistem je jos uvek tu! Njih nikada ni neces videti na tv ili mitingu! Kada god malo krene javi onima preko i odmah dolaze da nas gaze(zadnjih 15godina)
IP sačuvana
social share
Tetis
Edit by ziledin: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.