Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тадићев режим хапси и приводи форумаше  (Pročitano 19717 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Kad je SPS imao mladje biracko telo? A i kod radikala ih mozda danas ima malo vise iz nekog pomodarstva, ipak deca koja dobijaju pravo glasa, a ne znaju mnogo o vremenu kog se ne secaju, traze neke buntovne idole pa kad cuju da su radikali patriote i brane tako svakoga, i neverovatno su dobri i tolerantni, otvoreni za svaku civilizovanu diskusiju Smile odluce se za njih, ali srecom u nedovoljnom broju. Ipak imaju roditelje koji kolko tolko uticu svojim pricama o zivotu kojim smo ziveli kad su vladali komunisti i radikali sa maskom patriotizma.

Ne rugam se ja fizickom izgledu kao prirodnoj pojavi, svako ima pravo da se rodi lep ili ruzan, nego zapustenim i aljkavim ljudima koji su sapun videli u reklami na tv-u!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ne rugam se ja fizickom izgledu kao prirodnoj pojavi, svako ima pravo da se rodi lep ili ruzan, nego zapustenim i aljkavim ljudima koji su sapun videli u reklami na tv-u! 

to si ih ti slikao,pa si osetio ili šta  Smile  Smile
kakvih likova ima,još daje sebi za pravo da soli pamet drugima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Jao sada se vec plasimo , ajde da se plasimo Smile

Neka krenu prvo sa pedofilima i sektama , oni ozbiljno ugrozavaju decu pre svega!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
Kad je SPS imao mladje biracko telo? A i kod radikala ih mozda danas ima malo vise iz nekog pomodarstva, ipak deca koja dobijaju pravo glasa, a ne znaju mnogo o vremenu kog se ne secaju, traze neke buntovne idole pa kad cuju da su radikali patriote i brane tako svakoga, i neverovatno su dobri i tolerantni, otvoreni za svaku civilizovanu diskusiju Smile odluce se za njih, ali srecom u nedovoljnom broju. Ipak imaju roditelje koji kolko tolko uticu svojim pricama o zivotu kojim smo ziveli kad su vladali komunisti i radikali sa maskom patriotizma.

Ne rugam se ja fizickom izgledu kao prirodnoj pojavi, svako ima pravo da se rodi lep ili ruzan, nego zapustenim i aljkavim ljudima koji su sapun videli u reklami na tv-u!  Smile
СПС је имао млађе бирачко тело то су данашњи пензионери, тачније то је оно што је остало од тог великог бирачког корпуса.
Наравно да немају младе присталице, рекао сам млађе и односило се на прошло време.
hellraiser sharpshooter, сам себи ускачеш у уста, када тврдиш да су присталице СРС пензионери.
Сам знаш да Србија има мало људи који користе компјутер, а још мање интернет корисника, али добро мало си се кориговао.

Ипак многи не схватају да Радикали нису једини националисти и грдно се варају кад мисле да ће разбијањем једне странке разбити и српски национализам.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                     Добро је што се на форуму појављују и страначки острашћеници који све окрену на политику а чик да неко оде сад на Б Smile или на тзв јавни сервис па крене овакву дискусију баш би волео да ми то неко покаже. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mislis li da se poruke, govor i nacin obracanja ljudi koji se pojavljuju na "javnom servisu" bas toliko razlikuje od "stranackih ostrascenika" ...  Smile
Nisu li upravo ti "stranacki ostrascenici" oni koje gledamo u "utisku nedelje" kako se medjusobno perfidno pljuju i zabadaju nozeve jedni drugima u ledja uz masku demokratije i diplomatije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E

secam se ja odlicno i ratova i sankcija i krize i nemastine i suzavca i pendreka i batinanja i kriminala ali se secam i promena 2000e koje su bile pre 8 godina i koje nisu donele nista bolje ni meni ni mojoj porodici! Smile necu da kazem da zivim gore nego tad ali puko prezivljavanje daleko je od boljeg zivota a 8 godina mog ziva je protraceno od strane demokrata za koje sam ja glasao i doveo na vlast, tada i vise nikada, sve su korupiraniji u puni para dok narod grca za slobu sam znao kakav je bio pa mi nije bilo krivo, ali mi je krivo sto su me prevarili oni kojima sam verovao i ako danas treba da biram pre bih glas dao radikalima nego demokratama ako nista drugo onda iz osvete da ih kazenim za 8 godina pljacke otimacine i nerada Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 779
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
 Smile "...iz dana u dan - sve vise i vise napredujemo...
         ...iz dana u da sve vise i vise napredujemo...
         ...iz dana u da sve vise i vise ..."
 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ausvic , Buhenvald , Treblinka su "Nemacka Industrija Smrti" , a Jasenovac , Jadovno  - "Rucni rad Neovisne Drzave Hrvatske" ..., [b]
A EUropo zdaj...? "Nema alternativu" -  jel`te?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Добро је што се на форуму појављују и страначки острашћеници
Pa gde će? Da sve nas ne interesuje politika bili bi na nekom drugom forumu! Zar očekuješ nekog ko je strastveni ljubitelj horti-kulture da ti postuje na ovom delu foruma? Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia E50
Pa vi jos niste pohapseni od strane Tadicevog gestapo-a... Smile Smile

Cek da urgiram na Crveni telefon....

"Borise...sta se ovo dogadja,obecali smo ljudima progon i hapsenje, a vidi oni josh slobodno pisu???"

Tadic:"Cekaj da pozovem onog Dacica...obeco mi je to da odradi..."

Dacic:"Evo Borise imaj malo razumevanja, nedelja je pa sam se malko opushtio u dzakuzi...sutra je ponedeljak,bice svi pohapseni.."

Tadic:"Ivice, znas da nije zajebancija...ljudi od mene zahtevaju hapsenje i publicitet, a ja kao Predsednik ne bi smeo svoju tiraniju da dovodim u pitanje!!!"

Dacic:"Nemate sto da brinete Predsednice, bice svi pohapseni sutra ranom zorom...sigurno, garantujem ko Ministar!!!"

Tadic:"Eto niko79, cuo si i sam...radim sve sto je u mojoj moci"

"Dobro Borise, kako ti kazes...ljudi samo oce pravu informaciju,ja sam im ovo preneo...pa ti vidi sta ces, ako ljudi ni sutra ne budu pohapseni"

Tadic:"Ako drugi lazu mene, i ja lazem tebe, nemoj sto zameriti"

"Ne Borise...ovo je javno pa svi vide gde su centri moci..."

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.