Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тадић: Србија руски тројански коњ у ЕУ  (Pročitano 23010 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 6230
O kome ti to  Smile ....

Prvo dil , necu da vredjam Engleze ( samo pomalo i sa stilom ) , a ti prekini sa vredjanjem Rusa ( moze pomalo , sa stilom ) .....  Smile

Sto se tice prodaje prirodnih bogatstava i nebrige o buducim generacijama :

U Rusiji je jos pre 10 godina napravljen ,, Fond za buduce generacije ,, , i do sada su se stotine milijardi eura slile u taj fond ,a  iz njega se ne mogu uzimati sredstva za druge potrebe . U taj fond ide svaki dolar od prodaje nafte preko cene od  27 $ po barelu ( trenutno je nafta oko 80 $ pa ti racunaj ) ... sam sistem je ustvari   poboljsan ,, norveski model ,, upravljanja zaradom nastalom prodajom prirodnih resursa zemlje ...  ako ti to nesto kazuje .  Smile
Trebas znati jednu stvar; dal u americi, nemackoj, rusiji, japanu ako kupujes socijalni mir na Putinov nacin i imas plebiscitarnu podrsku, to se uvek zavrsava gulagom. Bez izuzetka. ne zbog toga sto Putin hoce, nego zbog toga sto se vremenom stvara takva banda oko njega da to dovodi do porobljavanja naroda. Stalna trka da se ne cuje, da se ne vidi dovodi do usijanja koje se zavrsava diktaturom. To nije Putin, to su svi na ovome svetu.
A on je tim putem krenuo debelo. ja tamo nisam bio ali video sam na desetine drugih primera kako se to zavrsava. jedan od njih je Sloba. Imali su Staljina, koji dok nije preuzeo vlast sovjetski savez se razvijao brzo i dobro posle gradjanskog rata. A onda je dosla kataklizma celog jednog naroda.
vec je vidjeno to i sa liderima komunistickog bloka i sa svima. To jeste jednostavno evolucija i drugog pravca nema.
A oni su jos u soku od cega cuju da se dogadjalo. Ne mogu da veruju. To je teret cele jedne nacije. isto je i kod nas, nemojmo se zavaravati. Jos pecina ovde radi, ali se polako nova deca, sa novim vrednostima pitaju sta je to bilo?
« Poslednja izmena: 28. Okt 2009, 23:49:00 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Za ta tri meseca? Sta bi trebali Svabe da kazu za par godina "tepiha" po stambenim cetvrtima, cak piloti bombardela nisu mogli da veruju da je neko uopste preziveo sta je ostalo iza njih. I Rusi ne bi trebalo da prodaju gas Svabama kolko su im rasturili zemlju u ratu, gore od termita  
Citaj Sven Hasela i sta je pisao o Svabi i pistaljci. Unisti celu Nemacku, sravni sa zemljom, ostavi nekoliko Svaba i obavezno jednu pistaljku. Oni ce se uvek okrenuti na zvuk pistaljke i slusati sta firer naredi. vrati se za 50 godina i naci ces ponovo svetsku silu.

Sta ne bi trebalo? da im prodaje gas? Pa ruskinje su vec prodate, drugo nemaju. A sta ce komsomolski milioner da vozi? Moskvicha? nemoj biti smesan. I on je covek ciji je tata potkazivao komsiju da bi mu jebo zenu.
I on voli mecku sa sitnim djindjuvama.I njemu oci zasijaju na stilski namestaj od ruskog drveta.
Ne zna on da je rusko. On leze u namestaj stila nekog Siegfrida ili neke Brunhilde.
Sta se bre zavaravas pecinskim skolama? To je to.
Ne jebe on ruskinju, nego rasnu svabicu ili norvezanku koja trazi vilu na Kapriju da joj oseti miris p*cke.
nema on drugo da proda do soptveno prirodno bogastvo, koje pripada sledecim generacijama.
Debilne misli, niske strasti, pomodarstvo a tata mu brisao bulju prstima i ispisivao parole u slvu Lenjina.

Sta se bre zavaravate i koga zavaravate?

O kome ti to  Smile ....

Prvo dil , necu da vredjam Engleze ( samo pomalo i sa stilom ) , a ti prekini sa vredjanjem Rusa ( moze pomalo , sa stilom ) .....  Smile

Sto se tice prodaje prirodnih bogatstava i nebrige o buducim generacijama :

U Rusiji je jos pre 10 godina napravljen ,, Fond za buduce generacije ,, , i do sada su se stotine milijardi eura slile u taj fond ,a  iz njega se ne mogu uzimati sredstva za druge potrebe . U taj fond ide svaki dolar od prodaje nafte preko cene od  27 $ po barelu ( trenutno je nafta oko 80 $ pa ti racunaj ) ... sam sistem je ustvari   poboljsan ,, norveski model ,, upravljanja zaradom nastalom prodajom prirodnih resursa zemlje ...  ako ti to nesto kazuje .  Smile

I Sloba je pričao o "švedskom standardu"  Smile i ličio na Putina na početku (nekima), a onda, pa znamo
šta je bilo.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2009, 00:21:51 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k530i
Citaj Sven Hasela i sta je pisao o Svabi i pistaljci.

Ахаха,добро је,већ сам мислио да сам једини читао тог лика  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 6230

I Sloba je pričao o "švedskom standardu"  Smile i ličio na Putina na početku (nekima), a onda, pa znamo
šta je bilo.
nema dileme, kad se okruze timovi lopina, snaha, necaka, ujaka, mafije, fukara pa kad sistematski pocnu d alazu, daju lazne izvestaje, onda sledi borba da do njega ne stigne nista. represija i sve ostalo.
Ljudi traze neku pravdu, pobiju ih pa daju izvestaj: pobuna protiv vlasti. Pocnu zastite da rade, konrtole sta mu stize kao izvestaj, podmetanja itd. Sve to dovodi do strasnog konflikta u drustvu a on kao causesku: ne moze se nacuditi da je naord nezadovolajn kad mu na svakom koraku klicu. Smile Smile Smile
A Putin se vidi da to zeli. Cim je stavio marionetu koju ce opet da zameni, samo da izigra legalitet.
Pa nisu ni trebali da stave dva mandata. Neka stave dozivotno bato. Nek im se brze najebe majke.

Citaj Sven Hasela i sta je pisao o Svabi i pistaljci.

Ахаха,добро је,већ сам мислио да сам једини читао тог лика  Smile
Ima 26 romana, sve sam ih procitao. opisi drugog rata do jaja. Danac je fenomenalan lik.
Narocito onaj u kome ruski i enmacki vojnici pljakaju zajedno zlato, a kriju se od ss-ovaca i politkomesara.
Posle dva dana opet su na frontu neprijatelji. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Okt 2009, 00:37:25 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Tadić: Pojavljuje se svetlo na kraju tunela
Tanjug -
BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je večeras da u narednoj godini očekuje početak oporavka od posledica kriza, a u 2011. značajno poboljšanje privredne aktivnosti i rast standarda građana. "Mere koje je vlada preuzela, kako govore svi pokazatelji, daju rezultate. 2010. biće takođe godina sa određenim teškoćama ali biće to godina kada izlazimo iz krize", izjavio je predsednik Tadić u intervjuu Radio-televiziji Srbije (RTS). Međunarodni eksperti, naveo je Tadić, procenjuju da će Srbija u 2010. biti jedna od retkih država sa privrednim rastom. "Već 2011. očekuje se značajnije poboljšanje privredne aktivnosti i životnog standarda građana", rekao je Tadić, i istakao da će krediti koje Srbija dobija kako bi premostila posledice ekonomske krize biti trošeni za dobrobit narednih generacija. "Ekonomski pokazatelji ukazuju da se pojavljuje svetlo na kraju tunela", istakao je Tadić, i dodao da ima veliko poverenje u premijera Mirka Cvetkovića i njegove antikrizne mere. Osvrćući se na postupak donošenja savetodavnog mišljenja Međunarodnog suda pravde (MSP) o legalnosti jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i Metohije, Tadić je rekao da će zvanični Beograd nastaviti da insistira na nastavku pregovora i postizanju kompromisnog rešenja. Tadić je istakao da takva miroljubiva politika "imunizuje Srbiju od napada u međunarodnoj javnosti". Prema predsedniiku Srbije, nema dileme da se stvari kada je reč o Kosmetu mogu promeniti, bilo kao posledica ekonomske krize ili zato što se menjaju odnosi na međunarodnoj političkoj sceni. U tom smislu, istakao je Tadić, od neobične je važnosti što Srbija na svojoj strani ima dve sve uticajnije države na međunarodnoj sceni - Narodnu republiku Kinu i Rusku federaciju. "Što se tiče postupka pred Međunarodnim sudom pravde, odluku ćemo donositi kada to vreme dođe. Sada analiziramo sve modele, ali nadamo se pozitivnom rešenju", rekao je Tadić. Komentarišući proces definisanja autonomije Vojvodine, Tadić je upozorio da bi, ukoliko Statut Vojvodine i Zakon o prenosu nadležnosti ne budu izbalansirani na pravi način, mogli nastati problemi u nekim drugim delovima Srbije. Predsednik Tadić je istakao da tim dokumentima neće ni na koji način biti ugroženi Ustav Srbije niti intergritet države. "Sa druge strane, moramo ponuditi najbolje šanse za razvoj pojedinim regijama, što će na kraju dovesti do napretka čitave zemlje", rekao je Tadić. Osvrćući se na odnose u vladajućoj koaliciji, Tadić je rekao da je Demokratska stranka u dobrim odnosima i sa Socijalističkom partijom Srbije i sa G17 plus, i izrazio očekivanje da će Vlada Srbije sa prolaskom ekonomske krize sve bolje funkcionisati. Predsednik Tadić je istakao da vreme populizama i strančarenja u Srbiji prolazi, a u budućnosti će biti neophodno da se stranke levice i desnice dogovaraju o rešavanja problema građana. "Zato je danas neprirodno to što neki ministri nose značke svojih stranaka, jer oni su pre svega članovi Vlade Srbije. Ako očekujem da vidim nekakvu zastavu kod ministara onda je to zastava Srbije", rekao je Tadić. Tadić je ponovio da Evropska unija ostaje centralni strateški cilj spoljne politike Beograda, i izrazio uverenje da u sledećih nekoliko godina niko neće članstvo Srbije u EU uslovljavati priznavanjem Kosmeta ili ulaskom u NATO. "Vlasti u nekim državama se mogu promeniti, pa tako i principi njihove spoljne politike, ali u narednih pet godina smo sigurni da niko Srbiji neće postavljati ta dva uslova", rekao je Tadić. Tadić je dalje izneo da je inicijativa predsednika Rusije Dmitrija Medvedeva o stvaranju nove bezbednosne arhitekture u Evropi široko prihvaćena i u EU, tako da nema razloga da Srbija bude jedina država koja tu inicijativu neće prihvatiti. Kritičari inicijative o novoj bezbednosnoj arhitekturi Evrope nisu imali na umu da je inicijativa Medvedeva naišla i na odobravanje EU, primetio je predsednik Srbije. Ta strategija, prema Tadiću, podrazumeva nepodeljenost bezbednosti u Evropi, i ne podriva ulogu NATO i organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS). "Sve evropske države prihvatile su inicijativu gospodina Medvedeva i nije mi jasno zašto se samo kod nas čuju glasovi da Srbija treba da bude jedina zemlja koja će odbiti tu inicijativu", rekao je Tadić Tadić je, takođe, naglasio da plan o izgradnji centra za reagovanje u kriznim situacijama u saradnji sa Rusijom u Nišu nije povreda neutralnosti Srbije. "Ta baza nema nikakve veze sa vojnim potrebama i isključivo će služiti za gašenje požara... Srbija ide prema članstvu u EU, a taj cilj nije moguće ostvariti ako se prave baze vojski nekih zemalja koje nisu u EU. U Srbiji neće biti stranih vojnih baza budući da je Srbija neutralna zemlja", zaključio je predsednik Tadić. ded/kb
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k530i
Ima 26 romana, sve sam ih procitao. opisi drugog rata do jaja. Danac je fenomenalan lik.
Narocito onaj u kome ruski i enmacki vojnici pljakaju zajedno zlato, a kriju se od ss-ovaca i politkomesara.
Posle dva dana opet su na frontu neprijatelji. Smile Smile Smile

Готивни романи у сваком случају,били истинити или не.Занимљиви ликови,а и рат приказан из угла обичног војника.У ствари из угла људи који су вредели и мање од обичних прашинара.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ahaaaa ...  Smile

Na anketno pitanje : Gde bi vise zeleli da otputujete ( zivite ) , u Nju Jork ili Moskvu , 50 % Srba izabralo je Moskvu , a 17 % Nju Jork .....  Smile ...Na drugo pitanje ko vam je blizi Rusi ili Amerikanci ( Zapad ) rezultat je bio jod katastrofalniji po ,,evroatlantiste ,, 87 % Srba izjasnilo se za Rusiju .....  Smile ...

Ovo sam bas saopstio oprezno , jer ostatak anketnih rezultata bi mogao  ugroziti mentalnu ravnorezu nekih forumasa ... Sto ne znaci da ih necu objaviti .....
pa,fala Bogu.
samo,pazi se da ne naljutis previse neke clanove ovde,ne vole da cuju da je nekome lepsa Moskva od Trule Jabuke.  Smiley 1
jbg,previse filmova cuda cini...  Smile
---------------------
(ne odnosi se ovo na tebe,neko na ove govnare sto seru kako je anketa netacna,i kako svi vape za Trulom jabukom i vise vole Jenkije,a ne Ruse).
eeee,magarcine jedne tupave...  Smile
vidim,svi tu nesto kevcu i pljuju,al niko da skupi muda i parica da napokon i ode odavde.da se malo smanji zagadjenje...
pa,idite u svoj usrani Njujork.idite,i vidite Trulu jabuku i uzmite stan tamo.u roku od nedelju dana cete plakati da pobegnete odatle.
cak i moji rodjaci tamo,od kojih je jedan biznismen i koji radi bez prestanka i stalno putuje u Afriku,beze odatle.jer to tamo nisu ljudi,vec praznoglavi roboti,tacnije-robovi,koji zive da bi rintali.
a grad je postao jedna velika mutljavina svega i svacega,za sta je potreban zaista poseban mentalitet da se tamo zivi.
dovoljno je samo pogledati odredjene objekte tamo,i da covek misli da je dosao u neku zemlju ludaka.
fraza "only in new york" nije nastala za dzabe.kao ni izraz "trula jabuka".
al,aj ti to objasni magarcinama zadrtim.sljamovi bre tupavi.  Smile
mislim,zaista,otkud ikome ideja da je Moskva 10x lepsa od |Trule JAbuke?ili da Srbi 10x vise vole Ruse od amerikanaca...?ma,to su lazi.sve su to lazi.sve je to deo rusko-kinesko-radikalsko-itd,itd...zavere.
zna se oduvek da je Njujork prosto raj za Srbe,i da Srbi amerikance smatraju bracom.  Smile
jeste,jeste,sve to.al malo sutra.

(sacuvaj Boze sta sve necu procitati ovde...)
Trulez lepsi od Moskve...
Srbi vole amere vise od rusa...
mora da isporuka lekica opet kasni.
Pa dobro i sta sad...I ja vise volim Moskvu,jer mi se svidja njena arhitektrura...A da su postavili Eu vs. Rusija ?
Uostalom,anketa se uzima na odredjenom uzorku gradjana,od kojih mozes praviti vecinu,manjinu ili ravnotezu,ako to zelis...Primer,da je anketa izvrsena na koncertu neke nacionalisticke muzicke grupe i da je anketa bila na nekom Fakultetu,sta mislis kakvi bi bilo razultati? Ankete su mnogo neprecizne cak i kada se uzimaju medju obicnim gradjanima  Smile
ja sam bio u dosta zemalja,sto istocno,sto zapadno,i pravo da ti kazem-jedini grad koji sam video,a koji bi mogao da parira Moskvi i Petrogradu po lepoti jeste Barselona.naravno,ima i hiljade drugih lepih gradova,ali,sve do Moskve,za mene je Barselona bila najepsi grad,sto se tice megalopolisa.al,dobro,to nista ne znaci,videcu sigurno i neki koji ce mi se jos vise svideti(mada,tesko,posto ja volim odredjene tipove arhitekture,a arhitektura grada mi je najbitniji faktor njegove lepote),ali,ocu da kazem da ne moze da se to tako posmatra.svaka zemlja je jedinstvena.nebitno dal je u EU,ili negde drugde.
dobro,sto jes,jes,americki gradovi su ti...veliki propagandni centar.uvek krcati reklama,propagandom,spomenicima raznoraznim neanndertalcima vojnim krntijama i drugim...zanimljivostima...  Smile Vasington je tipican primer toga.ne mos se okrenes da ne ugledas neki usrani spomenik koljacima dece,ili neki kurton,ili masonsku lozu,ili vladinu zgradu,uvek tako veliku i "usamljenu" da se covek oseti sto sitnije moze.jos samo da ih prekriju nekim nacistickim zastavama,i posade Hitlera isped,i eto ti prave ocigledne diktature.ne bi morali da snimaju filmove poput Equilibriuma ili Vendette u studiju.i zato ljudi i prsnjavaju u njima.prosto te ubije u pojam kad stalno gledas ista sranja i slusas istu propagandu,a da 50 godina nisi mrdnuo iz drzave,a kamoli sa kontinenta.(eh,raspricah se,izvini,malo sam umoran,pa ni ne pazim...)
tako da su americki gradovi van trke,ali,i u poredjenju sa drugim svetskim gradovima,Moskva i posebno Petrograd su medju najlepsima.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2009, 01:48:40 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 6230
Halo bre rusofili. Jel ste jutros poljubili ruske skute? Jel ste se prekrstili pred Putinovim likom? Jel ste mu obrisali sline?
Dezurstva bato. Da nam ne propadne rivaljucija. Smile Smile Smile

Ako ako, jutros ljudi vec znaju U Goce Delcheva, kolika im jucerasnja marzha. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Okt 2009, 10:22:07 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Samsung Galaxy IIs
Halo bre rusofili. Jel ste jutros poljubili ruske skute? Jel ste se prekrstili pred Putinovim likom? Jel ste mu obrisali sline?

Ako ako, jutros ljudi vec znaju U Goce Delcheva, kolika im jucerasnja marzha. Smile Smile Smile

blago onoj vlasti koja ima slicne @hkj-u za gradjane, moze da cepa marzama samo tako.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 6230

blago onoj vlasti koja ima slicne @hkj-u za gradjane, moze da cepa marzama samo tako.

Zbunili se , pa vecaju sa gazdama sta ce? Ako su pametni da dignu cene postova.
Lepo su nam rusi smestili i ovom prilikom. Cela evropa slavi 20 godina pada komunizma, samo srbi slave djubrenje srpske zemlje svojim sunarodnicima. Braaaavo. Posle 205 godina sprske moderne drzave, Rodfinikin seta Srbijom i naredjuje imena ulica i trazi da vidi sa kim sta Srbija ugovara.Hrvati nam daju lekcije o nezavisnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.