Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тадић: Србија руски тројански коњ у ЕУ  (Pročitano 22850 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 6230
Samo se bojim da nas ovoga puta evropa ne posalje u zagrljaj Rusije da vidimo kako je.
Mi smo jedno pusto ostrvo debila. Dolk evropa slavi dvadeset godina od kraha komunizma, mi smo zvali Medjeda da pravdamo komunizam. To je bila svrha poste a ne oslobadjanje Beograda.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 203
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ahaaaa ...  Smile

Na anketno pitanje : Gde bi vise zeleli da otputujete ( zivite ) , u Nju Jork ili Moskvu , 50 % Srba izabralo je Moskvu , a 17 % Nju Jork .....  Smile ...Na drugo pitanje ko vam je blizi Rusi ili Amerikanci ( Zapad ) rezultat je bio jod katastrofalniji po ,,evroatlantiste ,, 87 % Srba izjasnilo se za Rusiju .....  Smile ...

Ovo sam bas saopstio oprezno , jer ostatak anketnih rezultata bi mogao  ugroziti mentalnu ravnorezu nekih forumasa ... Sto ne znaci da ih necu objaviti .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ahaaaa ...  Smile

Na anketno pitanje : Gde bi vise zeleli da otputujete ( zivite ) , u Nju Jork ili Moskvu , 50 % Srba izabralo je Moskvu , a 17 % Nju Jork .....  Smile ...Na drugo pitanje ko vam je blizi Rusi ili Amerikanci ( Zapad ) rezultat je bio jod katastrofalniji po ,,evroatlantiste ,, 87 % Srba izjasnilo se za Rusiju .....  Smile ...

Ovo sam bas saopstio oprezno , jer ostatak anketnih rezultata bi mogao  ugroziti mentalnu ravnorezu nekih forumasa ... Sto ne znaci da ih necu objaviti .....
Pa dobro i sta sad...I ja vise volim Moskvu,jer mi se svidja njena arhitektrura...A da su postavili Eu vs. Rusija ?
Uostalom,anketa se uzima na odredjenom uzorku gradjana,od kojih mozes praviti vecinu,manjinu ili ravnotezu,ako to zelis...Primer,da je anketa izvrsena na koncertu neke nacionalisticke muzicke grupe i da je anketa bila na nekom Fakultetu,sta mislis kakvi bi bilo razultati? Ankete su mnogo neprecizne cak i kada se uzimaju medju obicnim gradjanima  Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 6230
Ahaaaa ...  Smile

Te rezultate mora da ti je prosledila Borka Vucic, kad si je kresnuo u nebesku Srbiju.
Znam ja vas filoruse, vi imate pristup tamo i pre vremena.Tajni pasosi srpskih Bordzija.
Ako, bas me raduje. Tamo mozes citati izabrana dela Mirjane Markovic, na svahmili jeziku.
Dobila nagradu 'smrznuto sibirko g*no', sto je tamo kod vas jaca od Nobelove. Jebes fasistu Nobela, kad nije znao za Mirine misli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Qtek 小米
Citat
Sto znaci da ste pukli Seselju,jer idemo u Eu bilo kako
Пукли сте ви, јер ЕУ има алтернативу.  Smile
Нећете далеко са великим руским каменом око врата.
 Smile
Koji si ti lik . šešelj ti je vođa. Nisu džabe za njega govorili da je crveni Vojvoda. Neverovatno, čenici slave Crvenu Armiju. Mašala.
Србија вапи за слободом, док год смо окупирани нас не занимају идеолошке разлике.
Нема шансе да нас завадите са непријатељима запада. У СРС има левичара, монархиста, десничара, а оно што нас држи на окупу је презир према западу и борба против новог европског поретка.
Када Србија буде опет независна и слободна окренућемо се борби против идеолошких неистомишљеника, до тада Срби се не деле по идеолошкој матрици, већ на патриоте и издајнике(евроатлантисти).

sta mene zabole kurac sta oni podrzavaju? oni su strana drzava i prema njima tako treba postupati. TACKA

koliko glupih ljudi ima to je katastrasno jbt
Па и ЕУ је страна држава, ајде да останемо неутрални (против еу) и ја ћу први престати да подржавам Русију.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 6230
To gambi, pecinski care. Niko vas do sada nije ni zavadio. Samo ste se dogovorno rastali i u junacke guzove izljubili. Smile Smile Smile
Znamo mi da vas ima svakojakih. U mraku se ne vidi ko, koga.
« Poslednja izmena: 28. Okt 2009, 18:40:59 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Qtek 小米
Шкорпи, мислио сам искључиво на данашњу СРС.
Што се тиче руководства СНС, надам се да је ова прича о ЕУ само жвака за неопредељене европејце и оне који су разочарани у ДС, на сличан начин се и шатирани удвара другој страни односно нама.
А добар део бирачког тела СНС-а су патриоте, русофили и антизападњаци.
И међу њима има монархиста и комуниста.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 6230
Шкорпи, мислио сам искључиво на данашњу СРС.
Што се тиче руководства СНС, надам се да је ова прича о ЕУ само жвака за неопредељене европејце и оне који су разочарани у ДС, на сличан начин се и шатирани удвара другој страни односно нама.
А добар део бирачког тела СНС-а су патриоте, русофили и антизападњаци.
И међу њима има монархиста и комуниста.

Pa sadasnja SRS samo ako se udruzi sa Chedom ciganchetom ce moci da predje 'celzijus'.
Inace vec ste statisticka greska.
Imamo i ja i ti nesto zajednicko: ne verujemo Tomi slini. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Србија је већ улазила у федеративне односе са мањима од себе па видимо како је прошла, није се питала ни за шта, а тек сада када улази у федеративне односе са далеко јачима од себе.... Има да је  нема, и овако је мала, па мора да слуша јаче од себе, али и оно мало суверенитета што је остало ће нестати са уласком у ЕУ.

А да парадокс буде већи српски народ пристаје на понижења, растурање државе и све остале услове зарад својевољног поробљавања у ЕУ. Smile

« Poslednja izmena: 28. Okt 2009, 18:59:20 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
nacionalisticke muzicke grupe

које лудило Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.