Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 18:07:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tadić se "ispričao" Hrvatskoj preko HRT-a  (Pročitano 48956 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
@Tigeru nije ni malo preterano.
Vi ste njih proterali. Sada negirate da vam je politika bila istrebljenje Srba u Hrvatskoj.
Pazi, ja nikada nisam sporio vase i pravo i borbu i drzavu. Mi smo rat izgubili ne sada, nego gubimo vec 90 godina.
To srpkim bilmezima ne mozes dokazati. Dobili batina nekoliko puta, bili zivi spaljivani, izbaceni iz ustava izbaceni iz drzave svi u ritama u krvi, bez icega lizu krv i rane i jos se junace. Braca Rusiiiiiiii. Ne razmislja uopste da Hrvati isto kao slovenski narod ima jace uporiste u Rusiji nego Srbija.
E sada to sto kazete da su vasi drzavljani, da imaju prava itd, pa da mu tamo jebete opet majku srpku jebiga.
Da mu useljavate hercegovce i janjevce u kuce, hvala drzite ih sebi kako mi drzimo jebene krajiske komunjare.
Mislim da je sazrelo da se to na drzavnom nivou obe drzave resava, da se napravi presek i da se ti ljudi i jedni i drugi pomognu.
Ne resava izvinjenje nista ako nije propraceno konkretnim potezima. Sve ce to vreme pokazati, ali mislim da sam u pravu. Mi nemamo sta da im damo, osim Nikolica i Seselja za lidere. Prava poslastica za krajiske komunjarske pizdetine.

Eh da tako se mozemo sloziti,mi vama pomognemo a vi nama...ipak mi nismo samo jedini bilo koji smo protjerivali ljude Shkorpione i sjeti se tko je do 95 bio masovno ociscen sa podrucija RSK,i presuda Marticu o nekakvom planu koji si sigurno upoznat je dobro bio sproveden do 95,onda kada je se ploca okrenula eh odna je doslo do suza i jada kod Srpskog naroda u RSK,kao joj oni nas protjerivaju,a zaboravljaju da su njihovi susjedi Hrvati od 90 godine bili sistematski protjerivani iz podrucija RSK,ako meni nevjerujes da je tako bilo onda citaj presudu Milana Martica pa ces vidjeti tko je odkuda etnicki poceo da cisti...ja jedino kod Srba neshvatam sta su oni mislili da ce se desiti nakon 5 godina razaranja i protjerivanja Hrvatskog stanovnistva i sa njihovog vjekovnog  ognjista...tu i tada jos nikada nije razmisljao jer su mislili da ce pobjeda biti na Slobinoj strani...ja zlocine neopravdavam i nadam se da ce se pohapsiti one koji su ubijali nevine ljude ali da smo mi protjerivali i planski a da Srbi to nisu radili eh to je prica koja se samo deklarise u Srbiji...mi etnicki cistili a Srbi zvali komsije u RSK da jedu prase i janjetinu skupa...malo morgen!

Sto se tice pomaganja tu se slazemo,od izvinjenja nema nista ali neka je i to doslo,nemoze nikada da skodi...samo ja neznam dali ste vi zaboravili ali Hrvatska je jedna od deset zemalja u Svijetu gdje ima veoma velik broj mina..jos uvijek! I jos uvijek od toga ginu ljudi,a nitko iz Srbije nezeli da barem malo pomogne da se to sprijeci...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

Sto se tice pomaganja tu se slazemo,od izvinjenja nema nista ali neka je i to doslo,nemoze nikada da skodi...samo ja neznam dali ste vi zaboravili ali Hrvatska je jedna od deset zemalja u Svijetu gdje ima veoma velik broj mina..jos uvijek! I jos uvijek od toga ginu ljudi,a nitko iz Srbije nezeli da barem malo pomogne da se to sprijeci...

I mi imamo velikih problem a sa kasetnim bombama koje su 1999. NATO avioni SAD bacali po Srbiji ujedno se oslobadjajuci radioaktivnog naoruzanja ujedno ubujajuci neduzne ljude. Jevtinije je bilo bombardovati jednu zemlju- Srbiju zarad  navodnog ugrozavanja siptarskih prava i izbeglickih kolona prema Makedonskoj granici- nego unistiti po postupku veoma skupom i slozenom te silne i zastarele bombe - koje su - izmedju ostalog i medjunarodnim normama ratovanja odavno ukinute.
Imacete tek problema jer sam nesto nacuo da kada su se abombarderi vracali u Arijano jednostavno su u vas deo jadrana izbacivali visak bombi koje nisu pobacali po Srbiji. vama ce tek trebati pomoc oko uklanjanja radioaktivnih bombi NATO-a jer ce vam turizam otici ,....
Vi ste bili kolteralna steta.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Vi ste njih proterali. Sada negirate da vam je politika bila istrebljenje Srba u Hrvatskoj.
Pazi, ja nikada nisam sporio vase i pravo i borbu i drzavu. Mi smo rat izgubili ne sada, nego gubimo vec 90 godina.
To srpkim bilmezima ne mozes dokazati. Dobili batina nekoliko puta, bili zivi spaljivani, izbaceni iz ustava izbaceni iz drzave svi u ritama u krvi, bez icega lizu krv i rane i jos se junace. Braca Rusiiiiiiii. Ne razmislja uopste da Hrvati isto kao slovenski narod ima jace uporiste u Rusiji nego Srbija.
E sada to sto kazete da su vasi drzavljani, da imaju prava itd, pa da mu tamo jebete opet majku srpku jebiga.
Da mu useljavate hercegovce i janjevce u kuce, hvala drzite ih sebi kako mi drzimo jebene krajiske komunjare.
Mislim da je sazrelo da se to na drzavnom nivou obe drzave resava, da se napravi presek i da se ti ljudi i jedni i drugi pomognu.
Ne resava izvinjenje nista ako nije propraceno konkretnim potezima. Sve ce to vreme pokazati, ali mislim da sam u pravu. Mi nemamo sta da im damo, osim Nikolica i Seselja za lidere. Prava poslastica za krajiske komunjarske pizdetine.

Eh da tako se mozemo sloziti,mi vama pomognemo a vi nama...ipak mi nismo samo jedini bilo koji smo protjerivali ljude Shkorpione i sjeti se tko je do 95 bio masovno ociscen sa podrucija RSK,i presuda Marticu o nekakvom planu koji si sigurno upoznat je dobro bio sproveden do 95,onda kada je se ploca okrenula eh odna je doslo do suza i jada kod Srpskog naroda u RSK,kao joj oni nas protjerivaju,a zaboravljaju da su njihovi susjedi Hrvati od 90 godine bili sistematski protjerivani iz podrucija RSK,ako meni nevjerujes da je tako bilo onda citaj presudu Milana Martica pa ces vidjeti tko je odkuda etnicki poceo da cisti...ja jedino kod Srba neshvatam sta su oni mislili da ce se desiti nakon 5 godina razaranja i protjerivanja Hrvatskog stanovnistva i sa njihovog vjekovnog  ognjista...tu i tada jos nikada nije razmisljao jer su mislili da ce pobjeda biti na Slobinoj strani...ja zlocine neopravdavam i nadam se da ce se pohapsiti one koji su ubijali nevine ljude ali da smo mi protjerivali i planski a da Srbi to nisu radili eh to je prica koja se samo deklarise u Srbiji...mi etnicki cistili a Srbi zvali komsije u RSK da jedu prase i janjetinu skupa...malo morgen!

Hm, bas sam nedavno gledao emisiju na HRT-u gdje prikazuju neke klince kako miniraju neki seoski put niz koji prolazi tenk JNA-a. I sad, trazite da vam Srbi kupe vase dubre. Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob

Hm, bas sam nedavno gledao emisiju na HRT-u gdje prikazuju neke klince kako miniraju neki seoski put niz koji prolazi tenk JNA-a. I sad, trazite da vam Srbi kupe vase dubre. Smile

Ma ja...eto sve je to nase mi sami postavili da sami gazimo...  Smile

@Stami neznam koliko ti je poznato ali SAD sve sto nisu bacili od raketa na Srbiju tokom bombardovanja ispustali su u jadran,jer avion ne smije sljetati na brod dok ne odbaci sve sa aviona..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Tiger, procitaj sve. Minirali ste svoju zemlju da bi ubijale srpske vojnike u JNA. JNA otisla, mine ostale....prosto.... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Tiger, procitaj sve. Minirali ste svoju zemlju da bi ubijale srpske vojnike u JNA. JNA otisla, mine ostale....prosto.... Smile

Meni se cini da ti neznas bas mnogo o tome....Hrvatski vojnici su znali gdje postavljaju svoje mine..samo danas ljudi ginu tamo gdje se nezna gdje su postavljene od JNA i drugara...nije tako prosto,jedino ako ti to sebi prosto tako objasnjavas da su samo Hrvati postaljali mine a Srbi sadili drveca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@Tigeru, niko to ne poteze.
Ljudi zive vec vise od 12 godina ne u neizvesnosti nego kao zivotinje.
To sto ti meni pises ja to znam. Time su se krajisnici hvalili i bio im je ponos.
Gledao sam decu i mlade koji su neverovatno sposobni a zive ko stoka. Niko im nista ne pomaze. I godinama uce kako je sve to zbog ustasa.
Dali ocekujes od njega izvinjenje? Oni Srbi su proterani iz drzave.Cija je sada drzava? Ognjiste je njegovo to je sigurno. Ovi vasi su je dobili(drazavu). A vi ih kvarno izjednacujete, kao gradjani su Hrvatske.
Pa zar vama nije jasno da vas jeuropa nece da primi bas zbog toga, jer znaju to.
Pa nisu se Nemci samo izvinjavali, nego su debelo placali.
Treba sesti za sto i bas to resiti.U Srbiji dolazi vreme kada ce na tapetu biti i te ideoloske pizde, ne samo ubice.
Ja ovde govorim o prosecnom gradjaninu, ni krivom ni duznom.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
@Tigeru, niko to ne poteze.
Ljudi zive vec vise od 12 godina ne u neizvesnosti nego kao zivotinje.
To sto ti meni pises ja to znam. Time su se krajisnici hvalili i bio im je ponos.
Gledao sam decu i mlade koji su neverovatno sposobni a zive ko stoka. Niko im nista ne pomaze. I godinama uce kako je sve to zbog ustasa.
Dali ocekujes od njega izvinjenje? Oni Srbi su proterani iz drzave.Cija je sada drzava? Ognjiste je njegovo to je sigurno. Ovi vasi su je dobili(drazavu). A vi ih kvarno izjednacujete, kao gradjani su Hrvatske.
Pa zar vama nije jasno da vas jeuropa nece da primi bas zbog toga, jer znaju to.
Pa nisu se Nemci samo izvinjavali, nego su debelo placali.
Treba sesti za sto i bas to resiti.U Srbiji dolazi vreme kada ce na tapetu biti i te ideoloske pizde, ne samo ubice.
Ja ovde govorim o prosecnom gradjaninu, ni krivom ni duznom.

Ja od nikoga neocekujem izvinjenje,ali sam samo rekao da takvo sto nece nikome da ide na stetu,moze samo pojedinacne ljude kojima je do toga stalo malo da smiri sta tu ima ruzno,po meni nista..i neshvatam kako da Hrvatska naziva Srbe onda,koji imaju Hrvatske papire,lijepo Shkorpione predaju papire i zaborave HR,a dok to neurade oni su gradjani i HR,kao i Madjari,talijani,bosnjaci koji zive u istoj drzavi...ja samo neznam sta je licemjerno u tome da ih se naziva gradjanima HR..
I sigurno manjinska prava uvijet za EU ulazak,da je to tako nikada jedna Slovenija nebi u nju usla iako krsi na sve strane prava manjina. A Shkorpione u svakom izvjestaju o manjinskim pravima u HR pokazuje se boljitak,nije super ali ide se naprijed...a daj mi reci eto Hrvatska je gradila i kuce Srbima koji su u vrijeme rata izgubili kucu koja je granata tu kucu pogodila sigurno se ne zna uvijek...sada ti meni reci sta je to Srbija koja je po Marticevoj presudi sudjelovala u HR ratu i nije bio gradjanski rat...sta je Srbija ucinila da poboljsa Hrvatima kojima je kuca spaljena,opljackana od Srpske strane?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Zaista je neverovatno koliko ovde ima usijanih glava. Imam utisak da ovde najvise diskutuju klinci koji su dok je rat na ovim prostorima trajao bili u pelenama, i sada sole pamet drugima. Da su videli pravi rat uzivo i osetili sve grozote rata, kao neki od nas, sigurno nebi tako pricali. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
E ovo je "demokrata"   
Ulica pa vlast!
A kako su ove kvazi demokrate došle na vlastnnego silom!
Niko od Radikala neodgovori na ovo ?

Samo me nešto interesuje,zašto Radikali netraže raspravu o ostavci Tadica,zašto ne izvedu svoj podmladak da protestvuje i šeta sa pištaljkama uz uzvike"Spasi Srbiju","Gotov je" i slicno,šta glumite Radikali,ili ovo vama sve odgovara hebacina bez da ti udje,e Radikali,tako nikada necete doci na vlast,prvo svi na ulice,pa onda vlast,a ne ovako mi bi ovo mi bi ono,dokazi Radikali dokazi,pa cu možda i ja da vas uzimam za ozbiljno,ovako ste samo jedni obicni demagozi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 18:07:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.