Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 17:15:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tadić se "ispričao" Hrvatskoj preko HRT-a  (Pročitano 47614 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ne razumem sto ste tako odreagovali?

3 strane su ratovale, 3 strane su ubijale, treba 3 izvinjenja... u cemu je problem? u tome sto se tadic prvi izvinuo?
Pa mi cekamo Mesicemo izvinjene za Jasenovac, a Tadic se klanja istim tim koljacima.....
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Pa sta se inace radi u ratu,bere cvece,problem je bre sto nam stavljaju i ono sto jeste i sto nije,a mi prihvatamo sve samo da bi sa njima bili dobri,strasno

razumem ja i tebe i ostale, ali pogledaj jednu nemacku... da li su njeni danasnji stanovnici, koji nemaju veze sa hitlerom, sa genocidom, sa citavim holokaustom, duzni da placaju npr. rusiji ratnu odstetu??? i nemci su se izvinuli na stotine puta i jevrejima i rusima i francuzima za dela pocinjena u II SR...
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Pa sta se inace radi u ratu,bere cvece,problem je bre sto nam stavljaju i ono sto jeste i sto nije,a mi prihvatamo sve samo da bi sa njima bili dobri,strasno

razumem ja i tebe i ostale, ali pogledaj jednu nemacku... da li su njeni danasnji stanovnici, koji nemaju veze sa hitlerom, sa genocidom, sa citavim holokaustom, duzni da placaju npr. rusiji ratnu odstetu??? i nemci su se izvinuli na stotine puta i jevrejima i rusima i francuzima za dela pocinjena u II SR...
Rusija je u tom ratu izgubila 20 miliona ljudi, duzni su da im placaju reperacije iducih 5 vijekova.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7

Rusija je u tom ratu izgubila 20 miliona ljudi, duzni su da im placaju reperacije iducih 5 vijekova.

ja ne znam sta je skrivio jedan nemac od 20 godina rusiji???gde je tu moral??? ako ga nema, onda niko ne treba da se izvinjava nikom...
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Tadića baciti u katran pa uvaljati u perje! Tikvan debeli blentavi! Kome li se on sviđa!!??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5

Interesuje me da li je i hrvatski predsednik spreman da se ovako izvini srpskom narpdu za etnicko ciscenje i ubijanje(Oluja,Bljesak)?I naravno,da to ucini u Srbiji preko drzavne TV?Cisto sumnjam...
Naravno da nije spreman. Cak i da jeste, ja licno ne priznajem izvinjenje od zlikovca.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Ali,stvarno su neumesna i maliciozna poredjenja fasisticke Nemacke sa Srbijom,odnosno SRJ.
Slicnost izmedju Nemacke i nekadasnje,ali i danasnje,Hrvatske postoji,jer je kao samostalna drzava nastala prvi put na genocidu,a drugi put na etnickom ciscenju.

Drugo,Nemacka je nedvosmisleno izazvala rat i krenula u otvoren pokolj nad vecim delom sveta.Ne znam na koji nacin mozes dokazati da je Srbija na bilo koji nacin proizvela rat i da je odgovorna za njega,pa prema daljoj logici odgovorna i za sva stradanja(a konkretno u HR)?

Meni ne predstavlja problem izvinjenje kao izraz pokajanja za odredjena dela nekoga ko je kriv.Ali,ovo prevazilazi iskreno postovanje za pobijene CIVILNE zrtve u HR(a koje su hrvatske nacionalnosti).Ovo je vec ko zna koje izvinjenje za sve nedace koje su snasle SVE Hrvate proizvedene od bilo koga srpske nacionalnosti,sto je apsurd.
Ne znam odakle uopste pravo Tadicu da se izvinjava u tudje ime,a pogotovu u ime komletnog srpskog naroda(ukljucujuci i proterane iz HR)?
Da li je Srbija ,Rusija ili Amerika trebala da se izvini Nemackoj za SVE stradale Nemce od bilo kog pripadnika pomenutih drzava?
« Poslednja izmena: 24. Jun 2007, 00:55:31 od gupman »
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@ gupman

jbg... hrvati i muslimani nisu takli srbiju... jesu ubijali srbe, istina, ali su srbi ubijali i hrvate i muslimane, na teritoriji hrvatske i bosne... napravio si gresku vise, prst je uperen u tebe... jbg.
Aha...
Srbi valjda ratovali da bi ubijali Hrvate i Muslimane na njhovoj zemlji. Smile
A,ovo "njihovoj" je jos smesnije.Pogotovu ako pricamo o Republici Srpskoj i Krajini.

Eto,ako se ti osecas krivim za to sto su se Srbi pokusali braniti da ne dozive novi Jasenovac,onda tebi i Tadicu prepustam svu krivicu. Smile

ok... srbi su branili svoj narod... samo mi nije jasno ovo "republika srpska i krajina"... koliko ja znam, jugoslaviju je cinilo 6 republika, slovenija, hrvatska, bosna i hercegovina, crna gora, makedonija i srbija sa dve autonomne pokrajine, vojvodinom i kosovom... nigde ja nisam cuo da postoji republika srpska i krajina... te samoprozvane republike se racunaju samo u srpskoj istoriji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ne seri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Inače, to ćete moći da vidite sutra u emisiji "Nedeljom u dva", Kod Aleksandra Stankovića na HRT1.

Intervju sa Tadićem je snimljen u četvrtak, tako da mi je sad jasno šta je Stanković radio u Beogradu pre dva dana, kada sam ga video u jednoj bašti u centru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 17:15:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.