Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:25:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tadić se "ispričao" Hrvatskoj preko HRT-a  (Pročitano 49458 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Pa mogao je da kaže iskreno da on nije emotivno vezan, ali da to nije relevantno za status Kosova i Metohije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
On to nije uradio. Da je rekao zlocine su cinili pojedinci, ne bih imao nista protiv. On se izvinio u ime celog naroda i drzave, kao da su narod i drzava ti koji su cinili zlocine. Shvatas bitnu razliku.

Evo, sad gledam b92, satro reakcije, i svi su "odusevljeni" -
Natasa Kandic, Vojin Dimitrijevic, Ceda, i svi ostali "veliki Srbi". Sto nisu pitali gradjane, Tomu, Vucica, prave patriote a ne sve ostale izdajnike!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
Ej Anea...pa sto uvijek imas neki nagon da se moras praviti pametna,ako ti kazem da me mozes ispravljati onda ok...a ako ne onda ako nerazumijes pitaj me a inace preskoci moje pisanje.

Eto vidjeli smo kako je glasanje bilo i kako su Hrvati oko pitanja dali ce biti bolji odnosi u buducnosti...DA biti ce,i hvala Bogu.

Ne srdi se na mene zbog svoje nepismenosti.
Ako ne zelis da koristis srpski jezik, bar nauci svoj maternji...  Smile

Trik pitanje: "Sta znaci glagol srditi (se)?"
« Poslednja izmena: 24. Jun 2007, 16:40:08 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Ej Anea...pa sto uvijek imas neki nagon da se moras praviti pametna,ako ti kazem da me mozes ispravljati onda ok...a ako ne onda ako nerazumijes pitaj me a inace preskoci moje pisanje.

Eto vidjeli smo kako je glasanje bilo i kako su Hrvati oko pitanja dali ce biti bolji odnosi u buducnosti...DA biti ce,i hvala Bogu.

A to si ti ovdje zaduzna da se uci jezik... Smile Smile promasila si profesiju...

Srditi (se)-ljutiti(se) ..samo daj pusti se pametovanja...
« Poslednja izmena: 24. Jun 2007, 16:40:40 od Anea »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kere laju kad koga ne poznaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1410
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung D900
On to nije uradio. Da je rekao zlocine su cinili pojedinci, ne bih imao nista protiv. On se izvinio u ime celog naroda i drzave, kao da su narod i drzava ti koji su cinili zlocine. Shvatas bitnu razliku.

Evo, sad gledam b92, satro reakcije, i svi su "odusevljeni" -
Natasa Kandic, Vojin Dimitrijevic, Ceda, i svi ostali "veliki Srbi". Sto nisu pitali gradjane, Tomu, Vucica, prave patriote a ne sve ostale izdajnike!
Ne hvataš ti HRT u Zemunu, a? Smiley
"Svim građanima Hrvatske i svim pripadnicima hrvatskog naroda koje su učinili nesrećnima pripadnici moga naroda, upućujem izvinjenje i preuzimam za to odgovornost."
"Pripadnici moga naroda", dakle, a ne "moj narod"... Znači, nemaš ništa protiv Wink
IP sačuvana
social share
"Vi mozete da uzmete akvarijum i od njega da napravite riblju corbu, ali ne mozete od riblje corbe da napravite akvarijum! Skuvali ste ribe - gotovo je! To je istorija!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
TADIĆ SE IZVINIO U HRVATSKOJ !!!

Predsednik Republike Boris Tadić, prvi visoki funkcioner Srbije koji se se izvinio građanima Hrvatske zbog nedela i zločina u proteklom ratu, sličan gest je učinio još na početku svog mandata, tokom posete Sarajevu 2004. godine.

„Svim građanima Hrvatske i svim pripadnicima hrvatskog naroda koje su učinili nesrećnima pripadnici moga naroda, upućujem izvinjenje i preuzimam za to odgovornost”, izjavio je predsednik Tadić u intervjuu za emisiju „Neđeljom u dva” Hrvatske televizije.

Tadić se tokom posete Sarajevu 6. decembra 2004. izvinio svima kojima su „zločin počinili pripadnici srpskog naroda”, ali je rekao da očekuje izvinjenje od svih drugih koji su činili zločine Srbima, Hrvatima i Bošnjacima.

Predsednik nekadašnje Srbije i Crne Gore (SCG) Svetozar Marović i predsednik Hrvatske Stjepan Mesić su 10. septembra 2003. u Beogradu uputili u ime građana svojih zemalja međusobna izvinjenja za sva zla ili štetu koja su građani dve zemlje činili jedni drugima, naglasivši da krivica za počinjene zločine mora biti pojedinačna.

Beta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
TADIĆ SE IZVINIO U HRVATSKOJ !!!

Predsednik Republike Boris Tadić, prvi visoki funkcioner Srbije koji se se izvinio građanima Hrvatske zbog nedela i zločina u proteklom ratu, sličan gest je učinio još na početku svog mandata, tokom posete Sarajevu 2004. godine.

„Svim građanima Hrvatske i svim pripadnicima hrvatskog naroda koje su učinili nesrećnima pripadnici moga naroda, upućujem izvinjenje i preuzimam za to odgovornost”, izjavio je predsednik Tadić u intervjuu za emisiju „Neđeljom u dva” Hrvatske televizije.

Tadić se tokom posete Sarajevu 6. decembra 2004. izvinio svima kojima su „zločin počinili pripadnici srpskog naroda”, ali je rekao da očekuje izvinjenje od svih drugih koji su činili zločine Srbima, Hrvatima i Bošnjacima.

Predsednik nekadašnje Srbije i Crne Gore (SCG) Svetozar Marović i predsednik Hrvatske Stjepan Mesić su 10. septembra 2003. u Beogradu uputili u ime građana svojih zemalja međusobna izvinjenja za sva zla ili štetu koja su građani dve zemlje činili jedni drugima, naglasivši da krivica za počinjene zločine mora biti pojedinačna.

Beta

Eto ga znaci svi su se svima izvinili i sada idemo na raddddd..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Bravo Smile Gledao sam intervju i covek me je potpuno odusevio...stavom,kulturom,drzanjem i kod "neprijatnih" pitanja kojih je bilo mozda i previse. Pravi predstavnik SRBIJE u svetu!
Moj jedini komentar na ceo intervju, i sve sto je izjavio je BRAVO Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat

A to si ti ovdje zaduzna da se uci jezik... Smile Smile promasila si profesiju...

Srditi (se)-ljutiti(se) ..samo daj pusti se pametovanja...

Cane je rekao: "Ono sto pokusavam sad, ti neces za ceo svoj zivot."
Mozda je kod tebe u trendu biti nepismeni, glup, neobrazovan, ali tako nije u ostatku sveta...  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2007, 16:41:13 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Još nemamo integralni tekst razgovora i izvinjenja, ali je već sasvim jasno da je to dobar državnički potez Tadića !!!

Po mom mišljenju, to je uobičajena "procedura" prilikom normalizovanja odnosa !!!

Mesić se nama znatno ranije izvinio. Tadić je to uradio tek sada, i mislim da je to dobro !!!

Jednostavno, Hrvatskja je učinila prema Srbima daleko veće zločine, nego što su Srbi počinili njima !!!

Mislim da o tome nema mesta diskusiji, da je to tako i da zaista treba biti slep i to ne priznati !!!

Ali, isto tako mi smo sada susedne zemlje i došlo je vreme da se uspostavlja veći stepen medjusobnog poverenja. Da bi se sigurnije i jače koračalo tim putem nesumnjivo da je bilo potrebno da se neko u ime srpskog naroda izvini Hrvatima za zločine koje su pojedinci u naše ime počinili u Hrvatskoj. To je potrebno i radi bržeg povratka Srba izbeglica u Hrvatsku ili rešavanja njihovih imovinskih odnosa tamo !!!

Ja na sve ovo gledam kao na uobičajene političko-diplomatske korake u cilju jačanja mira i poverenaj na ex-yu prostorima !!!
« Poslednja izmena: 24. Jun 2007, 16:46:56 od Breee!!! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:25:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.