Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:12:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tadić se "ispričao" Hrvatskoj preko HRT-a  (Pročitano 47562 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Ma bravo, skorpi, mnogo si mali.... Smile Smile

Volim tvoju demagogiju, kad god nemas argumenata, ti odma opletes po drvenim tenkovima, vesticama, jahanju necega, ekserima u glavu, i slicnih primera tvoje "velike genijalnosti".
Nego, opet pitanje, iako si hteo da zbrises, ferka jedan na jedan bez drugog kruga u kome cete se skupiti ko balegari, ko dobija?
Pusti stvarno te parole o izolacijama, plasenju biraca (??), mraku Srbije, opstoj kataklizmi...
Akoti volis americki tuki u svojoj bulji,mi ostali nismo takvi

Rasho ti si slucajan zalutali bioloski fenomen. Nemoj da si razocaran. Takvih bacenih i neabortiranih embriona, s komunjarskim klicama ima puno u Srbiji.
Drugog kruga ni nema. Pa taj tvoj bestidnik bi se kandidovao sto puta,  a zna da gubi.
pa seti se zadnji put. Glasanje, gleda u nebo pocela kisa, nece izaci eto kisa, stala kisa- odose na poljoprivredne radove i na kraju izgubi i opsuje majku madjarsku i muslimansku za kaze: tacno je toliko izgubio.
Dan pre je davao ulemi Beogradksom kompjuter i samo sto ga nije u balijsku bulju poljubio.
A dva dana pre, raspilavio se od ljubavi prema madjarima.
Pa mu je Tadic rekao: evo njegove ljubavi pretocene u mrznju za cas.
Pa zna on to rasho, pa ne sme mraka da stavi (Vucica), nego se sada konsultuju oko Maje.
Kao fol nijedan od nas vojvoda ne mozemo evo vam pica za predsednika. Taman da prodje u Srbiji.
Da promene imidz ruske gubernije, vanrednog stanja, javnih radova i cokula u Majino oblizivanje zvecarke koja obecava lepse krpice i dostojanstven zivot punih stomaka. Ma recite vi clanovi, onom vasem neabortiranom fenomenu, Tomi da Srbija nikada nije bila gladna.
Ne treba nama leba za tri dinara, mozemo mi evropu da hranimo, nama treba da udjemo u red sa drugima i tamo da se dokazujemo da smo bolji.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Jbt, kakve frustracije!
Ja, skorpi, koliko se secam, Nikolic je u prvom krugu imao oko 28 posto, a Tadic 24, pa ti vidi....
Sve ostalo su tvoje parole i frustracije!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Jbt, kakve frustracije!
Ja, skorpi, koliko se secam, Nikolic je u prvom krugu imao oko 28 posto, a Tadic 24, pa ti vidi....
Sve ostalo su tvoje parole i frustracije!
Zato sto je bilo vise identicnih opcija kontra samo jedne koja nikako ne prolazi.
Ja frustracija nemam. To si ti i takvi frustrirani, sto necete moci vise da delite socijalnu pravdu. Da pljackate tudju muku i da se kao lesinari hranite. Dok ima, a kad nema trazite gde da dignete zastavu i branite kao fol srpstvo.
Vec dosta godina od kada nemate zjenice svoje da ubijate i pljackate, okomili ste se na sunarodnike.
E ovde je jako tvrdo.Pa se sada oblizujete i pravite sve lopove.Da nije vas mozda bi se  jos i pregovaralo za Kosovo, ali sa vama ni rodjena majka nece.
Cudi se sta je izrodila.
A to sto ti Rasho ne vidis argumente, to je tvoja stvar.Vase ideje nisu nove u Srbiji. Ima ih od 20-ih. One su pojele srpsko bice.
Vi sa takvim idejama ste ti koji su daleko opasniji i od Hrvata i od balija i od Siptara.
Bez vas bi mi i siptari ziveli u istoj zemlji Srbiji, ali od vas ni korov ne raste.
A namnozio vas je Tita i ozna kao da su vam licno kresali mame. Samo zaboravljate da se sada zivi u drzavi Srbiji, pa ne znam koliko cete jos moci da se 'salite'.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Брате матор си човек да овако вређаш и блатиш. Стварно претерујеш. Ебали те радикали и сви који те тако избаце из такта.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Брате матор си човек да овако вређаш и блатиш. Стварно претерујеш. Ебали те радикали и сви који те тако избаце из такта.
Ma jel ti vidis da mi zbog njih ne mozemo da se otarasimo nasih gadova sa vlasti, da ih disciplinujemo da idemo u progres. Samo ti se Mihajlov nasmeje i kaze: evo ti radikali.
Spali smo na Chedu kao opoziciju u mesto da imamo pravu normalnu kontru sadasnjoj vlasti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nemoguce je otkriti sta je nemoguce

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
   Ovde se radi o Tadićevom gafu što je dozvolio da ga pokatoličeni hrvatski srbin toliko isprovocira da nije mogao da eskivira  nametnuti odgovor, a ne o Tominom stavu po pitanju izvinjavanja. Daleko od toga da sam radikal, ali predsednik nije imao ovlašćenje većinskog dela Srbije da se bilo gde izvinjava. To što tako misli njegova stranka nije većinsko mišljenje i želja ovog naroda. Samo to je zaboravio, i zbog toga mislim da smo prisustvovali Tadićevom političkom samoubistvu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
   Ovde se radi o Tadićevom gafu što je dozvolio da ga pokatoličeni hrvatski srbin toliko isprovocira da nije mogao da eskivira  nametnuti odgovor, a ne o Tominom stavu po pitanju izvinjavanja. Daleko od toga da sam radikal, ali predsednik nije imao ovlašćenje većinskog dela Srbije da se bilo gde izvinjava. To što tako misli njegova stranka nije većinsko mišljenje i želja ovog naroda. Samo to je zaboravio, i zbog toga mislim da smo prisustvovali Tadićevom političkom samoubistvu.
On je izabran direktnim glasanjem, pa cemo videti da li je to raspolozenje oslikao ili ne. Veoma brzo cemo to i videti.
A ja sam siguran da ce ga izabrati, pa sta ces onda da kazes?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Интересантан израз: "ће га изабрати", уместо "ћемо га изабрати".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Интересантан израз: "ће га изабрати", уместо "ћемо га изабрати".
Mislio sam na gradjanstvo ili kako hoces narod da li ce ga izabrati.Dobice i moj glas svakako ,jer i ja sam narod kao i ti.
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 14:37:12 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
ali sa vama ni rodjena majka nece

Smile Smile Smile

Škorpi,  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 111 112 114 115 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:12:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.