Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 20:40:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tadić se "ispričao" Hrvatskoj preko HRT-a  (Pročitano 48588 puta)
Zvezda u usponu

Kere laju kad koga ne poznaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1410
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung D900
S tim da je bar 800 000 tih pametnijih Srba dovoljno pametno da nikad ne postanu predsjednici Srbije...
IP sačuvana
social share
"Vi mozete da uzmete akvarijum i od njega da napravite riblju corbu, ali ne mozete od riblje corbe da napravite akvarijum! Skuvali ste ribe - gotovo je! To je istorija!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Наравно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Tadic nikada i nista nije koristio da imalo proba da uvede neku diktaturu. Sto je neprimereno za Srbe, kada stignu na vlasti da obavezno uvedu pendrek, kao mera demokratije.
Sta bi tek obijac trafika radio da nije Tadica?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
I sada nam on treba biti predsjednik samo zato sto nije uveo diktaturu, a ovo za obijaca trafika Smile.........
I da dodam, da ako se ova blago receno nesposobna politicka elita uskoro ne promjeni sa obje strane Drine, slijedi nam potop pa nas ni Nojeva barka nece spasiti kakvo ce nevrijeme i talasi nastati
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Ovi se nece dugo promeniti. Kad Voja Kostunica da znak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Kad Voja Kostunica da znak.
Smile Smile Smile Smile
Pa nisam ovo bas najbolje razumio ali za ovu promjenu se slazem. Problem je sto mediji rade za zapad ili su u njihovim rukama i onda oni sve nase politicke katastrofe na unutrasnjem i internacionalnom planu presute ili preoblikuju, a ovi nasi konji su u tim zapadnim skolama i uceni da ih jasu Solana i druzina, normalno zato dobiju i dosta novca za travu i kukuruze, jer ne moze se na slaboj hrani puno "tegliti"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Skorpi, nemoj posle kad Toma opet pocisti pod sa Tadicem, kao i uvek do sada, opet da kukate za svim i svakim da glasa za Tadica i da serete o silama mraka, izolacijama, kurcima, palcima....
Budite makar jednom ljudi, kao sto niste, pa izdadjite na ferku, jedan na jedan!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Da je jedan na jedan tj. bez mjesanja sa strane (citaj zapada) davno bi oni bili pod nogama nekoga sposobnijeg, ali nisu Ameri dzabe finansirali sucmurastu revoluciju pa da im sada dodju na vlast neki Srbi sto rade ne za njihove nego za nacionalne interese.........Daj prvo da oni uzmu zbog cega su dosli, da ispune svoje planove pa ce nas nakratko ostaviti dok ne dodju drugi da nas muzu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Toma je svoje otpevao. Toliko glupog coveka, da se bavi 16 godina politikom i da izrazi svoja osecanja i namere za dva dana, ja to jos u zivotu nisam video.
To rasho, ma koliko ti prpirost bio moras da razumes. Kazem priprost, jer si radikal, da malo udaris glavom u jedan balvan mozda bi malo razmislio.
Pa ljudi koji su namerni da nesto jace urade, grade to godinama.I da li si ti normalan, da podrzavas nekoga ko uteruje strah u kosti sopstvenom narodu.
ja ponekad za kaznu pomislim da bi bas trebalo da uvedu u jad i cemer pa da se konacno opamete svi Srbi. Ali mene, koji se ne bojim je podilazila jeza.
To je bre monstrum u obliku coveka.Pa politika i da hoces da uvedes cvrstu ruku se vodi mudro.
Nemojte se zanositi, jer nema milin i dvesta hiljada radikala. To su glasaci koje ste zajebali, priprosti ljudi koji veruju da ce hvatati lopove.
Vi ste stranka, oznina ekspozitura, koja je 60 godina trazila neprijatelje medju samim Srbima, gde ih nije bilo izmisljala. Vidi sta su od tebe ucinili.
Pa si ti normalan da verujes da toliko ljudi hoce da izda svoju zemlju?
Zaboravi, vlada je stvorena Tadic predsednik i sada mecku radjajte kada cete ove da skinete.
A ne zaboravi jednu stvar. Posle metiljavog dolazi Jocic. On ce da ucvrsti svoje pozicije tamo gde je i te kako.
Sam nece moci nista, ali taj ne preza od dobrog dogovora sa DS-om. Zapamti to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Toma je svoje otpevao. Toliko glupog coveka, da se bavi 16 godina politikom i da izrazi svoja osecanja i namere za dva dana, ja to jos u zivotu nisam video.
To rasho, ma koliko ti prpirost bio moras da razumes. Kazem priprost, jer si radikal, da malo udaris glavom u jedan balvan mozda bi malo razmislio.
Pa ljudi koji su namerni da nesto jace urade, grade to godinama.I da li si ti normalan, da podrzavas nekoga ko uteruje strah u kosti sopstvenom narodu.
ja ponekad za kaznu pomislim da bi bas trebalo da uvedu u jad i cemer pa da se konacno opamete svi Srbi. Ali mene, koji se ne bojim je podilazila jeza.
To je bre monstrum u obliku coveka.Pa politika i da hoces da uvedes cvrstu ruku se vodi mudro.
Nemojte se zanositi, jer nema milin i dvesta hiljada radikala. To su glasaci koje ste zajebali, priprosti ljudi koji veruju da ce hvatati lopove.
Vi ste stranka, oznina ekspozitura, koja je 60 godina trazila neprijatelje medju samim Srbima, gde ih nije bilo izmisljala. Vidi sta su od tebe ucinili.
Pa si ti normalan da verujes da toliko ljudi hoce da izda svoju zemlju?
Zaboravi, vlada je stvorena Tadic predsednik i sada mecku radjajte kada cete ove da skinete.
A ne zaboravi jednu stvar. Posle metiljavog dolazi Jocic. On ce da ucvrsti svoje pozicije tamo gde je i te kako.
Sam nece moci nista, ali taj ne preza od dobrog dogovora sa DS-om. Zapamti to.
mrznja i fasizam koji ti prezentujes su veoma opasni...taj monstrum ima decu i unuke...da li bi ti voleo da tvog tatu nazivaju monstrumom?...mozda i bi,posto sa vama fasistima nikad nije sigurno
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 20:40:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.