Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tadic predsednik - Cedica i Zoki popusili  (Pročitano 5018 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sorry, mislio sam da je moj Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Citat: Радикал
Да наравно, али ипак не волим када га критикује неко ко са друге стране порджава далеко горе од њега, у томе је поента Wink .

Navedi mi ijednog ministra goreg od Velje?
Oni su bre za njega gospoda, cak i ona lopuza Marija Raseta ili onaj moron Ceda, ili cak i davnasnji ministar Obren Joksimovic!
A ako ti mislis da je on bolji od nekog od njih, to samo govori o tebi...
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Ма бољи је од свих њих заједно!
Ти мислиш да се тек тако заборавља шта смо све од те владе доживели, да су давно биле те силне афере и лоповлуци. Па најмање пола од тих министара су бре моралне нуле, најгори људски шљам. Погле само `успешне бизнисмене` Михајловића и Човића, љигавце који могу са сваком влашћу да се договоре и гледају само свој лични интерес, погле Батића, погле `синдикалца` Влаховића који је олако заборавио своје претходо ангажовање и више га није брига што његове колеге радници за чија се права здушно борио сада остају боз посла и голе егзистенвије. Погле само тај тандем Ђелић-Влаховић за распродавање Србије. Шта оно беше човек задужен за цензуру медија, Беба Поповић, утој влади? Погледај ту Рашету и ситније службенике као што су Колесар и Јанушевић, који су једноставно најобичнији лопови, ко зна колико је таквих било само се и не зна, јер у једној таквој лоповској дружини сви хоће свој део колача. Да не спомињм да риба смрди од главе, ко су били председници те владе, Живковић са вишом конобарском и отворени издајник Ђинђић, главни реализатор испоручивања српских глава непријатељу. Треба ли можда коментарисати резултате те владе? Ја верујем да нико не може бити гори па ни Веља Wink .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Ma daj Radikal... Tu pricu pricaj nekom penzioneru...
Kad se setim samo vasih "Ministara"...
IP sačuvana
social share
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Па да сети се онда и реално сагледај услове под којима је та влада функционисала и биће ти јасно да је урадила много више од ове ваше. Тада под санкцијама и блокадом, разрушени од стране НАТО, успевали смо да преживимо и скрпимо крај са крајем, да се колико толико обнови земља. Прве зиме после бомбардовања није било ни једног дана рестрикција струје, а одмах следеће када сте ви дошли на власт жестоке рестрикције, и као неке силне паре сте утрошили у тај систем, који је само годину дана раније савршено функционаисао. Раније смо живели од наше привреде и производње која је бар нешто радила, а реци ти мени шта данас радии од те привреде? Тада смо били под санкцијама, а за ове три године не да није било санкција него су силне `донације` стигле у државу и где су те паре сада, јер покренута нека производња, јер су запослени неки људи, јер саграђен неки мост? Где су те силне донације отишле? У чије џепове? Ево ти примера у Новом Саду где су после бомбардовања саграђена 2 моста за годину дана, а када су досманлије дошле на власт све се хвалиле као ће брзо саградити и трећи, просто се отимале градска и републичка власт да то раде. И где је тај мост? Нема га Wink . Тачно је да се тешко живело у време наше коалиционе владавине, али су биле и објективно тешке околности, а проблем је у томе што се данас живи исто тако тешко а са друге стране смо продали и прокоцкали државни интерес и понос, све под изговором `да би народ живео боље`.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Radikal... Znam celu pricu... Svi isto pricate... Vec sam ti rekao da mi je super drug iz tvoje stranke...
Ta prica moze da prodje samo kod mog dede eventualno...
Djindjic izdajnik... Tu sam prestao da citam.
IP sačuvana
social share
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Наравно твоје је право да ли ћеш прихватити чињенице или не, али то не умањује њихову истинитост.

Значи деда ти паметан човек онда  Smile . На кога ли си се ти метнуо ако већ ниси на деду?    Старе људе треба поштовати и слушати, из њих говори искуство и мудрост ... А да не говорим да та прича пролази код већине становништва Србије а не само код твога деде, избори су то показали Wink .

Што се тиче Ђинђића ту би се могло расправљатиу нашироко, ја сам по том питању укуцао доста текста ва овом форуму и наравно нико то није демантовао Wink . Реци ти мени како назвати човека који Београдом носа заставе земаља које истовремено бомбардују нашу браћу Србе у Босни и Херцеговини? Како назвати човека који из своје земље на коју се врши оружана агресија бежи `на сигурно` управо у земљу агресора и одатле  позива на `бомбардовање злочиначког режима` не водећи при томе ни најмање рачуна о томе да од бомби не гине `злочиначки режим` него његов рођени народ. Како назвати човека чији је долазак на власт финансиран из истог `новчаника` из ког су финансиране нпр. касетне бомбе које су бачене на Ниш и оне са ослабљеним уранијумом које су падале по Косову? Како назвати човека који после свега истом том агресору испоричује главе оних који су бранили Србију и Српски народ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Hmmmm... Mnogo bukvalno shvatas... Kad kazem deda, mislim na matore ljude... Kojima je komunizam sve doneo i normalno da ga strasno vole... Sad su komunizam zamenili nacionalizmom, jer je tako Sloba rekao, a i dalje su svi ateisti...

I dalje neces da prihvatis da ta "vecina" nije bila za SRS nego protiv vlasti...

A sto se Djindjica tice, normalno da te niko nije demantovao... Sto bi se neko upustao u takvu raspravu? Te price pricaj tim dedama o kojima sam ti govorio...
IP sačuvana
social share
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Ма да што онда уопште постујеш по форуму ако нећеш да се упушташ у расправу?
Наравно када немаш аргументе и не можеш другачије Wink .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Nije rasprava blacenje i iznosenje neistina... U to niko normalan nece da se upusta.

Poznati su mi radikalski argumenti.
Ima ta rec u recniku:

Demagogija - v. radikalski argumenti  Smile
IP sačuvana
social share
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.