Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tadic podneo ostavku, Predsednički izbori 6. maja  (Pročitano 24980 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49707
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S24

Biće na kraju opet 50-50 i Tadićeva pobjeda sa +0,1% glasova iz insotranstva, prispjelih deseti dan nakon izbora. 
« Poslednja izmena: 13. Apr 2012, 12:04:07 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ovakvim i sličnim izveštajima samo nas navode na nešto što možda nema realne veze sa stvarnošću Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62

U kom univerzumu Kostunije ima 9%? Smile Taj ce biti srecan ako mu stranka ubode 3% a on ako ima malo vise od toga.  Smile

Realno je da ova dvojica udju u drugi krug, i da pobedi onaj koga podrzi Dacic koji ce verovatno i imati ovaj procenat koji stoji ovde(verovatno Tadic). Ostali mogu da imaju oko 5% najvise(jedino mozda Seselj ode malo vise gore ali i to je pitanje).
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.152
Dal je moguce da toliko tripujete oko tog Dacica.... Pa ko ce da glasa za debelu svinju? Ja ne poznajem nikoga ko ce glasati za njega.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
Apple 15
Za Dacica ce glasati glasaci SPS i JS... znaci.. ljudi preko 60 godina i srpski domacini... posto je on predstavljen kao cvrsta ruka...

Sto se tice Nikolica... za njega ce glasati oni koji glasaju protiv... kao i za Tadica...
Kostunica... ne cudi me... stara slava...

Samo nedostaje Vucina...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.152
Citat
Za Dacica ce glasati glasaci SPS i JS... znaci.. ljudi preko 60 godina i srpski domacini... posto je on predstavljen kao cvrsta ruka...
Srpski domacini koje ja znam se samo podsmevaju debeloj svinji i njegovim postupcima Smile
Citat
Sto se tice Nikolica... za njega ce glasati oni koji glasaju protiv... kao i za Tadica...

Ovo je tacno Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
Apple 15
Uzicani se svima podsmevaju...

Dacic je iskoristio odlicno ove cetiri godine. Potpuno je oprao svoj obraz. Onom pricom oko gej parade je pokupio i dobar deo radikalnog glasackog tela...
Njegovi nastupi se uglavnom svode na - Ja ne dam... pa tri tackice... a to je ono sto srpski domacin ocekuje od vlasti - nekoga ko ce da lupi sakom o sto i zavede red...
Jagodina i taj kraj je potpuno opcinjen Palmom... i treba da bude... jer je za razliku od Velje potpuno podrzao svoj kraj... A ne moze se reci da Jagodinu i okolinu cini neko gradsko stanovnistvo... i svi ce oni da glasaju za Gljivicu...

Dodajmo i to da sve vise i vise fizicki lici na Velikog vodju, a da je mnogima Milosevic i dalje jedini predsednik (cula sam ovih dana vise puta tu recenicu... ljudi 45-65 godina), sasvim je sigurno da je on predstavlja jaku trecu struju...

To sto za Nikolica glasaju oni protiv, bi mu se u slucaju izbora obilo o glavu... jer bi se svi u roku od godinu-dve razocarali... Opet cu reci, SNS i Nikolicu ne odgovara da budu na vlasti.. Zato i odbijaju koalicije vec godinama... Vlast znaci i odgovornost, a SNS nije partija koja je sposobna za bilo kakav napredak...

DS je posle ubistva Djindjica totalno uprskala stvar, ali.. tu su sami krivi.. Izgubili su prvo Pekica, pa Kostunicu, Micunovica i na kraju Djindjica... sve velike idologe... tako da oni uopste ne treba da nose naziv Demokratska stranka jer to odavno nisu... Mozda Djilas sa svojim radikalnijim ponasanjem vrati na svoje mesto, jer njemu uloga Velikog vodje vise prilici nego Tadicu...

DSS se drzi jer je i dalje podrzavaju upravo ti stari glasaci DS... jos iz vremena kada je DS zaista bila demokratska... a onda je sve otislo dodjavola... mada DSS je preterao sa koketiranjem sa desnicarskim stavovima, tako da odavno visu nisu neka... snaga centra...

Ono sto je meni licno zao... je sto je Vladan Batic umro... Gargamel mi je uvek izgledao kao jedina osoba u tom"demokratskom" taboru koja je imala kicmu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.152
Citat
Uzicani se svima podsmevaju...
Upravu si za ovo, jedna velika istina. Al isto tako je istina da ljudi odavde znaju sta su sve morali da urade da bi njegovog sefa skinuli sa vlasti. Koliko su batina morali da dobiju i koliko su krvi morali da propisaju.

Za ostalo si takodje verovatno upravu. AL ja i dalje ne verujem da ce Dacic da uzme 12% Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
To da SNS-u ne odgovara vlast je mit koji nema logike. Kome jos ne odgovara vlast Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.152
To da SNS-u ne odgovara vlast je mit koji nema logike. Kome jos ne odgovara vlast Smiley
A sve i da je mit tacan, od ove vlasti ne mogu da budu  gori. Jednostavno je nemoguce.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.