Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 22:05:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tadic odbio uslovljavanja DSS/NS  (Pročitano 5380 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Bosch 
Тадића у уста узео није. Наравно да треба контролисати државне органе, а Судови су познати као легло корупције и криминала, е са тим ће се Тома изборити. Судство може бити независно у потпуности тек кад прораде демократске институције и Судство прохода, када пресуде убицама не буду биле 3 године, а спорови трајали деценијама.

Никада нисам био на КиМ и шта са тим? Какве су то глупости. Прошао сам Европу у приличној мери а никада нисм био у једном селу у својој општини и због тога не могу да волим своју општину? Никада нисам био ни у Кикинди и треба да је се одрекнем. Не, мене боли патња мог народа, мене боли окупација моје земље, а квадратни метар у околини Јуника, доживљавам једнако емотивно и лично колико и сваки квадратни метар моје собе.
Nije ga pominjao uopste da da e moj prijatelju reci mi onda ko je "rezimski kandidat" i moj "protivkandidat" da nije mozda pricao sam o sebi. No dobro neko cuje samo ono sto zeli da cuje.. a sto se Kosova tice niko ti ne brani da ga volish voli ga prijatelju moj kolko god hoces i ko ti je pominjao Kikindu i ko od tebe trazi da se odreknes Kosova sto se mene tice voli ti i Tunguziju  ja samo kazem da ako Kosovo ode ne treba da svi izvrsimo hara kiri i da se ubijemo a to je upravo ono sto nam nude Voja i Toma. Lol Toma ce da se izbori sa korupcijom i kriminalom po sudovima jao majko mila pa bolji ste bre od montipajtonovaca steta je sto vam je i humor crnji. A kako ce to Toma da se izbori sa korupcijom i kriminalom? Pa zar nije imao sansu da to uradi krajem 90tih kad je bio podpredsednik vlade ili si mozda suvise mlad da se secas tog vremena.
i jos 2 pitanja
Ok Toma postane predsednik sta mislis kako ce on da "zadrzi" Kosovo u Srbiji? Mudrim recima i prodavanjem Srbije Rusima?
i pod 2 sta ako Kosovo ostane u Srbiji pa ti bre brate moj ne mozes dole da odes bez pratnje policije niti ces moci dok su siptari vecina dole. Sta ce ti nesto sto ne mozes da kontrolises da ga imas na mapi da i deca uce ovu kartu Srbije dok ti dole siptarima placas racune za struju odvajas pare od budzeta kako bi mogao da kazes YES uspeli smo Kosovo je na papiru i dalje u Srbiji sada mogu sve te manastire i gradove da nosim u srcu mada nikad nisam tamo  bio. Zalosna je cinjenica da Kosovo nije u Srbiji jos 1999 godine i to zahvaljujuci upravo medju ostalima i politikom onoga koga ti zastupas
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Bosch 
[ Evo Toma celu kampanju da ce da pohapsi kriminalce a danas prica kako ce da ih amnestira a i kako ne bi kad u zatvorima radikali uvek oderu kolko glasova imaju toliko o borbi protiv korupcije i kriminala. A sto se tice onoga Tadic za nezavisno Kosovo to je bre prijatelju moj tako glupa tvoja izjava koja mnogo vise govori o tebi nego o onome koga spominjes.
Smile Smile Smile
[ Evo Toma celu kampanju da ce da pohapsi kriminalce a danas prica kako ce da ih amnestira a i kako ne bi kad u zatvorima radikali uvek oderu kolko glasova imaju toliko o borbi protiv korupcije i kriminala. A sto se tice onoga Tadic za nezavisno Kosovo to je bre prijatelju moj tako glupa tvoja izjava koja mnogo vise govori o tebi nego o onome koga spominjes.

toma nije rekao da ce da amnestira kriminalce ,nego da ce da presispita sluchaj djindjic - odnosno ko je s kim ,ko je koga i.t.d.  Smile Smile Smile

a shto se tiche nezavisnog kosova - jasno je da ako EU priznaje nezavisno kosovo ,a tadic se zalaze da se i pored toga prikljuchimo EU ,onda je tadic za nezavisno kosovo  Smile

toma nije rekao da ce da amnestira kriminalce ,nego da ce da presispita sluchaj djindjic - odnosno ko je s kim ,ko je koga i.t.d.  Smile Smile Smile

a shto se tiche nezavisnog kosova - jasno je da ako EU priznaje nezavisno kosovo ,a tadic se zalaze da se i pored toga prikljuchimo EU ,onda je tadic za nezavisno kosovo  Smile
Haha matematicka logika znaci nemam reci kojom "logikom" si dosao do ovog zakljucka ako hocemo u EU onda se odricemo Kosova!!!!Pa jel mislis da ako ne udjemo u EU kosovo nece postati nezavisno ili je to pak samo ako odlucimo da udjemo u EU? Reci mi kako mislis da Srbija zivi ako ne udje u EU a sa svim susedima imam zatvorene granice posto su svi oni deo jebene EU. Pa dal znas da i Ruski gas mora da prodje kroz EU da dodje do nas. Al dobro nema veze vazno je da je moj komsija ovde pravi "srbin" koji nije prodao Kosovo nego samo kucu na Kosovu za 1 mil eurona pa doveo svoju mnogobrojnu familiju a mene tera da idem da mu branim Kosovo dole.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Haha matematicka logika znaci nemam reci kojom "logikom" si dosao do ovog zakljucka ako hocemo u EU onda se odricemo Kosova!!!!

znam da vi glasachi judeo-liberalnih partija niste preterano pametni ,pa cu probati da objasnim ponovo  Smile

EU priznaje nezavisno kosovo . srbija ulazi u EU . srbija prihvata politiku EU . srbija priznaje nezavisno kosovo ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Citat
Reci mi kako mislis da Srbija zivi ako ne udje u EU

Ово је отприлике стање сужене свести које се може наћи код демократа    Smile Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Citat
А, зашто се само нама поставља као услов одрицање од територије?

И од кад то Космет и ЕУ више нису два одвојена процеса?

to je pojednostavljivanje cele stvari, a i tema je siroka. ne postavlja se uzlov odricanja od teritorije, niti su to bili odvojeni procesi. ali bitno je da su to procesi, necu da se bavim sada ovde predvidjanjem sta ce biti ako kosovo onako ili kosovo ovako...

a sa druge strane niko ne moze na kosovu da ceka kada ce srbija ili USA ili Rusija da se smiluju za ovo ili ono resenje. ljudi hoce da zive...

Видимо како живе од штапа и шаргарепе. Понижено и увређено.

Да, јасно је, БоТа јасно каже да ЕУ не сме никако бити спречена, иако ћемо је добити Бог те пита када и да се не сме ничим условљавати. Они траже независно Косово, он тражи Унију без зазора и препрека, дакле он прихвата цепање наше државе. Људи неће таквог председника.

Нису одвојени процеси? Па откуд то? И ти и твој кандидат убисте се да нас убедите како интеграција са Косметом нема никаве везе.

Настави са ЛДП реториком добро ти иде.
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Тадића у уста узео није. Наравно да треба контролисати државне органе, а Судови су познати као легло корупције и криминала, е са тим ће се Тома изборити. Судство може бити независно у потпуности тек кад прораде демократске институције и Судство прохода, када пресуде убицама не буду биле 3 године, а спорови трајали деценијама.

Никада нисам био на КиМ и шта са тим? Какве су то глупости. Прошао сам Европу у приличној мери а никада нисм био у једном селу у својој општини и због тога не могу да волим своју општину? Никада нисам био ни у Кикинди и треба да је се одрекнем. Не, мене боли патња мог народа, мене боли окупација моје земље, а квадратни метар у околини Јуника, доживљавам једнако емотивно и лично колико и сваки квадратни метар моје собе.
Nije ga pominjao uopste da da e moj prijatelju reci mi onda ko je "rezimski kandidat" i moj "protivkandidat" da nije mozda pricao sam o sebi. No dobro neko cuje samo ono sto zeli da cuje.. a sto se Kosova tice niko ti ne brani da ga volish voli ga prijatelju moj kolko god hoces i ko ti je pominjao Kikindu i ko od tebe trazi da se odreknes Kosova sto se mene tice voli ti i Tunguziju ja samo kazem da ako Kosovo ode ne treba da svi izvrsimo hara kiri i da se ubijemo a to je upravo ono sto nam nude Voja i Toma. Lol Toma ce da se izbori sa korupcijom i kriminalom po sudovima jao majko mila pa bolji ste bre od montipajtonovaca steta je sto vam je i humor crnji. A kako ce to Toma da se izbori sa korupcijom i kriminalom? Pa zar nije imao sansu da to uradi krajem 90tih kad je bio podpredsednik vlade ili si mozda suvise mlad da se secas tog vremena.
i jos 2 pitanja
Ok Toma postane predsednik sta mislis kako ce on da "zadrzi" Kosovo u Srbiji? Mudrim recima i prodavanjem Srbije Rusima?
i pod 2 sta ako Kosovo ostane u Srbiji pa ti bre brate moj ne mozes dole da odes bez pratnje policije niti ces moci dok su siptari vecina dole. Sta ce ti nesto sto ne mozes da kontrolises da ga imas na mapi da i deca uce ovu kartu Srbije dok ti dole siptarima placas racune za struju odvajas pare od budzeta kako bi mogao da kazes YES uspeli smo Kosovo je na papiru i dalje u Srbiji sada mogu sve te manastire i gradove da nosim u srcu mada nikad nisam tamo bio. Zalosna je cinjenica da Kosovo nije u Srbiji jos 1999 godine i to zahvaljujuci upravo medju ostalima i politikom onoga koga ti zastupas

Хајде баш да неко упореди колико је Тома причао о режимском кандидату, а колико Бота о Томи.

Ти и Европејци ми то тражите, то вам је услов за настављање "интеграција".

1) Тома никад неће признати независност и то је довољно за повратак Космета, чим се промени констелација снага у свету. Космет никада неће добити независност кроз СБ УН и зато могу само да захвалим Русима.

2) Ко год призна измењене околности на штету свог народа и те и такве околности одмах прихвати, он не може да се бави политиком, он може да иде у бизнис.

Ништа и никад није коначно. Историја нас томе учи, бар је мене научила. Уколико неко дође наоружан палицом и удари ме са леђа, ја ћу пасти али не морам да кажем да је био у праву и да му признам један диван гест. Наше је само да не дозволимо да се застава независног Космета завијори у Бриселу и у седишту УН у Њујорку, Тома то неће дозволити, Тадић сам признаје да хоће. Не смемо дозволити да де факто постане и де јуре, а Тома то сигурно неће допустити.

И да, смешно је говорити да је један потпредседник владе у којој је његова странка учествовала као мњински партнер могла нешто да изазове или промени. Последице ваше владавине у Судству гледамо пуних 8 година.

И сами видите ЕУ нам и поред "демократске" власти тражи да се одрекнемо територије, отима нам је, исто то је радила и тада. Само ми тада нисмо имали велику и моћну Русију уз себе а сада имамо. Ја бих желео у ЕУ иако је не доживљавам као царство снова, али тражим да се моја држава прими као и све остале, достојанствено и са целокупном територијом. Тражим ли превише? Не, никако.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2008, 04:14:06 od Ramms+ein »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Када Албанци 4. фебруара прогласе независност, а признају их земље ЕУ и када Тадић настави свој Европски пут, е тада ћемо видети да је његова прича -и Косово и Европа- била лаж, али биће касно!  Smile

Е зато га Коштуница тера сада да потпише, а не после да буде циле-миле! 

А Тадић се мало изнервирао па виче ко магарац 

Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Jan 2008, 04:12:46 od pishax »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24

Da li to znaci i da veliki deo radikala, koji kupuje u Maxi diskontima, Idei, Tempu...ide u Delta city...voli Miroslava Miskovica?
Ne, a ne volim ga ni ja, ali ako mi je povoljnije da kupujem njegove proizvode, sigurno se necu inatiti na svoju stetu.
Koliko god mrzeli Solanu,Sarkozija,Nemacku i Holandiju... odluka o ulasku u EU ipak treba da se bazira na interesima, a ne na sujeti.
I, naravno da je glupost da se Tadic zalaze za nezavisno Kosovo time sto zeli u EU pored njenog "priznavanja nezavisnog Kosova".

btw, ne treba zaboraviti da u toj istoj EU imamo i prijatelje poput Grcke,Rumunije i Kipra (protiv nezavisnog Kosova).

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
ЕУ је организација која спроводи политику цепања Србије! Ако то не прекине онда ми немамо шта да тражимо тамо јер колико год гледали своје интересе, наш интерес свакако није разбијање сопствене државе!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Дакле имамо два "пријатеља" чија се економска снага може упоредити са отприлике Штајерском. И то новопримљена пријатеља. Смешно, као да су они сами то одлучили, него су им у Бриселу рекли да тако ипак поступе, ипак за сваки случај, да не буде да су баш сви за. И Грчка никада није јасно иступила против независности, напротив подржала је баш као и Словачка једва, у последњи час.
И значи ли то да су нам сви остали у Унији непријатељи? Па, баш лепо друштванце...

Уколико ти стремиш некоме ко ти отима територију и противправно признаје независност, па шта је то ако не и твоје залагање и твоје признање исте те независности?

Готово је маске су пале, џаба је сад гицати се демократорска господо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 22:05:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.